Private lease de Volkswagen Tiguan vanaf €479

Volkswagen Tiguan private leasen

De Volkswagen Tiguan is een moderne SUV die standaard is uitgerust met elementen die je misschien eerder bij een coupé zou verwachten. Een elegante combinatie van ruimte, comfort en veiligheid zorgt ervoor dat de Volkswagen Tiguan de populairste SUV van Nederland is. Ervaar het zelf door te kiezen voor private lease bij AutoAbonnement.nl.

Rijk uitgerust

De Volkswagen Tiguan is standaard rijk uitgerust bij AutoAbonnement.nl. Nu zal je waarschijnlijk vaker hebben gehoord dat modellen standaard rijk uitgerust zijn, dus om aan te geven wat we daarmee bedoelen hebben we hier een lijstje met features die sowieso in jouw Volkswagen Tiguan Private Lease zitten bij AutoAbonnement.nl:

  • LED Achterlichten
  • Air Care Climatronic (Airconditioning)
  • Boordcomputer premium met kleurendisplay 
  • Park Distance Control (Parkeersensoren voor en achter)
  • Comfortstoelen voor en vermoeidheidsherkenning

 

Veel extra's

Hier eindigt de luxe en het comfort echter absoluut niet, zo kun je ook nog kiezen voor modellen die uitgerust zijn met navigatie, Voice Control en app-verbinding. Tegen meerprijs is zelfs een snelheidsbegrenzer, Lane Assist en Volkswagen Media Control mogelijk. Zo stel je jouw Volkswagen Tiguan dus helemaal naar wens en boordevol met features samen.

Je profiteert in de Volkswagen Tiguan van een hoge instap, grote bagageruimte en het bekende rijcomfort van een Volkswagen. Daarnaast heeft de tweede generatie Tiguan sterk ingespeeld op de veranderinge in het SUV segment. Zo heeft de Tiguan Allspace maar liefst 7 stoelen.  

 

Volkswagen Tiguan bij AutoAbonnement.nl

Rijd jij straks weg in een nieuwe Volkswagen Tiguan? Bekijk de verschillende uitvoeringen op AutoAbonnement.nl, stel jouw favoriete Volkswagen Tiguan private lease auto samen en vraag vrijblijvend een offerte of proefrit aan. De officiële Volkswagen dealer bij jou in de buurt neemt dan contact met je op om een afspraak te maken. Je zit daarmee dus nog nergens aan vast.

 

Wil jij opties op de Tiguan die niet op AutoAbonnement.nl staan? De Volkswagen dealer helpt je dan graag verder. Maak een afspraak en stel samen met de dealer jouw ideale auto samen.

Hoe werkt private lease?
Private lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten en betaal je naast het maandbedrag, alleen nog de benzine.

Andere auto's bij AutoAbonnement.nl

AutoAbonnement.nl biedt je de mogelijkheid om een gloednieuwe auto te leasen van Audi, Volkswagen, SEAT of SKODA. Snel, gemakkelijk en met een prettige service. Onze klanten beoordelen ons momenteel met een 8,5 gemiddeld! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!