Volkswagen Taigo Private Lease

Volkswagen Tiguan Private Lease

Nu vanaf €699 per maand

Private lease de Volkswagen Tiguan bij AutoAbonnement.nl

Private lease de Volkswagen Tiguan bij AutoAbonnement.nl. De Volkswagen Tiguan is de best verkochte crossover SUV van Europa, de superpopulaire SUV van Volkswagen is niet te missen op de weg. De nieuwe Volkswagen Tiguan is flink aangescherpt door Volkswagen vergeleken met zijn vorige versie, met compleet vernieuwde LED koplampen en grotere horizontale spijlen.

De nieuwe Volkswagen Tiguan heeft dezelfde visuele kenmerken als de nieuwe Volkswagen Golf 8. Ondanks zijn uiterlijk is de Volkswagen Tiguan niet standaard leverbaar met vierwielaandrijving. Met de standaard motoruitvoering is de nieuwe Volkswagen Tiguan Private Lease beschikbaar met voorwielaandrijving.

Comfortabel rijden

De Volkswagen Tiguan heeft een kofferbak inhoud van 615 liter, met de achterbank neergeklapt is de nieuwe Tiguan goed voor een inhoud van 1.655 liter. Dit maakt de Volkswagen Tiguan erg praktisch. De nieuwe Tiguan is niet alleen goed voor lange afstanden, maar ook erg handig voor het ophalen van je kinderen of boodschappen. Het is een grote, ruime auto met een elegant design. Met een breedte van 1.839MM en hoogte van 1.668MM is de auto niet te groot om door een binnenstad te rijden.

 

Veiligheid

Aan veiligheid komt de Volkswagen Tiguan niks te kort. De Volkswagen Tiguan is uitgerust met de nieuwste veiligheidssystemen van Volkswagen. Zo heeft de Volkswagen Tiguan een Lane Assist functie, hiermee blijft de auto netjes binnen de rijstroken tijdens het rijden en corrigeert die automatisch wanneer je afwijkt van de rijstrook. Ook met de afstandsregelaar van Volkswagen blijf je ten alle tijden netjes op afstand van je voorligger, dit geeft je een gerust gevoel tijdens het rijden wanneer je even niet oplet.

Volkswagen is ver voor zijn tijd op gebied van veiligheidssystemen. Zo heeft de nieuwe Tiguan ook een nieuwe functie die voor het eerst werd geïntroduceerd op de Volkswagen Passat, genaamd Travel Assist. Met dit systeem kan de nieuwe Tiguan zelf accelereren, afremmen en sturen tot snelheden van 210km/h. In combinatie met een DSG- automaat van Volkswagen werkt dit systeem vanuit stilstand, in combinatie met een handbak werkt dit systeem vanaf 30 km/h.

 

Interieur

Het interieur van de nieuwe Volkswagen Tiguan heeft ook een update gehad. Veel fysieke knoppen zijn volledig weggehaald, dit heeft Volkswagen gedaan om de nieuwe Tiguan geheel in lijn te brengen met de huidige tijdsgeest. Climate control werd voorheen bediend door middel van een draaiknop met andere knoppen eromheen, waar je bijvoorbeeld de ventilatiesnelheid mee kon regelen. In de nieuwe Volkswagen Tiguan wordt Climate Control bediend door middel van een geheel digitaal touchscherm, waar geen enkele fysieke knop meer aan te pas komt. Ook is er een vernieuwd multifunctionele stuurwiel waar je de virtual cockpit mee kan bedienen, het multifunctionele stuurwiel is optioneel ook beschikbaar met touchscreen.

 

De nieuwe Volkswagen Tiguan beschikt over het nieuwste infotainment systeem van Volkswagen, de zogeheten MIB3. Dit vernieuwde infotainment systeem is onder meer te besturen met je stem en door draadloos je telefoon te verbinden met het systeem zijn de meeste apps op je telefoon beschikbaar op de auto. Hiermee ben je altijd online, ook tijdens het autorijden, zonder je handen en ogen van het stuur te houden. In samenwerking met het audio merk Harman/Kardon is er een nieuw audiosysteem ontwikkeld, met 12 speakers verdeeld over verschillende plekken in de auto kan je genieten van je favoriete nummers met een van de beste audiokwaliteiten.

 

Als private lease auto is de Volkswagen Tiguan een zeer interessante leaseauto. Dit komt doordat de nieuwe Tiguan erg gewild is en de best verkochte SUV in Europa. Voor iemand die alles in één auto zoekt is de Tiguan een goede keuze, met een sportieve look en comfortabel ruim interieur is de nieuwe Volkswagen Tiguan een echte alleskunner.

 

Volkswagen Tiguan Private Lease bij AutoAbonnement.nl

Rijd jij straks in de Volkswagen Tiguan? Bekijk de verschillende uitvoeringen van AutoAbonnement.nl, stel jouw favoriete Volkswagen Tiguan private lease abonnement samen en vraag vrijblijvend een offerte aan. Een offerte aanvraag is vrijblijvend en je zit nergens aan vast.

 

Wil jij opties op de Volkswagen Tiguan die niet op AutoAbonnement.nl staan? Neem dan contact met ons op.