Volkswagen Polo Private Lease

Volkswagen Polo Private Lease

Nu vanaf €349 per maand*

Private lease de Volkswagen Polo bij AutoAbonnement.nl

De Volkswagen Polo private lease je voor een vast maandelijks bedrag bij AutoAbonnement.nl. Niet voor niets is de Volkswagen Polo het meest bestelde model bij AutoAbonnement.nl. Deze compacte auto is een klassieker en is compleet vernieuwd, zonder de voordelen van een Volkswagen te verliezen. Zuinig, compact en toch een ruim gevoel; de Polo heeft het allemaal. De nieuwe Volkswagen Polo lease je al vanaf €349 per maand. Daarbij kun je kiezen uit een breed aanbod uitvoeringen en opties. Zo rijd je binnenkort weg in jouw droom Volkswagen Polo met private lease uit voorraad.

Standaard rijk uitgerust

De nieuwe Volkswagen Polo is veelzijdig, sportief en comfortabel. Zo is de Polo completer dan ooit en compact zoals altijd. Zijn sportieve uitstraling gecombineerd met het luxe interieur maakt de Polo een genot om in te rijden. Een echte klassieker die mee gaat met zijn tijd. Met Volkswagen Polo rijd je in een standaard rijk uitgerust model met onder andere warmtewerend glas, Front Assist systeem en City Emergency Braking. Een noodremsysteem speciaal ontworpen voor stadsverkeer en plotselinge voetgangers. Hierdoor is de polo veilig en is hij bekroond met vijf sterren van Euro NCAP. Daarnaast heeft de nieuwe Polo verrassend veel binnenruimte en kan deze heerlijk soepel draaien, keren en inparkeren. 

Daarnaast kan je rekenen op standaard LED-dagrijverlichting, multimediasysteem met kleuren touchscreen, de laatste veiligheidsitems, buitenspiegels met richtingaanwijzers, 3 spaak stuurwiel en instelbare binnenverlichting. Een extra veilige functie: de bandendruk wordt automatisch bijgehouden door het bandendrukcontrole systeem.

 

Volkswagen Polo private leasen met keurmerk

Bij AutoAbonnement.nl private lease je de Volkswagen Polo onder het Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk is opgericht om te consumenten te verzekeren van eerlijke voorwaarden. Daarnaast beschermt het tegen te hoge maandelijkse kosten. Bereken wat jij kan leasen.

 

Volkswagen Polo Private Lease bij AutoAbonnement.nl

Zal jij binnenkort in een nieuwe Volkswagen Polo rijden? Bekijk de verschillende uitvoeringen, stel jouw favoriete Volkswagen Polo private lease abonnement samen en vraag vrijblijvend een offerte aan. De officiële Volkswagen dealer bij jou in de buurt neemt dan contact met je op om een afspraak te maken. Je zit daarmee dus nog nergens aan vast.

Wil jij opties op de Polo die niet op AutoAbonnement.nl staan? De Volkswagen dealer kan je daar direct bij helpen. Maak een afspraak en stel samen met de dealer jouw ideale private lease auto samen.