private lease gezinsauto

Private lease met een gezin

  • Vind de private leaseauto die bij jouw gezin past
  • Snel en makkelijk geregeld
  • Voor een vast bedrag per maand

Private leasen voor een vast bedrag per maand

Wanneer je van plan bent om een gezinsauto te private leasen, wil je weten waar je op moet letten en welke mogelijkheden er allemaal zijn. Wij zetten alle informatie over gezinsauto’s voor je op een rijtje. Van algemene tips tot het uitgebreide assortiment aan private leasemodellen voor jouw gezinssituatie.

SEAT Arona

De SEAT Arona biedt door zijn hoogte goed overzicht op de weg en een gemakkelijke in- en uitstap. Zo ga je altijd met een veilig gevoel de weg op. Daarnaast biedt de SEAT Arona genoeg ruimte om met kinderen, huisdieren en boodschappen op pad te gaan. Stel ‘m geheel naar jouw wensen samen.

SKODA ENYAQ iV

De ŠKODA ENYAQ iV is groot genoeg voor het hele gezin. Ideaal wanneer je van plan bent om met het hele gezin erop uit te gaan. Door de elektrische uitvoering is de ENYAQ iV extra voordelig. En met een actieradius tot 537 km kom je nu verder dan ooit te voren. De SUV is binnen 42 minuten van 5% naar 80% volgeladen wanneer je een snellader gebruikt. Ideaal wanneer je snel van A naar B wilt met je gezin. Je kunt jouw ŠKODA ENYAQ iV private lease geheel zelf samenstellen.

Volkswagen ID.4

Kies je voor de Volkswagen ID.4, dan kies je voor een ruime auto met een hoge instap én rijd je ook nog eens elektrisch. Dat maakt dat de Volkswagen ID.4 tot een populaire private leaseauto bij gezinnen. Een actieradius tot 520 km maakt ‘m nog aantrekkelijker. Je bent namelijk een stuk goedkoper uit dan een brandstofauto. Ideaal wanneer je veel onderweg bent!

Wat is een gezinsauto?

Een gezinsauto is een grotere auto die aan de eisen van een familie voldoet. Hierbij is het belangrijk dat de auto ruim, zuinig en veilig is. Daarnaast moet een gezinsauto praktisch zijn.

Zuinigheid

Even naar de supermarkt, de kinderen uit zwemles halen of naar een hockeywedstrijd brengen. Je kent het vast wel. Omdat we vaak onderweg zijn met onze kinderen is het handig om zuinig te rijden. Niet alleen vriendelijk voor jouw dagelijkse kosten, maar ook voor het milieu. Echt zuinig rijden doe je in hybride of elektrische familieauto’s

Comfort

Genoeg ruimte voor sporttassen, kinderwagens en boodschappen is belangrijk, maar ruimte voor zowel de bestuurder als je kinderen is misschien wel nog belangrijker. Een ruime auto vergroot het rijcomfort. Daarom kun je samen met de dealer jouw ideale private lease gezinsauto samenstellen. Zo kun je kiezen uit veel comfort- en veiligheidsverhogende extra’s. Om je te helpen bij je keuze voor de beste gezinsauto hebben wij een aantal auto’s voor je onder elkaar gezet.

Veiligheid

Veiligheid staat hoog in het vaandel wanneer je een nieuwe gezinsauto wilt aanschaffen. Je wilt je gezin zo goed mogelijk beschermen bij eventuele ongelukken. Daarom is het belangrijk om te letten op de volgende punten:

  • Centrale deurvergrendeling
  • Electronic Stability Program (ESP)
  • Anti Blokkeer Systeem (ABS)
  • Anti Slip Regeling (ASR)
  • NCAP-veiligheidsbeoordeling

Private lease jouw gezinsauto

Benieuwd naar alle voordelen van private lease? Lees het hier of maak geheel vrijblijvend een afspraak bij een dealer bij jou in de buurt.