Audi Private Lease

Private lease met een gezin

Welke auto past bij ons?

De beste gezinsauto 2022 volgens [[merk]]

Een auto uitzoeken waar niet alleen jij gebruik van maakt maar je hele gezin werkt nét even anders. Reis je regelmatig met kinderen, dan zijn andere dingen belangrijk aan een auto. Je moet een gezinsauto makkelijk schoon kunnen maken, hij moet veilig zijn en natuurlijk ruim genoeg voor kinderen, kinderwagen en eventuele huisdieren. Om je te helpen bij je keuze voor de beste gezinsauto hebben wij een aantal auto's voor je onder elkaar gezet. 

 

1. De ŠKODA ENYAQ iV

Een nieuwkomer die het straatbeeld in rap tempo weet te veroveren: de ŠKODA ENYAQ iV. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het hier om een elektrische SUV. De ŠKODA ENYAQ iV is groot genoeg voor het hele gezin en daarmee ideaal om er in het weekend met de hele familie op uit te gaan. De actieradius (hoever je kunt rijden op een volledige accu) begint bij 390 km en is afhankelijk van de uitvoering -en dus het accupakket- dat je kiest. Binnen 42 minuten heb je de auto van 5% naar 80% volgeladen bij een snellader.

De ŠKODA ENYAQ iV wordt door de pers bestempeld als vlot, snel reagerend op het stroompedaal en stabiel op de weg (Autoweek), comfortabel en stil, makkelijk te manoeuvreren door zijn kleine draaicirkel (Autovisie) en opvallend sportief bij rustiger rijden, héél erg ruim en erg comfortabel (Autorai). 

Stel jouw ŠKODA ENYAQ iV Private Lease samen op AutoAbonnement.nl.

2. De SEAT Arona private lease

De hoge instap, kenmerkend voor een SUV maakt de SEAT Arona een praktische gezinsauto. Daarnaast biedt de SEAT Arona voldoende ruimte om met kinderen, huisdieren en boodschappen op pad te gaan.

De SEAT Arona biedt door zijn hoogte goed overzicht op de weg en een gemakkelijke in- en uitstap. Het uitgesproken design en de eigen keuze voor kleur en velgen zorgen ervoor dat je een unieke auto kunt samenstellen die bij jou en je gezin past.

 

De Volkswagen ID.4 

Deze nieuwe elektrische SUV combineert het beste van beide werelden: een ruime auto met een hoge instap en goed overzicht op de weg, én dan ook nog eens elektrisch.

De Volkswagen ID.4 is een populaire private lease auto bij gezinnen. De auto heeft een ruim interieur, een ruime actieradius tot 520 km en tanken is in dit geval een stuk goedkoper, namelijk elektrisch. 

Daarnaast is de Volkswagen ID.4 ook nog eens winnaar van de 2021 World Car Awards.

Tips voor het kiezen van een private lease gezinsauto

1. Ruimte: Maak een proefrit met het hele gezin. Neem de tijd en laat iedereen zijn of haar zegje doen.

2. Brandstof: Wanneer je wekelijks grote afstanden aflegt, kan elektrisch een stuk voordeliger zijn!

3. Kilometers: Bereken het aantal kilometers dat je maandelijks gemiddeld maakt.
Het aantal kilometers dat je maandelijks maakt bepaalt een groot deel van de kosten van je private lease contract.