Private lease de e-Golf bij AutoAbonnement.nl

Volkswagen e-Golf private leasen

De Volkswagen e-Golf is dé elektrische auto die je verder brengt. Via AutoAbonnement.nl private lease je hem gemakkelijk en voordelig. Je betaalt een vast bedrag per maand waarin alle kosten voor verzekering, wegenbelasting en onderhoud zijn inbegrepen. Je hoeft alleen nog maar de elektriciteit te betalen!

Waarom de Volkswagen e-Golf?

De Volkswagen e-Golf is super innovatief, maar toch erg vertrouwd. De comfort en looks zijn volledig zoals je deze gewend bent van de Volkswagen Golf, maar dan volledig elektrisch! Geheel geruisloos, met een maximaal bereik van 230 kilometer**. Niet geheel onbelangrijk… de CO2 uitstoot verminder je drastisch met deze Volkswagen e-Golf. 

100% elektrisch

In 9,6 seconden rij je van 0 tot 100 kilometer per uur. Hierdoor trek jij altijd het snelst op! Hiernaast rij je met één volle acculading theoretisch tot 230 kilometer**. Voor nog geen €3 rijd je al 100 kilometer. Ook niet onbelangrijk, doormiddel van de snel-lader heb je de e-Golf al voor 80% opgeladen. Doordat er steeds meer laadinfrastructuur wordt aangeschaft op steeds meer punten, hoeft dit geen probleem te zijn.

Vertrouwd design

Het stoere, compacte exterieur van de e-Golf met het verrassend ruime interieur maakt de Volkswagen e-Golf zo'n populaire auto. De strakke details van de e-Golf geven hem een technologische look. Standaard wordt de e-Golf geleverd met 16 inch lichtmetalen velgen. De e-Golf heeft een net wat kleinere kofferbak (40 liter) dan de normale Volkswagen Golf. Namelijk een laadruimte van 301 tot 565 liter.

Innovatief

De Volkswagen e-Golf is standaard rijk uitgerust. Hierbij is aan jouw veiligheid gedacht. De veiligheid van de auto wordt ondersteund door Multi Collision Braking, full LED koplampen en parkeersensoren. De e-Golf is tot zeer veilig bekroond met 5 sterren EuroNCAP.

Zelfs aan jouw comfort is gedacht. Jouw autorit wordt ongetwijfeld prettig door de automatische airco, comfortstoelen voor en de Mijn Volkswagen App-module. Door deze app module heb je altijd en overal inzicht in onder andere het verbruik. Cruise Control kan makkelijk bediend worden door het (lederen) multifunctioneel stuurwiel.

Je mobiel kan je opladen doormiddel van Wireless Qi Charging. Deze oplaadtechniek is draadloos en hierbij ligt je mobiel veilig en kan hij niet door de hele auto verschuiven. De actieradius van de e-Golf kan niet verlengd worden. (Dit kan bij een hybride door middel van een hulpmotor wel.)

De e-Golf getest

Private lease bij AutoAbonnement.nl

Wil jij zorgeloos tegen een vast bedrag per maand in een nieuwe e-Golf rijden? Dat kan! Private Lease de Volkswagen e-Golf bij AutoAbonnement.nl. Een Auto Abonnement neemt je zorgen weg, het enige dat jij extra moet betalen is de elektriciteit. Doordat AutoAbonnement.nl is aangesloten bij het Private Lease Keurmerk ben je verzekerd van eerlijke voorwaarden, een compleet product, bescherming, 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten.

De Volkswagen Golf is zeer interessant om te leasen.

  • Standaard rijk uitgerust
  • 5 sterren EuroNCAP veiligheidsscore
  • Voordelig rijden (minder dan €3,- per 100 km)
  • Zeer veilig met 5 sterren in EuroNCAP
  • Handige innovaties
Hoe werkt private lease?
Private lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten en betaal je naast het maandbedrag, alleen nog de benzine.

Andere private lease auto's via Auto Abonnement

Auto Abonnement biedt je de mogelijkheid om een gloednieuwe auto te leasen van Audi, Volkswagen, SEAT of SKODA. Snel, gemakkelijk en met een prettige service. Onze klanten beoordelen ons momenteel met een 8,5 gemiddeld! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.