Testheader Auto abonnement

De top 4 SUV's van AutoAbonnement.nl

De populairste modellen

Een stoere uitstraling en hoge instap

SUV's zijn de laatste jaren bijzonder populair. Niet zo gek, want de stoere uitstraling van SUV's gecombineerd met het comfort dat een hoge instap biedt zorgt voor de ideale auto. AutoAbonnement.nl maakte een selectie van 4 top SUV modellen voorzien van de grootste voordelen per model.

 

  • De hoge instap
  • Veel bagageruimte
  • Goed overzicht op de weg en omgeving
  • Een groot trekvermogen
  • Vaak in combinatie met off-road technieken

1. De ŠKODA Kamiq

De populairste SUV van dit moment is de ŠKODA Kamiq. Deze ŠKODA is praktisch, sportief en biedt de klassieke voordelen van een SUV: een hoge zit en een optimaal zicht op de weg.  

Sportieve voorspoiler

Elektrische achterklep

Full-LED koplampen met geïntegreerde bochtenverlichting

Panoramisch dak mogelijk

Side assist voor extra veiligheid

 

 

2. De Audi Q2

De SUV modellen van Audi worden gekenmerkt door een 'Q' in hun naam. Neem bijvoorbeeld de Audi Q3 of Audi Q2. Na de populaire ŠKODA Kamiq staat op nummer 2 de Q2 van Audi. De Audi Q2 heeft een levendig en stads karakter. Door de compacte aantrekkelijke afmetingen is dit een zeer populaire SUV en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en verschillende typen motoren. Ondanks dat het een van de kleinere SUV private lease modellen is, laat de kracht die erachter zit niets te wensen over!

De Audi Q2 is beschikbaar vanaf €425 per maand.

 

3. De SEAT Arona

Niet alle SUV's hoeven massaal te zijn: de SEAT Arona is een kleine SUV, maar met power. Met zijn compacte afmetingen en moderne design is de SEAT Arona volkomen geschikt voor ritten in de stad. Door de sportieve uitstraling en krachtige motor is hij tegelijkertijd te gebruiken als avontuurlijk voertuig om mooie tripjes mee te maken. Niet alleen van buiten is de SEAT Arona krachtig, van binnen is dit net zo.

Kijk welke uitvoering van de bij jou past. Zit de uitvoering van jouw wens er niet tussen op AutoAbonnement.nl? Breng dan een bezoekje aan de dealer voor een op maat gecalculeerde private lease SEAT Arona.

De SEAT Arona is beschikbaar vanaf € 339 per maand.

4. De Volkswagen T-Roc

De nummer 4 SUV is de Volkswagen T-Roc. Dat de T-Roc veilig is, wordt snel duidelijk wanneer je rijdt met deze stoere SUV. De Volkswagen T-Roc is namelijk bekroond met de maximale veiligheidsscore van vijf sterren door de EURO NCAP. Sensoren zorgen ervoor dat de omgeving van de auto goed in de gaten wordt gehouden. Daarnaast knippert uw zijspiegel wanneer iemand je inhaalt. Alles voor optimale veiligheid dus. 

Bekijk de Volkswagen T-Roc uitvoeringen om onze private lease shop. Staat de uitvoering van jouw wens hier niet bij? Neem dan contact op met een van onze dealers in het land. 

De Volkswagen T-Roc is beschikbaar vanaf € per maand.