Volkswagen T-Roc Private Lease

Volkswagen T-Roc Private Lease

De ideale compacte SUV van Volkswagen

Private lease de Volkswagen T-Roc bij AutoAbonnement.nl

Je rijdt de Volkswagen T-Roc al vanaf € 449 per maand. Met deze stoere SUV laat je gegarandeerd een indruk achter. Met private lease heb je een nieuwe T-Roc voor een vast all-in maandbedrag. Geen omkijken naar onderhoud, verzekeringen of wegenbelasting. Je betaalt alleen de brandstof.

Waarom de Volkswagen T-Roc?

De Volkswagen T-Roc is een veelzijdige SUV, die bovenaan staat in zijn klasse. De T-Roc is compact, sportief, robuust en deelt techniek met de Volkswagen Golf. Hierdoor is hij erg betrouwbaar. De nieuwe en overtuigende T-Roc staat hoger op zijn wielen en is een echte verschijning door zijn uitstraling. De ruime SUV is kenmerkend door de vele opbergmogelijkheden en de ruime sport-comfortstoelen. De berijder en passagiers rijden comfortabel weg.

 

Ruim en vol vertrouwen

Met de betrouwbare rij-assistenten van de Volkswagen T-Roc rij je veiliger dan ooit. Als je kiest voor 4MOTION-aandrijving dan kan je per rit het bijpassende rijprofiel kiezen. Hierdoor hoef je nooit meer bang te zijn dat de banden wegglippen en lange stukken rijden wordt ook een stuk comfortabeler met de standaard rijstrookbehoudassistent 'Lane Assist'. Met behulp van een camera herkent het systeem in de T-Roc de rijbaanmarkeringen, hierdoor voorkom je dat je onbedoeld de rijbaan verlaat. Ook Traffic Jam Assist, Pre Crash, Dodehoeksensor, Front Assist en Park Assist zorgen ervoor dat je veiliger de weg op gaat en met een fijn gevoel rijdt.

 

Multimedia

Met het krachtige beats-soundsysteem hebben jij en je passagiers altijd een sublieme luisterervaring. Om veilig te rijden kan je op het Active Info Display alles zien wat je nodig hebt, zoals de snelheid en het toerental. Het leuke is dat de display alleen laat zien wat jij wil zien, doordat je dit zelf kan instellen. Optioneel kan je ook kiezen voor Telefoonvoorbereiding 'Plus' en het Navigatiesysteem 'Discover Media' om het rijden nog praktischer maken.

 

Private lease de T-Roc bij AutoAbonnement.nl

Bij AutoAbonnement.nl private lease je onder het Keurmerk Private Lease. Dit betekent dat je altijd veilig en verantwoord een auto least. Bekijk de verschillende uitvoeringen, stel je favoriete Volkswagen T-Roc samen en vraag vrijblijvend een offerte of proefrit aan. De officiële Volkswagen dealer bij jou in de buurt neemt dan contact met je op om een afspraak te maken. Je zit daarmee dus nog nergens aan vast.

Wil jij opties op de T-Roc die niet op AutoAbonnement.nl staan? De Volkswagen dealer helpt je dan graag verder. Maak een afspraak en stel samen met de dealer jouw ideale private lease auto samen.