Volkswagen Taigo Private Lease

Volkswagen Taigo Private Lease

Nu vanaf €389 per maand

Private lease de Volkswagen Taigo bij AutoAbonnement.nl

De Volkswagen Taigo private lease je voor een vast maandelijks bedrag bij AutoAbonnement.nl. In een tijd waarin SUV’s steeds populairder worden kan de nieuwe Volkswagen Taigo niet ontbreken. Het design van de Taigo is sportief met een sterke aflopende daklijn en de tot 18-inch grote wielen maakt dit de Taigo een echte coupé. Ondanks het sportieve design van de Taigo is het karakter praktisch. De nieuwe Volkswagen Taigo lease je al vanaf €389 per maand. Daarbij kun je kiezen uit een breed aanbod uitvoeringen en opties. Zo rijd je binnenkort weg in jouw droom Volkswagen Taigo met private lease.

Compacte SUV

Deze compacte coupé-SUV is het kleine broertje van de Volkswagen T-Cross. De T-Cross heeft een mindere sportieve look dan de Taigo. Maar ongeacht zijn sportieve look maakt dit de Taigo niet minder praktisch, met een bagageruimte van 438 liter groot komt dit aardig in de buurt van zijn grotere broer de Volkswagen T-Cross. Met de standaard geleverde LED-koplampen en de doorlopende LED-achterlichten met 3D-look, maakt dit het design van de nieuwe Volkswagen Taigo compleet.

 

Vol uitgerust met de nieuwste gadgets

Met de nieuwste technologie van Volkswagen genaamd Climatronic Touch heeft de nieuwe Taigo touchscreen knoppen om de klimaatregeling in de auto mee aan te sturen. Ook heeft de nieuwe Taigo het nieuwste dashboard die Volkswagen op dit moment ter beschikking stelt. Standaard is de Taigo voorzien van een zogeheten Virtual Cockpit, dit is een 8-inch groot digitaal instrumentarium, de Virtual Cockpit is te personaliseren aan uw gewenste voorkeuren. Ook op de middenconsole heeft de Taigo standaard een infotainmentscherm van 6,5-inch groot, optioneel is deze scherm ook te verkrijgen in een 10,25-inch formaat.

Uiteraard is de Taigo standaard beschikbaar met Apple Carplay en Android Auto. Dankzij de eSIM ben je met de Taigo altijd online, met dit systeem is het mogelijk om veel functies via App-Conncect op afstand te bedienen. De onlinediensten van We Connect zijn niet te missen in de nieuwe Taigo. De Taigo neemt de veiligheidssystemen mee van de eerdere nieuwe versies in de Volkswagen auto’s, denk hierbij aan de Front Assist, City Emergency Braking, Lane Assist en Vermoeidheidsherkenning. Optioneel is ook de IQ. DRIVE beschikbaar, dit is een veiligheidssysteem die alleen op de nieuwe Volkswagens optioneel beschikbaar zijn.

 

Private leasen met keurmerk

De Volkswagen Taigo private lease je bij AutoAbonnement.nl onder het Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk is opgericht om te consumenten te verzekeren van eerlijke voorwaarden. Daarnaast beschermt het tegen te hoge maandelijkse kosten. Bereken wat jij kan leasen.

 

Stel de Volkswagen Taigo samen

Zal jij binnenkort in een nieuwe Volkswagen Taigo rijden? Bekijk de verschillende uitvoeringen, stel jouw favoriete Volkswagen Taigo private lease abonnement samen en vraag vrijblijvend een offerte aan. De officiële Volkswagen dealer bij jou in de buurt neemt dan contact met je op om een afspraak te maken. Een offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Wil jij opties op de Taigo die niet op AutoAbonnement.nl staan? De Volkswagen dealer kan je daar bij helpen.