Dit is de Volkswagen T-Roc private lease

Volkswagen heeft 23 augustus 2017 haar nieuwste cross-over gepresenteerd in Italië: de T-Roc. De ruime SUV valt in het modellengamma van Volkswagen onder de Tiguan en is daardoor ook gebaseerd op het modulaire MQB-platform van Volkswagen. De combinatie van een robuuste SUV en een sportieve Hatchback maakt de T-Roc een compacte cross-over. Private lease hem nu via Auto Abonnement!

De T-Roc is in de lengte iets korter dan de Tiguan (25,2 centimeter), maar laat zien in de zelfde lijnen te zijn gebouwd als de T-Prime Concept GTE, die vorig jaar in China werd getoond. De coupé-achtige daklijn contrasteert met de hoge zijkanten en zwart omrande wielkasten. De compacte auto meet 4,234 meter in de lengte, 1,819 meter in de breedte en is 1,573 meter hoog.

Opvallend design

De brede grille met geïntegreerde dubbele koplampen die met LED-technologie zijn uitgerust maken de T-Roc herkenbaar en opvallend. Volkswagen laat zien dat de iets kleinere cross-over alsnog erg modern en toegankelijk is. De T-Roc is verkrijgbaar met een carrosserie in twee kleuren, waarvan het dak een andere tint heeft dan de rest van de T-Roc. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om zowel het interieur als het exterieur aan te passen naar eigen wens. De auto heeft veel weg van de Audi Q2 door de opvallende daklijn, en kan daarnaast vergeleken worden met de Golf, maar dan met de robuustheid van een SUV.

Volop ruimte en toepassingen

Het interieur van de Volkswagen T-Roc kan worden gekoppeld aan de termen als ergonomie en digitalisering. De cross-over wordt leverbaar met de nieuwste generatie Active Display en diverse infotainment systemen. En dat is nog lang niet alles. Ook is er gedacht aan ruimte. De bestuurder en passagiers hebben een hoge zitpositie (voorin 57,2 centimeter boven het asfalt, achterin 61,8 centimeter). Maar liefst 445 liter bagage kan worden meegenomen. Daarnaast wordt de nieuwe Volkswagen leverbaar met een reeks zuinige en krachtige TSI-benzinemotoren en TDI-diesels. De vermogens variëren van 85 kW/115 pk tot 140 kW/190 pk.

De T-Roc komt in drie luxe lines. Vanuit Italië werd duidelijk dat de Volkswagen T-Roc private lease standaard al voorzien is van veel toepassingen, welke we op een rijtje hebben gezet. De volgende functionaliteiten zijn onderdeel van de nieuwe T-Roc:

 • Groot panoramadak (87 centimeter breed en 1,364 centimeter lang)
 • Keyless Access
 • Rij assistenten zoals City Emergency Braking en voetgangers herkenning
 • LED-achterlichten
 • Infotainmentsysteem inclusief radio
 • Elektrisch bedienbare kofferklep
 • Verwarmd stuurwiel
 • Airconditioning.

Bijzonder is dat de Volkswagen T-Roc wordt geleverd met uitzonderlijk veel assistentiesystemen. Dit om u zo comfortabel mogelijk te laten reizen van A naar B. Zo is Adaptive Chassis Control (DCC) aanwezig, waardoor de bestuurder de rijeigenschappen van de T-Roc zelf kan afstemmen. Sportief of comfortabel rijden, de keus is aan jou!

Volkswagen T-Roc private lease vanaf nu leverbaar!

Het is zover.. Je kan de Volkswagen T-Roc private lease afsluiten via Auto Abonnement! Bij Auto Abonnement kan je onbezorgd in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Meer informatie over private leasen vindt je hier. Stel hem samen naar jouw eigen wensen en bekijk de mogelijkheden op onze website. Wie weet rijd jij binnenkort wel in deze stoere cross-over op de weg!

T-Roc samenstellen

Meer interessante artikelen

Wat is private lease?
 • Een nieuwe Audi, Volkswagen, SEAT of ŠKODA
 • Geen schadevrije jaren nodig: schadevrije jaren geen effect op maandbedrag
 • Vooraf bepaalde periode en aantal kilometers
 • Kosteloos te beeïndigen bij scheiding, arbeidsongeschiktheid of onvrijwillige werkloosheid**