Audi Private Lease
Private lease met een collectief
€10 euro korting per maand

Collectief leasen met korting

Bij [[merk]] is het mogelijk om collectief te leasen. Je profiteert dan van €10 korting op de maandelijkse private lease prijs en een verlaagd eigen risico van €125. Is jouw bedrijf aangesloten bij [[merk]] als collectiviteit, dan ontvang je via je werkgever een collectiviteitscode. Deze heb je nodig om bij de dealer de aanvraag af te ronden en de korting te ontvangen.

Private lease met korting
Vraag een offerte aan in de shop en de dealer verrekent ter plekke de korting voor je.

Waarom private lease

Private lease is een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Nu kan dat ook met flinke korting, door middel van de collectiviteitskorting. Deze korting geldt voor al onze merken: Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA. En omdat het gaat om een private-leasecontract, heb je als medewerker ook het voordeel dat je geen bijtelling hoeft te betalen, zoals bij een zakelijke lease wel het geval is. Zo wordt het rijden in een private-leaseauto wel erg interessant!

 

Wat is collectiviteitskorting?

Collectiviteitskorting is een korting die je kunt verkrijgen op een private-leasecontract, wanneer jouw werkgever bij ons aangesloten is. Dus naast dat je al voordelig uit bent met een leaseauto van [[merk]], krijg je dan nog eens extra korting op het maandbedrag. Dit is fijn voor jou, en fijn voor ons, want met meer contracten kunnen we jou een goede aanbieding doen. Een win-win situatie.

 

Collectiviteitskorting voor de werknemer

Werk jij bij een bedrijf met meer dan 1.000 medewerkers? Dan kan jouw bedrijf zich aanmelden voor extra korting op private lease. Vraag de HR-manager, wagenparkbeheerder of werkgever of het bedrijf is aangesloten bij het Collectief Auto Abonnement. De korting scheelt je namelijk vele euro's op het maandbedrag.

 

Collectiviteitskorting aanvragen door de werkgever

Ben jij geïnteresseerd in collectiviteitsvoordeel voor je bedrijf? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Een bedrijf met meer dan 1.000 medewerkers komt in aanmerking voor collectiviteit.

Telt jouw bedrijf meer dan 1.000 medewerkers en wil jij ook profiteren van private lease, vul dan het onderstaande aanvraagformulier collectiviteitskorting in of bel direct met onze private lease specialisten [[tel]].

1. Doe een aanvraag via het onderstaande formulier of bel direct [[tel]]

2. Ontvang de unieke collectieve kortingscode voor jouw bedrijf

Geïnteresseerd in de modellen die je allemaal kunt private leasen met collectiviteitskorting? Kijk dan op onze aanbodpagina.

Wil je meer weten over collectief leasen of een bedrijf aanmelden? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.