Volkswagen T-Roc Private Lease vanaf € 389 bij AutoAbonnement.nl

Volkswagen T-Roc private leasen

Profiteer van alle voordelen die AutoAbonnement.nl je biedt en rijdt de Volkswagen e-Golf al vanaf € 389 per maand. Private Lease via AutoAbonnement.nl is gemakkelijk en voordelig. Je betaalt een vast bedrag per maand waarin alle kosten voor verzekering, wegenbelasting en onderhoud zijn inbegrepen. Je hoeft alleen nog maar de brandstof te betalen!

Waarom de Volkswagen T-Roc?

De Volkswagen T-Roc is een veelzijdige SUV, die bovenaan staat in zijn klasse. De T-Roc is compact, sportief, robuust en deelt techniek met de Volkswagen Golf. Hierdoor is hij erg betrouwbaar. De nieuwe en overtuigende T-Roc staat hoger op zijn wielen en is een echte verschijning door zijn uitstraling. De ruime SUV is kenmerkend door de vele opbergmogelijkheden en de ruime sport-comfortstoelen. De berijder en passagiers rijden comfortabel weg. Wat de Volkswagen T-Roc jou te bieden heeft, lees je hier.

Ruim en vol vertrouwen

Met de betrouwbare rij-assistenten van de Volkswagen T-Roc rij je veiliger dan ooit. Als je kiest voor 4MOTION-aandrijving dan kan je per rit het bijpassende rijprofiel kiezen. Hierdoor hoef je nooit meer bang te zijn dat de banden wegglippen en lange stukken rijden wordt ook een stuk comfortabeler met de standaard rijstrookbehoudassistent 'Lane Assist'. Met behulp van een camera herkent het systeem in de T-Roc de rijbaanmarkeringen, hierdoor voorkom je dat je onbedoeld de rijbaan verlaat. Ook Traffic Jam Assist, Pre Crash, Dodehoeksensor, Front Assist en Park Assist zorgen ervoor dat je veiliger de weg op gaat en met een fijn gevoel rijdt.

Opvallend design

Het sterke karakter van de Volkswagen T-Roc komt zeker terug in zijn uitstraling. Met de mistlampen en led-dagrijverlichting is de T-Roc sportief en ook nog eens aan te passen aan jouw wensen. Het kiezen van eigen dak- en lakkleuren en velgen maakt dat de auto persoonlijk is afgesteld op jouw wensen. Ook in het interieur wordt de T-Roc vormgegeven naar jouw persoonlijke smaak. De kleur van het dashpad kan je ook zelf kiezen en deze kleur kan dan ook in de bekleding terugkomen.

Multimedia in de Volkswagen T-Roc

Met het krachtige beats-soundsysteem hebben jij en je passagiers altijd een sublieme luisterervaring. Om veilig te rijden kan je op het Active Info Display alles zien wat je nodig hebt, zoals de snelheid en het toerental. Het leuke is dat de display alleen laat zien wat jij wil zien, doordat je dit zelf kan instellen. Optioneel kan je ook kiezen voor Telefoonvoorbereiding 'Plus' en het Navigatiesysteem 'Discover Media' om het rijden nog praktischer maken.

Volkswagen T-Roc leasen bij Auto Abonnement

AutoAbonnement.nl is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Dit betekent dat je altijd veilig en verantwoord een auto zoals de Volkswagen T-Roc kunt leasen. Bekijk de verschillende uitvoeringen op AutoAbonnement.nl, stel jouw favoriete Volkswagen T-Roc Private Lease samen en vraag vrijblijvend een offerte of proefrit aan. De officiële Volkswagen dealer bij jou in de buurt neemt dan contact met je op om een afspraak te maken. Je zit daarmee dus nog nergens aan vast.

Wil jij opties op de T-Roc die niet op AutoAbonnement.nl staan? De Volkswagen dealer helpt je dan graag verder. Maak een afspraak en stel samen met de dealer jouw ideale private lease auto samen.

Hoe werkt private lease?
Private lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten en betaal je naast het maandbedrag, alleen nog de benzine.

Andere private lease auto's via AutoAbonnement.nl

AutoAbonnement.nl biedt je de mogelijkheid om een gloednieuwe auto te leasen van Audi, Volkswagen, SEAT of SKODA. Snel, gemakkelijk en met een prettige service. Onze klanten beoordelen ons momenteel met een 8,5 gemiddeld! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!