Private lease elektrische auto

Private lease een elektrische auto

  • Goedkoop rijden op elektriciteit
  • Rijden zonder uitstoot
  • Simpele besturing met automaat

Private lease je elektrische auto

Kies je voor private lease en wil je niet teveel kwijt zijn voor brandstof, dan ga je natuurlijk voor een elektrische auto. Kiezen voor elektrisch rijden is een combinatie tussen rijden met de allernieuwste technologie en het comfort van soepel elektrisch rijden, voor een behapbaar all-in maandbedrag. van geruisloze ritten tot aan subsidies die de aanschaf extra interessant maken. Lees hier hoe private lease voor een elektrische auto werkt, en ontdek de voordelen voor jou.

Waarom private lease met een elektrische auto?

Combineer je een elektrische auto met private lease? Dan geniet je van alle voordelen van elektrisch rijden, zonder de nadelen. Zo rijd je in één van de nieuwste elektrische auto’s, zonder je zorgen te maken over een lagere restwaarde aan het eind.


Voordelen private lease

 - Inclusief autoverzekering, onderhoud en wegenbelasting
- Hogere aanschafprijs behapbaar door vast maandbedrag
- Kosteloos opzegbaar bij onverwachte persoonlijke omstandigheden
- Risico’s van lagere restwaarde ligt bij leasemaatschappij


Wat kost private lease met een elektrische auto?

Hoeveel private lease voor een elektrische auto je uiteindelijk gaat kosten, hangt af van verschillende factoren. Zo is de hoogte van het all-in maandbedrag afhankelijk van het type model, het aantal verwachte kilometers en de looptijd. Bekijk hieronder een voorbeeld hoe de verschillende modellen verschillen in maandprijs.


Opladen

Stroom is het nieuwe brandstof. Dat zie je tegenwoordig overal. Maar wat betekent dat concreet voor jouw ritten met de elektrische auto? Met meer laadpalen dan tankstations voorzie je tegenwoordig (bijna) overal jouw auto van energie. Ontdek hier welk type laadpalen er zijn, en hoe ze werken.


Actieradius

De actieradius van jouw elektrische auto geeft precies aan hoe ver jouw avonturen reiken. Met deze slimme tips vergroot je ‘m, en haal je maximaal energie uit je elektrische auto. We leggen je uit hoe de actieradius werkt, en hoe je efficiënter kunt rijden. 


Trekhaak

Ga je binnenkort met de caravan op vakantie? Of help je een dag verhuizen met je aanhangwagen? De meeste elektrische auto’s zijn leverbaar met een trekhaak. We leggen je uit waar je op moet letten bij een elektrische auto.

 

Subsidies

Elk jaar stelt de overheid een subsidiepot beschikbaar om de transitie naar elektrisch rijden te stimuleren. Bekijk hier of de subsidie voor particulieren nog beschikbaar is. Ben je van plan om in de toekomst een elektrische auto te leasen? Lees hier welke subsidies je (mogelijk) kunt verwachten.