Volkswagen Polo

Volkswagen Polo Private Lease

Nu vanaf €369 per maand

Private lease de Volkswagen Polo bij AutoAbonnement.nl

De Volkswagen Polo is niet voor niets het meest bestelde model bij AutoAbonnement.nl. Compact, zuinig en toch een ruim gevoel; de Polo heeft het allemaal. Je rijdt de Volkswagen Polo al vanaf €369 per maand. Je betaalt één vast all-in bedrag. Voor dat bedrag ben je goed verzekerd, heb je altijd de service van de merkdealer bij jou in de buurt en kun je in veel gevallen kosteloos beëindigen bij werkloosheid. Dat is private lease bij AutoAbonnement.nl.

Standaard rijk uitgerust

De Volkswagen Polo is veelzijdig, sportief en comfortabel. En echte klassieker die mee gaat met zijn tijd. Met Volkswagen Polo Private Lease rijd je in een standaard rijk uitgerust model met onder andere warmtewerend glas, Front Assist systeem en City Emergency Braking. Een noodremsysteem speciaal ontworpen voor stadsverkeer en plotselinge voetgangers. Hierdoor is de Polo ook veilig en is hij bekroond met vijf sterren van Euro NCAP.

Daarnaast kan je rekenen op standaard LED-dagrijverlichting, multimediasysteem met kleuren touchscreen, de laatste veiligheidsitems, buitenspiegels met richtingaanwijzers, 3 spaak stuurwiel en instelbare binnenverlichting. Een extra veilige functie: de bandendruk wordt automatisch bijgehouden door het bandendrukcontrole systeem.

 

Veilig private leasen met keurmerk

Bij AutoAbonnement.nl private lease je onder het Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk is opgericht om te consumenten te verzekeren van eerlijke voorwaarden. Daarnaast beschermt het tegen te hoge maandelijkse kosten. Bereken wat jij kan leasen.

 

Volkswagen Polo Private Lease bij AutoAbonnement.nl

Rijd jij straks in een nieuwe Volkswagen Polo? Bekijk de verschillende uitvoeringen, stel jouw favoriete Volkswagen Polo samen en vraag vrijblijvend een offerte of proefrit aan. De officiële Volkswagen dealer bij jou in de buurt neemt dan contact met je op om een afspraak te maken. Je zit daarmee dus nog nergens aan vast.

Wil jij opties op de Polo die niet op AutoAbonnement.nl staan? De Volkswagen dealer kan je daar direct bij helpen. Maak een afspraak en stel samen met de dealer jouw ideale private lease auto samen.