Elektrisch private lease overzicht

Elektrisch private leasen

Het private leasen van een elektrische auto is wellicht de toekomst van autorijden voor veel Nederlanders. Een vast bedrag per maand voor een elektrische auto, waardoor elektrisch rijden betaalbaar wordt. AutoAbonnement.nl snapt echter heel goed dat elektrisch rijden en private lease de nodige vragen en onduidelijkheden oproept. We hebben een overzicht gemaakt zodat je alles te weten kunt komen over hoe jij zo snel mogelijk kan genieten van alle gemakken van een elektrische private leaseauto. 

Private lease in het kort

Bij private lease betaal je één vast bedrag per maand om auto te rijden, alles behalve brandstof (of in dit geval dus elektriciteit) is verwerkt in één maandbedrag. Zo hoef je je geen zorgen te maken over afschrijvingen, wegenbelasting, verzekering en onderhoud. Private lease is hierom extreem populair onder particulieren, mede omdat je bij AutoAbonnement.nl altijd kan genieten van het gevoel van een nieuwe auto. 

Elektrisch rijden in het kort

Elektrisch rijden is de grootste trend in autorijden van het moment. De overgang naar deze manier van aandrijving is hard onderweg en dat zorgt voor veel vragen en onzekerheden maar gelukkig ook voor veel informatie en oplossingen. Elektrisch rijden wordt elke dag makkelijker! Met gebruik van een laadpaal aan huis kun je elke ochtend , en dat is meer dan genoeg want de meeste Nederlanders rijden bijna nooit meer dan 100km per dag!

Onze elektrische blogs

Blog: Elektrisch rijden en private lease

In deze blog leggen we veel uit over elektrisch rijden en de combinatie met private lease. Zo lees je hier alles over laadtijden, laadkosten en actieradius. Er wordt ook een vergelijking gemaakt tussen de Volkswagen e-Golf en de Volkswagen Golf VII. Op die manier krijg je een duidelijk inzicht in hoe elektrisch rijden werkt. 

Blog: Elektrisch laden

Op deze pagina lees je alles over het opladen van je elektrische auto. De verandering naar elektrisch rijden brengt een aantal nieuwe handelingen en veranderingen met zich mee en we leggen je in deze blog van alles uit over hoe je een elektrische auto laadt en waarom elektrisch laden werkt zoals het werkt. Zo lees je hier over laadtijden en snel laden.

Blog: Elektrische auto en trekhaak

De overgang naar elektrische auto's heeft ook gevolgen voor de mogelijkheden met een trekhaak. Daarom worden op deze pagina de verschillende mogelijkheden uitgelegd en lees je ook wat het gebruik van de trekhaak kan doen met je actieradius.