Collectiviteitskorting op private lease bij AutoAbonnement.nl

Waarom Private Lease bij AutoAbonnement.nl?
  • Private lease via de officiële merkdealer van Audi, Volkswagen, SEAT en ŠKODA.
  • Kosteloos te beëindigen bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, scheiding en overlijden**.
  • Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dit betekent een leasecontract met eerlijke voorwaarden.
  • Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5!

 

Hoe werkt collectiviteitskorting?

Met collectiviteitskorting krijg je 10 euro korting op een private lease contract, wanneer jouw werkgever bij ons aangesloten is. Daarnaast krijg je gratis het laagste eigen risico van 125 euro.

Om gebruik te maken van deze korting ontvang je van je werkgever een collectiviteitscode. Deze heb je nodig om bij de dealer de aanvraag af te ronden en de korting te ontvangen.

Via onderstaande button kan je je orienteren op een private lease auto en een offerte aanvragen bij de dealer. Wanneer je jouw auto aanvraagt, zal via de dealer de collectiviteitskorting verrekend worden.

Private lease met korting
Vraag een offerte aan in de shop en de dealer verrekent ter plekke de korting voor je.

Private leasen met korting via je werkgever; het kan bij AutoAbonnement.nl 

 

Wat is collectiviteitskorting?

Collectiviteitskorting is een korting die je kunt verkrijgen op een private lease contract, wanneer jouw werkgever bij ons aangesloten is. Dus naast dat je al voordelig uit bent met een leaseauto van AutoAbonnement.nl, krijg je dan nog eens extra korting op het maandbedrag. Dit is fijn voor jou, en fijn voor ons, want met meer contracten kunnen we jou een goede aanbieding doen. Een win-win situatie.

Private lease is een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Nu kan dat ook met flinke korting, door middel van de collectiviteitskorting. Deze korting geldt voor al onze merken: Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA. En omdat het gaat om een private leasecontract, heb je als medewerker ook het voordeel dat je geen bijtelling hoeft te betalen, zoals bij een zakelijke lease wel het geval is. Zo wordt het rijden in een private leaseauto wel erg interessant!

Collectiviteitskorting voor de werknemer

Werk jij bij een bedrijf met meer dan 1.000 medewerkers? Dan kan jouw bedrijf zich aanmelden voor extra korting op private lease. Vraag de HR-manager, wagenparkbeheerder of werkgever of het bedrijf is aangesloten bij het Collectief Auto Abonnement. De korting scheelt je namelijk vele euro's op het maandbedrag.

Is de organisatie waar jij werkt al aangesloten bij het Collectief Auto Abonnement? Bekijk dan hier hoe je een private lease auto met korting kunt aanvragen.

Collectiviteitskorting aanvragen door de werkgever

Ben jij geïnteresseerd in collectiviteitsvoordeel voor je bedrijf? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Een bedrijf met meer dan 1.000 medewerkers komt in aanmerking voor collectiviteit.

Telt jouw bedrijf meer dan 1.000 medewerkers en wil jij ook profiteren van private lease, vul dan het onderstaande aanvraagformulier collectiviteitskorting in of bel direct met onze private lease specialisten (033) 454 91 38.

  • Doe een aanvraag via het onderstaande formulier of bel direct (033) 454 91 38;
  • Ontvang de unieke collectieve kortingscode voor jouw bedrijf;

Geïnteresseerd in de modellen die je allemaal kunt private leasen met collectiviteitskorting? Kijk dan op onze aanbodpagina. Als je meer wil weten over hoe private lease werkt, dan kan de pagina hoe werkt private lease? je op weg helpen.

Collectief private lease aanvragen

Meer weten of het bedrijf aanmelden? Vul het formulier in of bel direct met onze private lease specialisten op (033) 454 91 38