Audi Private Lease
Private lease via een mobiliteitsbudget
Dit is hoe het werkt

Zakelijk vervoer passend bij jouw behoefte

Het mobiliteitsbudget is een steeds vaker voorkomende optie wanneer je in dienst treedt bij een werkgever of wanneer je er al een tijdje werkt. Waar voor de stedeling het openbaar vervoer een handig vervoersmiddel is, kan dit voor iemand buiten de randstad geen handige keuze zijn. Wensen verschillen als het aankomt op vervoer en daarom kiezen steeds meer werkgevers ervoor de keuze bij de werknemer neer te leggen.

Hoe werkt het mobiliteitsbudget?

In het geval van een mobiliteitsbudget krijgt iedere werknemer een bedrag per maand om vrij te besteden aan vervoer. Dit kan openbaar vervoer zijn maar ook bijvoorbeeld een eigen leaseauto of zakelijke fiets. 

 

Kan ik private leasen met mijn mobiliteitsbudget?

Ook private lease behoort tot de opties wanneer je werkgever je een mobiliteitsbudget ter beschikking stelt. Private lease biedt als grote voordeel dat de kosten erg overzichtelijk zijn: je maandbedrag staat vast en stel je zelf samen door het kiezen van een auto binnen jouw budget, het aantal kilometers dat je rijdt en het aantal maanden dat je over de auto wilt beschikken. 

 

Collectieve korting op private lease via je werkgever

Ben je enthousiast over private lease en wil je graag een auto private leasen vanuit je mobiliteitsbudget, dan kan je zelfs overwegen om naar je werkgever toe te stappen en een [[merk]] 'collectief-code' aan te vragen. Wanneer een bedrijf zich hiervoor inschrijft ontvangen alle medewerkers van het bedrijf een code waarmee zij aanspraak maken op €10 korting op het maandbedrag en een verlaagd eigen risico van €125. Een tientje per maand korting is op een looptijd van enkele jaren een flink bedrag!