Voorraad private lease modellen

Private lease occasion

Voordelig en direct rijden

Voordelen van het private leasen van een occasion

Met private occasion lease kun je een gebruikte auto privé leasen. Dit is vaak voordeliger dan het leasen van een nieuwe auto. Ook kun je kiezen voor een kortere lease periode van bijvoorbeeld 24 maanden. Een ander groot voordeel is dat de auto direct leverbaar is, want de auto staat al bij de dealer. Al onze occasions zijn goed onderhouden en hebben een lage kilometerstand, dus ze zijn direct klaar voor gebruik! 

 

Wat is er inbegrepen bij private occasion lease?

Met private lease betaal je maandelijks een vast bedrag voor het gebruik van een auto. Vrijwel alles is inbegrepen: 

  1. Onderhoud, bandenvervanging en reparaties bij de merkdealer

  2. Verzekering met allrisk dekking

  3. Glas- en schadeherstel met een eigen risico van maximaal € 500,-

  4. Wegenbelasting

  5. Pechhulp, ook in het buitenland

Je hoeft alleen nog maar te denken aan het wassen en tanken of laden van je auto. Verkeersboetes en parkeerkosten zijn ook voor eigen rekening. 

Private leasen bij AutoAbonnement.nl

Private leasen bij AutoAbonnement.nl is transparant. Met de all-in private lease prijs per maand rijd je een all-inclusive auto. Het grote voordeel van private lease is dan ook dat je weet waar je financieel aan toe bent: het bedrag is iedere maand hetzelfde. De kosten voor brandstof betaal je zelf en in geval van schade betaal je een eigen risico. Hiermee maak je het ook voordeliger voor je portemonnee, het enige wat je buiten het maandbedrag nog moet betalen zijn de kosten voor brandstof.

Met private lease heb je geen zorgen om onverwachte en hoge onderhoudskosten en je hoeft niet extra te betalen voor een verzekering en pechhulp. Private lease bij AutoAbonnement.nl is een zorgeloos product, al deze uitgaven zijn verwerkt in een vast maandelijks bedrag.