Testheader Auto abonnement

De beste auto voor jouw gezin

Welke past bij jou?

De beste gezinsauto 2021 volgens AutoAbonnement.nl

Een auto uitzoeken waar niet alleen jij gebruik van maakt maar je hele gezin werkt nét even anders. Reis je regelmatig met kinderen, dan zijn andere dingen belangrijk aan een auto. Je moet een gezinsauto makkelijk schoon kunnen maken, hij moet veilig zijn en natuurlijk ruim genoeg voor kinderen, kinderwagen en eventuele huisdieren. Om je te helpen bij je keuze voor de beste gezinsauto hebben wij een aantal auto's voor je onder elkaar gezet. 

 

1. De ŠKODA Octavia Combi 

Een échte gezinsklassieker en favoriet bij velen: de ŠKODA Octavia Combi. De ŠKODA Octavia Combi is een ruime stationwagen met de meeste ruimte in zijn klasse en genoeg trekkracht om op vakantie te gaan met aanhanger of caravan.

De laadruimte van de Octavia Combi is maximaal 640 liter, genoeg om volgepakt op pad te gaan. Met de strakke LED-achterlichten is de ŠKODA Octavia Combi naast heel praktisch ook sportief én een strakke auto om mee voor de dag te komen.

2. De SEAT Arona private lease

De hoge instap, kenmerkend voor een SUV maakt de SEAT Arona een praktische gezinsauto. Daarnaast biedt de SEAT Arona voldoende ruimte om met kinderen, huisdieren en boodschappen op pad te gaan.

De SEAT Arona biedt door zijn hoogte goed overzicht op de weg en een gemakkelijke in- en uitstap. Het uitgesproken design en de eigen keuze voor kleur en velgen zorgen ervoor dat je een unieke auto kunt samenstellen die bij jou en je gezin past.

 

De Volkswagen ID.4 

Deze nieuwe elektrische SUV combineert het beste van beide werelden: een ruime auto met een hoge instap en goed overzicht op de weg, én dan ook nog eens elektrisch.

De Volkswagen ID.4 is een populaire private lease auto bij gezinnen. De auto heeft een ruim interieur, een ruime actieradius tot 520 km en tanken is in dit geval een stuk goedkoper, namelijk elektrisch. 

Daarnaast is de Volkswagen ID.4 ook nog eens winnaar van de 2021 World Car Awards.

Tips voor het kiezen van een private lease gezinsauto

1. Ruimte: Maak een proefrit met het hele gezin. Neem de tijd en laat iedereen zijn of haar zegje doen.

2. Brandstof: Wanneer je wekelijks grote afstanden aflegt, kan elektrisch een stuk voordeliger zijn!

3. Kilometers: Bereken het aantal kilometers dat je maandelijks gemiddeld maakt.
Het aantal kilometers dat je maandelijks maakt bepaalt een groot deel van de kosten van je private lease contract.