Audi Private Lease

Hatchback private lease

Past een hatchback bij mijn wensen

Een hatchback private leasen via AutoAbonnement.nl

Hatchback private lease is populair in Nederland. En de populariteit van deze carrosserie is goed te begrijpen. Het zijn compacte auto’s, die vaak voordelig én praktisch zijn. Ideaal voor iedere situatie, of je nu vaak alleen rijdt of met het gezin. Bij AutoAbonnement.nl private lease je hatchbacks van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA.

Kenmerken van de hatchback

Alle hatchbacks hebben één ding gemeen: de achterklep opent over de volledige breedte van de auto. Omdat dit als extra deur wordt gezien, is een hatchback altijd een driedeurs- of vijfdeursauto. Dit maakt de hatchback lekker praktisch. De bagageruimte kan in één klap verdubbelen door de achterbank neer te klappen. Dit is niet mogelijk bij sedans en daarom is de hatchback sinds de opkomst van dit carrosserietype zeer populair.

 

Betaalbare hatchback

Bij AutoAbonnement.nl private lease je hatchbacks van Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA. De populairste modellen zijn natuurlijk de Volkswagen Polo, Audi A1 Sportback en SEAT Ibiza. Omdat de A segment auto's langzamerhand verdwijnen, is de hatchback het betaalbaarste segment binnen private lease.