Groepskorting op private lease

> €10 euro korting per maand > Verlaagd eigen risico van €125

Collectief leasen met korting

Bij Auto Abonnement is het mogelijk om collectief te leasen. Je profiteert dan van €10 korting op de maandelijkse private lease prijs en een verlaagd eigen risico van €125. Is jouw bedrijf aangesloten bij Auto Abonnement als collectiviteit, dan ontvang je via je werkgever een collectiviteitscode. Deze heb je nodig om bij de dealer de aanvraag af te ronden en de korting te ontvangen. Het is ook mogelijk om je bedrijf aan te melden voor collectieve korting via het formulier onderaan deze pagina.

Private lease met korting
Vraag een offerte aan in de shop en de dealer verrekent ter plekke de korting voor je.

Waarom private lease

Private lease is een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Nu kan dat ook met flinke korting, namelijk door middel van collectiviteitskorting. Deze korting geldt voor alle merken in de private lease shop. En omdat het gaat om een private leasecontract, heb je als medewerker het voordeel dat je geen bijtelling hoeft te betalen, zoals bij een zakelijke lease wel het geval is. Zo wordt het rijden in een private leaseauto wel erg interessant!
  

Wat is collectiviteitskorting?

Collectiviteitskorting is een korting die je kunt verkrijgen op een private lease contract, wanneer jouw werkgever bij ons aangesloten is. Dus naast dat je al voordelig uit bent met een leaseauto van AutoAbonnement.nl, krijg je dan nog eens extra korting op het maandbedrag.

 

Een private lease auto aanvragen met collectiviteitskorting

Stel de auto van jouw wens samen in onze private lease shop. Vraag vervolgens een offerte aan via de website. De dealer neemt contact met je op om een afspraak in te plannen om jouw wens te bespreken. Bij de dealer kun je aangeven dat jouw bedrijf aangesloten is bij collectief leasen via Auto Abonnement. De dealer verrekent vervolgens de maandelijkse korting van €10 en het verlaagde eigen risico van €125.

 

Collectiviteitskorting aanvragen door de werkgever

Ben jij geïnteresseerd in collectiviteitsvoordeel voor je bedrijf? Vul onderstaand formulier in om te informeren naar de mogelijkheden.


1. Doe een aanvraag via het onderstaande formulier.
2. Ontvang de unieke collectieve kortingscode voor jouw bedrijf;
3. Bekijk onze aanbodpagina.
4. Stel jouw private lease auto samen.
5. Bespreek jouw voordeel met de dealer.

Collectief private lease aanvragen

Wil je meer weten over collectief leasen of een bedrijf aanmelden? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.