Open over private lease

Lees hier alles over private lease:

  • Tips & Tricks
  • Uitleg over private lease
  • Acties
  • Autonieuws

SEAT komt met compacte SUV

door: Nikky, gepost 16/10/17
 

SEAT presenteert dit jaar zijn eerste compacte SUV in het cross-over segment. En wij hebben goed nieuws… Deze nieuwe SUV is namelijk ook bij Auto Abonnement te leasen!

De herfstvakantie checklist voor private lease rijders

door: Nikky, gepost 11/10/17
 

Wij geven je de herfstvakantie checklist voor private lease rijders. Met hierin 7 tips voor de herfstvakantie om nóg veiliger van A naar B te komen! De checklist kan natuurlijk ook gebruikt worden door niet-private lease rijders.

Je mobiliteitsbudget voor private lease inzetten: een goede keus! 

door: Lotte, gepost 4/10/2017 
 Mobiliteitsbudget en private lease

Het mobiliteitsbudget. Een steeds vaker voorkomende optie wanneer je in dienst treed bij een werkgever. We leggen je in deze blog uit hoe je jouw mobiliteitsbudget voor private lease in kan zetten.

Alles wat je moet weten over elektrische deelauto's

door: Lotte, gepost 28/9/17
 

Wat zijn de voordelen, nadelen, uitdagingen en mogelijkheden van deze toekomstige plannen waar veel autofabrikanten mee experimenteren: de elektrische deelauto's?

Let goed op je kilometers

door: Lotte, gepost 7/9/2017

In je leasecontract spreek je af hoeveel kilometers je per jaar denkt te gaan rijden. Bij meer of minder kilometers wordt er een kilometerafrekening gedaan. Maar hoe werkt die kilometerafrekening precies?

Alles wat je wilt weten over de Volkswagen Golf!

door: Lotte, gepost 20/9/17
de zeven generaties Volkswagen Golf

Sinds 1974 is de Volkswagen Golf al meer dan 33 miljoen keer verkocht. In deze blog praten we je bij over alles wat met de Volkswagen Golf (van de oudste tot en met de nieuwste) te maken heeft.

'Ready to Roc!' Dit is de Volkswagen T-Roc private lease.

door: Lotte, gepost 31/8/17
 

Een eigenwijze, stoere auto met groots vakmanschap tot in de kleinste details. De T-Roc is de nieuwe SUV van Volkswagen! Lees meer over de compacte hatchback met dynamische lijnen.

SEAT Ibiza private lease: de testrit

door: Anne, gepost 4/8/2017

 nieuwe seat ibiza private leas rijtest

SEAT leende ons voor één dag de nieuwe SEAT Ibiza FR. De Ibiza is een bewezen klassieker, maar wordt het ook een private lease klassieker? Wij hebben het voor je getest.

Meer ruimte in de nieuwe Volkswagen Polo

door: Anne, gepost 14/6/17

 

de nieuwe volkswagen polo

 Na acht jaar is er dan eindelijk opvolging voor de 5e generatie Volkswagen Polo. Lees hier welke veranderingen de Polo allemaal heeft doorgemaakt.

Zorgeloos op vakantie met je private leaseauto

door: Anne, gepost 12/6/17

 zorgeloos op vakantie met de private leaseauto

Op vakantie wil je kunnen ontspannen, en dat geldt ook voor de reis ernaartoe. Met deze 7 tips tref jij de beste voorbereidingen om een flinke rit af te leggen.

10 manieren om te besparen op brandstof

door: Anne, gepost 16/5/17

 10 tips om te besparen op brandstof

Brandstof, een -helaas- noodzakelijke kostenpost voor vrijwel iedere weggebruiker. Maar besparen kan! Bekijk onze tips en je bent voortaan een stuk minder kwijt.

De ŠKODA KAROQ: de nieuwe compacte SUV van ŠKODA

door: Anne, gepost 2/5/17

 De Škoda Karoq: de nieuwe compacte SUV van Škoda

KAROQ? Geen alledaagse naam, maar inmiddels wel een typische naam voor een ŠKODA SUV. Lees alles over het compacte broertje van de KODIAQ.

Open over private lease

De nieuwe Volkswagen Arteon

door: Özlem, gepost 10/04/2017

De nieuwe Volkswagen Arteon 

De Volkswagen Arteon is een auto waar jij op hebt gewacht. Een auto die een aerodynamisch lijnenspel, sportiviteit en een opvallende achterkant samenbrengt. Kortom, een auto dat een statement maakt. Waar je ook komt. Lees hier alles over deze opvallende verschijning.

De nieuwe SEAT Ibiza

door: Anne, gepost 10/2/17

Fan van de iconische SEAT Ibiza, maar toe aan iets nieuws? Mooi! SEAT komt dit jaar namelijk met een geheel vernieuwde SEAT Ibiza. Lees hier alles over de vernieuwde versie.

Private lease nu ook de SEAT Ateca !

door: Cynthia, gepost 14/12/16
De nieuwe SEAT Ateca

Met de SEAT Ateca brengt SEAT voor het eerst een SUV op de markt. Maar wat kan je van deze auto verwachten en waarom zou jij hem als Private Lease auto willen?

De waarheid over private lease!

door: Cynthia, gepost 07/12/16
De voor- en nadelen van private lease

Private lease wordt steeds bekender onder de samenleving. Maar wat zijn nou de voordelen en nadelen van private lease?

Voorkom autodiefstal!

door: Cynthia, gepost 02/12/16
Voorkom autodiefstal

Diefstal van je auto is erg vervelend. Er zijn manieren om je auto te beveiligen. Volg onze tips en wees autodieven te slim af!

