SKODA Private Lease bij Auto Abonnement

Private lease een SKODA, compact van buiten en ruim van binnen. Je rijdt al een SKODA vanaf €199 per maand.
 • Officiële leasepartner van SKODA
 • Vast bedrag per maand
 • Geen schadevrije jaren vereist
 • Compleet product zonder verrassingen
Bekijk hier het SKODA aanbod

Private Lease een SKODA bij Auto Abonnement

Wanneer je een SKODA Private Leaset, ben je verzekerd van een lease auto met comfort en betrouwbaarheid. Er zijn talloze opties, van de SKODA Superb tot de SKODA Citigo. Gebruik je de auto zakelijk of juist privé? Auto Abonnement wil het je zo makkelijk mogelijk maken tegen de meest gunstige prijs. Opties zoals de kleur en de uitvoering bepaal je helemaal zelf, zaken als onderhoud, wegenbelasting en APK regelen wij. Geen onverwachte kosten meer, maar een vast bedrag per maand en je rijdt snel weg in jouw nieuwe SKODA Private Lease auto.

Voordelen van een SKODA Private Lease auto

Bij Auto Abonnement hoef je niet in één keer het hele aankoopbedrag van de auto te betalen, wat wel het geval is wanneer je zelf een auto koopt. Voor een vast bedrag per maand biedt Auto Abonnement je de mogelijkheid om die nieuwe SKODA nu al te rijden. Waar bestaat dit maandbedrag uit? Onderhoud en reparatie, schadeverzekering voor inzittenden en een All Risk dekking zitten hier standaard in. Voor een meerprijs per maand krijg je ook nog winterbanden erbij en kan je ook kiezen voor direct vervangend vervoer bij pech.

Wat is inbegrepen?

 • Allrisk dekking 

 • Schadeverzekering inzittenden

 • (Inter)nationale pechhulp

 • Onderhoud en APK

 • Schade- en glasreparatie 

 • Reparaties

 • Vervangend vervoer na 24 uur

Wat is niet inbegrepen? 

 • Brandstof

 • Boetes

 • Tolkosten

 • Het wassen van je auto

 • Eigen risico bij niet verhaalbare schade

De zekerheid van goede service bij schade

Dat bij schade alles snel en goed voor je geregeld wordt, is wel zo’n fijn idee. Schade rijden is immers al vervelend genoeg. Reparaties worden via Auto Abonnement altijd door een officiële SKODA dealer uitgevoerd, waardoor jouw auto weer als nieuw rijdt. Precies weten hoe private lease in zijn werk gaat?

Flexibiliteit in de looptijd

Daarnaast kun je zelf de looptijd kiezen die bij jouw wensen past. Heb je het liefst lage maandlasten? Dan kun je het beste voor een wat langere looptijd kiezen. Heeft een korte loopduur jouw voorkeur? Dan kom je automatisch wat hoger uit in de maandlasten. Zo kan je voor jezelf de beste afweging maken.

Overtuigd van de voordelen van private lease?

Stel jouw SKODA samen

De nieuwe SKODA KAROQ

 • Veelzijdig & avontuurlijk 

 • Een SUV met karakter

 • Slimme assistenten

Bij Auto Abonnement kies je de uitvoering die het beste bij je past en vraag je vrijblijvend een offerte of proefrit aan. Je rijdt al een SKODA KAROQ vanaf € 462 per maand.

 

Over private lease

Private lease, prive lease of particulier leasen; het zijn allemaal verschillende termen voor onbezorgd prive in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Met private lease kunnen particulieren, werknemers, zzp-ers of AOW’ers profiteren van leasen tegen een aantrekkelijk vast maandbedrag. Meer weten over private lease?
Meer over private lease

Voordelig in kosten met SKODA Private Lease

Het grootste voordeel van een SKODA Private Leasen is dat je meer grip hebt op je kosten; je maandelijkse kosten in het bijzonder. Uit een onderzoek van de GfK Group blijkt dat meer dan 85% van de Nederlandse autobezitters niet weet wat hij of zij kwijt is aan de kosten van een auto. Met Private Lease heb je hier geen last van. Je betaalt iedere maand een vast bedrag, zonder onverwachte kosten. De brandstof en het eigen risico vallen als enige buiten het maandbedrag.

De hoogte van het eigen risico kun je ook helemaal zelf bepalen. Je betaalt sowieso alleen eigen risico wanneer je zelf de schade hebt veroorzaakt, of wanneer de schade niet te verhalen is op een tegenpartij. Bij tweezijdige schade waar alles netjes wordt afgehandeld, blijf je dus ver weg van het eigen risico.

Bij Auto Abonnement heb je keuze uit een breed aanbod aan SKODA (actie) modellen en uitvoeringen, dit alles tegen scherpe tarieven.

Zelf jouw SKODA Private Lease auto samenstellen

Het samenstellen van een SKODA Private Lease auto is heel eenvoudig. In de Auto Abonnement shop kies je de auto die jij wilt private leasen. Kies de looptijd van jouw contract, het gewenste aantal kilometers en de uitvoering. Bij Auto Abonnement heb je de keuze uit een basis, extra of luxe uitvoering, net wat past bij jouw wensen. Kies vervolgens de kleur en eventueel aanvullende opties, de hoogte van het eigen risico in geval van schade en je kunt jouw Private Lease SKODA bestellen!

Staat de uitvoering of het model dat jij wenst er niet tussen? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde SKODA dealer. Hij helpt je graag verder met een maatwerk oplossing.

Ben je naast een SKODA Private Lease auto ook benieuwd naar andere merken? Kijk in onze shop voor het gehele aanbod in Audi, SEAT en Volkswagen auto’s.

Kies jouw nieuwe SKODA uit

Van de compacte CITIGO voor in de stad tot de ruime KODIAQ voor het hele gezin. Voor iedere situatie is er een passende SKODA. In welk model rijd jij straks weg?
Bekijk alle SKODA’s op Auto Abonnement

Snel een SKODA rijden

Wanneer je een nieuwe auto koopt, moet je vaak lang wachten tot je hem eindelijk kunt gebruiken. Hier heb je bij het leasen van een SKODA geen last van.

Op dit moment vind je de volgende SKODA modellen bij Auto Abonnement:

Weten hoeveel je precies kwijt bent aan een SKODA Private Lease auto? Met een simpele berekening kun je voor de auto van jouw voorkeur uitrekenen of private lease gunstiger is dan kopen.

Andere private lease auto's via Auto Abonnement

Auto Abonnement biedt je de mogelijkheid om een nieuwe auto te leasen van Audi, Volkswagen, SEAT of SKODA. Snel, gemakkelijk en met een prettige service. Onze klanten beoordelen ons momenteel met een 8,5 gemiddeld! Mocht je nog vragen hebben, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Keurmerk Private Lease
Auto Abonnement is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Alleen leasemaatschappijen die de consument goed en eerlijk informeren over private lease mogen het Keurmerk Private Lease dragen. Het Keurmerk Private Lease is ontwikkeld in samenwerking met de Consumentenbond en wordt uitgereikt door de onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease.
Alleen leasemaatschappijen die de consument goed en eerlijk informeren over private lease mogen het Keurmerk Private Lease dragen. Het Keurmerk Private Lease is ontwikkeld in samenwerking met de Consumentenbond en wordt uitgereikt door de onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease. Het keurmerk biedt 5 zekerheden voor de consument;
 • Eerlijke voorwaarden;
 • Een compleet product;
 • Bescherming tegen te hoge financiële lasten;
 • 14 dagen bedenktijd;
 • Zekerheid bij klachten.