Private lease elektrische auto

Private lease een elektrische auto

  • Duurzaam
  • Met oog op de toekomst
  • Standaard rijden in een automaat

Private lease je elektrische auto

Met private lease haal je maximaal energie uit je elektrische auto. Zo combineer je de allernieuwste technologie en het comfort van elektrisch rijden, met een behapbaar all-in maandbedrag. Lees hier hoe private lease voor een elektrische auto werkt, en ontdek de voordelen voor jou.

Waarom private lease voor een elektrische auto?

Combineer je een elektrische auto met private lease? Dan geniet je van alle voordelen van elektrisch rijden, zonder de nadelen. Zo rijd je binnenkort al in één van de nieuwste elektrische auto’s, zonder je zorgen te maken over een lagere restwaarde aan het eind. Ontdek alle voordelen.

Voordelen private lease

  • Inclusief autoverzekering, onderhoud en wegenbelasting

  • Hogere aanschafprijs behapbaar door vast maandbedrag

  • Kosteloos opzegbaar bij onverwachte persoonlijke omstandigheden

  • Risico’s van lagere restwaarde ligt bij leasemaatschappij

 

Wat kost private lease voor elektrische auto’s?

Hoeveel private lease voor een elektrische auto je uiteindelijk gaat kosten, hangt af van verschillende factoren. Zo is de hoogte van het all-in maandbedrag afhankelijk van het type model, het aantal verwachte kilometers en de looptijd. Bekijk hieronder een voorbeeld hoe de verschillende modellen verschillen in maandprijs.

Besparing elektrisch ten opzichte van benzine

Alles over elektrisch rijden

Met de transitie naar elektrisch rijden gaat er een compleet nieuwe wereld voor je open. Van geruisloze ritten, tot aan subsidies die de aanschaf extra interessant maken. Benieuwd wat dit betekent voor jou? Ontdek alles over elektrisch rijden en geniet van een overgang zonder spanning. 

Opladen

Stroom is het nieuwe brandstof. Dat zie je tegenwoordig overal. Maar wat betekent dat concreet voor jouw ritten met de elektrische auto? Met meer laadpalen dan tankstations voorzie je tegenwoordig (bijna) overal jouw auto van energie. Ontdek hier welk type laadpalen er zijn, en hoe ze werken.

Actieradius

De actieradius van jouw elektrische auto geeft precies aan hoe ver jouw avonturen reiken. Met deze slimme tips vergroot je ‘m, en haal je maximaal energie uit je elektrische auto. We leggen je uit hoe de actieradius werkt, en hoe je efficiënter kunt rijden. 

Trekhaak

Ga je binnenkort met de caravan op vakantie? Of help je een dag verhuizen met je aanhangwagen? De meeste elektrische auto’s zijn leverbaar met een trekhaak. We leggen je uit waar je op moet letten bij een elektrische auto.

Subsidies

Elk jaar stelt de overheid een subsidiepot beschikbaar om de transitie naar elektrisch rijden te stimuleren. Helaas is de subsidiepot voor dit jaar op. Ben je van plan om later een elektrische auto te leasen? Lees hier welke subsidies je (mogelijk) kunt verwachten.