Volkswagen ID.3 Private Lease

Volkswagen ID.3

Private lease nu vanaf €529 per maand

Private lease de Volkswagen ID.3

De Volkswagen ID.3 is het eerste, maar gelijk ook het populairste model uit de elektrische ID reeks van Volkswagen. Doordat de Volkswagen ID.3 een favoriet van velen is, is deze ook als private lease zeer aantrekkelijk. Het maandbedrag ligt iets hoger dan bij het benzine model, maar de besparing op brandstof scheelt tientallen euro's per maand. Met een goede actieradius en hoog gebruiksgemak is dit het perfecte mode om over te stappen op elektrisch rijden. Bij AutoAbonnement.nl private lease je de Volkswagen ID.3 vanaf  € [[VOLKSWAGEN,ID.3|Lowestprice]] per maand. Kijk snel verder wat de elektrische Volkswagen ID.3 jou verder kan bieden.

Het exterieur van de Volkswagen ID.3

Opvallend aan de auto is het moderne silhouet met strakke lijnen. Het modulaire MEB platform van de elektrische auto zorgt voor een hogere instap en maakt het ruime design van de ID.3 mogelijk. De ruimte die in een reguliere Volkswagen aan de motor en aandrijving besteed wordt, is nu vrij voor jou. De ID.3 heeft van de buitenkant het formaat van een Volkswagen Golf maar is van binnen te vergelijken met de Volkswagen Passat.

 

Het interieur van de Volkswagen ID.3

De batterij zit in de vloer van het MEB platform verwerkt waardoor vierwielaandrijving met één batterij mogelijk wordt gemaakt. Het interieur is strak wat de ruimtelijke look en feel versterkt. Het head-up display wordt hierdoor een echte eyecatcher met een net zo indrukwekkend infotainmentsysteem. Met een bagageruimte van maar liefst 385 liter en een comfortabele achterbank met behoorlijke beenruimte kun je spreken van een ruim interieur.

 

Het infotainment systeem van de Volkswagen ID.3

Bij een private lease abonnement voor de Volkswagen ID.3 kan je genieten van het geavanceerde infotainmentsysteem van de auto. De navigatie van de ID.3 denkt namelijk met je mee door je bestemmingen en routes te onthouden. Daarnaast wordt je zonder enige bediening op de hoogte gehouden van het verkeer, met filemeldingen of snellere routes. Het gehele infotainmentsysteem kan met spraak worden bestuurd, waardoor je als bestuurder je ogen op de weg kunt houden. Dit komt zowel de gebruiksvriendelijkheid als de veiligheid van de auto ten goede. Door te kiezen voor de augmented reality optie van de ID.3 profiteer je van nóg meer indrukwekkende high-tech functies die zelfs buiten je auto treden. Zo wordt je navigatie op de weg voor je uitgetekend, geeft je ID.3 aan wanneer voetgangers voorrang hebben en krijg je een melding van de dichtstbijzijnde laadstations.

 

De actieradius en laadtijd van de Volkswagen ID.3

De Volkswagen ID.3 heeft een sterke accu van 58 kWh. De snel veranderende laadpaal infrastructuur in Nederland zorgt dat er geen redenen meer zijn om een elektrische auto te vermijden. De actieradius en laadtijd van de ID.3 zullen ook geen reden zijn. Zo bedraagt de actieradius van de ID.3 maar liefst 420 kilometer. Ook is deze elektrische auto in 5 uur en 16 minuten volledig opgeladen. Daarbij komen er ook steeds meer snelle laadopties, zoals de CSS Combo 2 aansluiting. Hiermee kun je je ID.3 met maar liefst 536 km/uur opladen. Geheel geruisloos met minder CO2 uitstoot en voor maar €0,03 per kilometer rijden. Een private lease abonnement afsluiten voor deze auto brengt dus ontzettend veel voordelen met zich mee!

 

Private lease bij AutoAbonnement.nl, de Volkswagen ID.3

Wil je voordelig deze moderne, maar ruimtelijke auto rijden? Kies dan voor private lease bij AutoAbonnement.nl. Voor een vast bedrag per maand private lease je bij AutoAbonnement.nl en ontnemen wij je al je zorgen. De enige kosten die jij hebt als leaserijder zijn de kosten voor het elektrisch laden van de auto. AutoAbonnement.nl is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Hierdoor ben je als leaserijder verzekerd van een contract met eerlijke voorwaarden, een compleet product, bescherming tegen (te) hoge financiële lasten, 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten. Dus waar wacht je op! Klik op de knip hieronder om jouw private lease abonnement samen te stellen.