Private lease bij AutoAbonnement.nl
Met private lease rijd je zorgeloos in een nieuwe auto, voor een vast bedrag per maand. Nu vanaf €209 per maand.

Wat is private lease?

Met private lease betaal je maandelijks een vast bedrag voor het gebruik van een gloednieuwe auto. Waar je bij een eigen auto nog de kosten betaalt voor een verzekering, onderhoud en wegenbelasting, is dit bij private lease verwerkt in één overzichtelijk maandbedrag. Wil jij een nieuwe Audi, Volkswagen, SEAT of ŠKODA rijden die helemaal naar jouw wensen is samengesteld? En vind jij het fijn om precies te weten waar je iedere maand aan toe bent? Dan is private lease iets voor jou!
Leasen of kopen?

Private lease is het leasen van een nieuwe auto, voor een vast bedrag per maand. Je kiest een nieuwe auto, online of bij de dealer en laat een prijs opmaken voor het gebruik van de auto. Bij private lease is alles voor je geregeld: autoverzekering met all risk dekking, wegenbelasting, onderhoud, het is allemaal verwerkt in één maandelijks bedrag. Krijg je onverhoopt te maken met schade, dan betaal je enkel een eigen risico. De hoogte van het eigen risico heb je vooraf afgesproken bij het tekenen van het contract. Andere kosten die ook buiten het maandbedrag vallen, zijn eventuele boetes en de kosten voor het tanken.

Koop je een auto, dan ben je in één keer veel spaargeld kwijt. Voor een nieuwe auto is dat bedrag wat meer dan voor een gebruikte auto (occasion). Wanneer je een nieuwe auto koopt, dan heb je de eerste jaren meestal niet veel onderhoudskosten. In tegenstelling tot wanneer je een wat ouder exemplaar koopt, want dan kunnen de kosten van onderhoud helaas aardig oplopen. Met een nieuwe auto betaal je ook meer voor een autoverzekering, dan wanneer je een oudere auto rijdt. Kies je voor een grote, milieuvervuilende auto dan betaal je daarvoor veel wegenbelasting als compensatie. Kies je voor een kleine, milieuvriendelijke auto, dan betaal je minder wegenbelasting. Al deze factoren dragen bij aan de kosten die je betaalt wanneer je een auto besluit te kopen.

Meer weten over private lease?

Wat kost private lease

Wat kost private lease?

Benieuwd wat je maandelijks precies kwijt bent aan een private lease auto? Kom erachter uit welke kosten het maandbedrag is opgebouwd en hoe je zelf de berekening maakt voor jouw favoriete auto.
Hoe werkt private lease

Hoe werkt private lease?

Voelt het aanvraagproces van een private lease auto aan als een doolhof en heb je geen idee welke stappen je moet doorlopen? Hier moet je aan denken bij het aanvragen van een private lease auto.
Veelgestelde vragen over private lease

Veelgestelde vragen

De meest voorkomende vragen over private lease vind je hier. Van de inhoud van het contract en voorwaarden tot procedures als je schade hebt gereden en veranderingen in jouw persoonlijke situatie.

Keurmerk Private Lease

AutoAbonnement.nl is als één van de eerste maatschappijen aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. En daar zijn we trots op! Hierdoor kun je bij AutoAbonnement.nl onder andere rekenen op eerlijke voorwaarden, een compleet product en zekerheid bij klachten. Alleen leasemaatschappijen die de consument goed en eerlijk informeren over private lease mogen dit keurmerk dragen.