Auto delen hoe werkt dat?

door: Cynthia, gepost 30/11/16
Auto delen ofwel car sharing

Wil je geen auto kopen maar huren? Dan kun je kiezen voor een leaseauto. Er zijn ook andere oplossingen, zoals ‘car sharing’, ofwel auto delen. Dit houdt in dat jij een auto leent van een bedrijf of een particulier voor een korte periode. Maar hoe werkt dat?

Waar moet je op letten bij een tweedehands auto?

door: Cynthia, gepost 25/11/16
Tevreden met je nieuwe aankoop

Is een nieuwe auto te duur, maar wil je toch een auto rijden? Dan heb je als optie om een tweedehands auto te kopen. Maar waar moet je op letten bij het kopen van een tweedehands auto? Lees hier de tips over het kopen van een tweedehands auto.

Private Lease de nieuwe Volkswagen up! nu ook bij autoabonnement.nl

door: Wesley, gepost 29/7/16
de nieuwe volkswagen up private leasen

De nieuwe Volkswagen up! is er. Eén van de ruimste, veiligste en vooral leukste auto's in z'n klasse. De nieuwe up! is een opvallende verschijning. Niet alleen door z’n stoere en herkenbare ontwerp, maar ook door alle stylingmogelijkheden.

Beslagen of bevroren ruiten, wat nu?

door: Cynthia, gepost 23/11/16
Bevroren ramen

In dit tijd van het jaar kan jij als automobilisten regelmatig problemen krijgen met jouw ramen. De ramen zijn bevroren of beslaan na een paar minuten rijden. Hier vind je tips over wat je kunt doen om dit in de toekomst te voorkomen en over wat je kunt doen om snel weer goed zicht te krijgen.

De top 4 auto's van Auto Abonnement

door: Cynthia, gepost 10/11/16
Trending now

De vier meest geleasede auto's van Auto Abonnement zullen in deze blog verder toegelicht worden.

Is Private Lease voor jou voordeliger dan kopen?

door: Cynthia, gepost 07/11/16
Private leasen of kopen

Is een private leaseauto wat voor jou? Het antwoord op deze vraag zal per persoon verschillen. Om jou te helpen bij het beantwoorden van deze vraag zullen de voordelen van private lease weergegeven worden.

Ben jij al klaar voor de winter?

door: Cynthia, gepost 31/10/16
Tips voor de winter

De winter komt er weer aan! Het wordt dus tijd om jouw auto winterklaar te maken, zodat je straks veilig kunt rijden. Waar moet je nu allemaal aan denken? En hoe zit het met je private lease auto?

Alles over het BKR en Private lease!

door: Cynthia, gepost 28/10/16

Het BKR is in het leven geroepen om zowel de consument als de financiële instanties te beschermen! Maar wat betekent dit voor jou bij het aangaan van een private leasecontract en waarom word je bij het aangaan van een leasecontract geregistreerd bij het BKR?

Keurmerk Private Lease biedt zekerheid!

door: Cynthia, gepost 26/10/16
Keurmerk Pirvate Lease header

De Stichting Keurmerk Private Lease is bedoelt om de consument te beschermen. Dankzij het keurmerk weet je bij welke partij je veilig en verantwoord een auto kunt leasen. Meer informatie over het Keurmerk Private Lease vind je hier.

Eigen risico bij een leaseauto!

door: Cynthia, gepost 23/9/16
veiligheid

Het fijne van een leaseauto is dat de auto allrisk verzekerd is en dat de leasemaatschappij de verzekering regelt. Er is wel sprake van een eigen risico, maar wat houdt dat in en wanneer moet je dit betalen? Lees in deze blog meer over het eigen risico bij een leaseauto.

Is het private leasebedrag echt inclusief alle kosten?

door: Cynthia, gepost 21/9/16
Private Leasebedrag

Als je een leasecontract afsluit, wil je precies weten welke kosten onder de private leasekosten vallen. Lees hier meer over de private leasekosten.

Wat maakt de nieuwe ŠKODA KODIAQ een uitermate geschikte Private Lease auto?

door: Cynthia, gepost 15/9/16

Vanaf begin 2017 kan je rijden in de nieuwe ŠKODA KODIAQ! Maar wat kan je van deze eerste grote SUV van ŠKODA verwachten? En waarom wil jij hem straks ook als Private Lease auto?

Zuinig rijden doe je zo!

door: Cynthia, gepost 9/9/16

Zuinig rijden hoe moet dat nou eigenlijk? In dit artikel leest u enkele tips over zuinig rijden.

Wat is private lease nou echt?

door: Cynthia, gepost 6/9/16

Private lease, wat is dat nou eigenlijk?

Private Lease de Audi Q2 nu ook bij Auto Abonnement

door: Wesley, gepost 24/8/16

De nieuwe Audi Q2 is vanaf vandaag ook te bestellen bij Auto Abonnement.

Hoe lang is de Route du Soleil? Alles over zomervakantie en leasekilometers

door: Wesley, gepost 19/8/16
route du soleil

Bienvenue! Na een lange rit draai je de zonovergoten camping op, klaar om te gaan genieten van je vakantie. Je laadt de auto uit. Zo, nu hoef je je nergens meer druk om te maken! Maar hoeveel kilometers heb je eigenlijk gereden om hier te komen? Tellen vakantiekilometers mee voor je totale aantal? En hoe zorg je dat je geen vervelende rekening krijgt voor te veel gereden kilometers? Je leest er alles over in dit blog.