private lease hatchback

Hatchback private lease

  • Zuinig
  • Aan ruimte geen gebrek
  • Ideaal als stadsauto
  • Sportief op alle fronten

Wat is een hatchback?

Een hatchback is een carrosserie, net als een stationwagen. Bij een hatchback is het deel waar de bestuurder en bijrijder zitten bereikbaar via de kofferbak. Het is dus mogelijk om de achterbanken weg te klappen. Op die manier creëer je meer ruimte. De achterklep van de bagageruimte wordt beschouwd als een extra deur, waardoor hatchbacks altijd 3- of 5-deurs zijn. Bij AutoAbonnement.nl private lease je hatchbacks van Volkswagen, Audi, SEAT of ŠKODA.

Elektrische hatchbacks

Elektrisch rijden is populairder dan ooit. Met een elektrische hatchback profiteer je van alle voordelen van elektrisch rijden. Zo betaal je tot 2025 geen wegenbelasting en zijn de onderhoudskosten een stuk lager dan bij een brandstofauto. Benieuwd naar alle voordelen van elektrisch rijden? Lees ze hier.

 

Wat zijn de voordelen van een hatchback?

Kies je voor een hatchback, dan kies je voor veel voordelen. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet:

- Meer dan genoeg (laad)ruimte
- Minder brandstofkosten en wegenbelasting door het lichte gewicht van de auto
- Minder onderhoud

 

Private lease een hatchback bij AutoAbonnement.nl

Wij bieden een breed aanbod van hatchbacks. De populairste modellen Volkswagen Polo, Audi A1 Sportback en SEAT Ibiza fungeren als meest ideale hatchback. De A-segment auto’s verdwijnen langzamerhand en daardoor is de hatchback het betaalbaarste segment binnen private lease. Kijk hier voor meer informatie over de verschillende modellen.