De nieuwe Audi Q8: Een autoriteit in de SUV-wereld

De nieuwe Audi Q8 belooft om zelfs de meest veeleisende bestuurders tevreden te stellen. Deze zeer luxe SUV biedt namelijk een expressief design en innovatieve technologie, precies zoals je van Audi gewend bent. Gecombineerd met een sportief uiterlijk is deze ruime gezinsauto ook klaar voor overwinningen op de weg. We stellen de Audi Q8 graag aan je voor.

De Audi Q8 is een vijfdeurs SUV-coupé en wordt beschreven door Audi zelf als een lounge op wielen, door zijn ruime en luxieus gestileerde interieur. Het gedigitaliseerde interieur laat een perfecte detailorientatie zien; alles is namelijk tot in de puntjes uitgewerkt. De moderne bediening bevat MMI touch response en spraaksturing, evenals een gedetailleerd navigatiesysteem.

Audi ging voor strak toen de Q8 ontworpen werd. Er is dus niks te veel te vinden in het interieur. Met minimalistich en chique design, kunt u zich thuisvoelen in deze SUV. Optioneel met comfortstoelen met massagefunctie en ventilatie, climate control met vier zones en het Air Quality-pakket. Hiermee wordt nog een keer het luxe gevoel benadrukt in de Audi Q8.

Audi Q8: Technologisch sterk

Ook technisch gezien zit het bij de Audi Q8 allemaal goed in elkaar. Met een primair doel om de bestuurder te ondersteunen, is de Audi Q8 voorzien van adaptieve rijassistent, efficiency assist, kruispuntassistent, side-assist, stoeprandalert en 360-graden camera's. Niks gaat boven veiligheid. 

Afhankelijk van welk pakket er gekozen wordt, leveren vijf radarsensoren, zes camera's, twaalf ultrasoonsensoren en een laserscanner alle benodigde informatie aan de adaptieve systemen. Audi wil ook graag uitbreiden met de Audi remote parking pilot en de Audi garage pilot. Deze zullen waarschijnlijk in het voorjaar van 2019 beschikbaar zijn voor de Audi Q8.

Private lease de Audi Q8

Wil jij de nieuwe Audi Q8 ook graag private leasen? Binnenkort kan dat ook bij Auto Abonnement. De Q8 is op dit moment alleen nog niet leverbaar, maar zodra hij beschikbaar komt bij de dealer, zal hij ook bij ons in de shop komen te staan. Vanaf dat moment kan je hem dus ook bij ons bestellen. De precieze datum weten wij nog niet, maar zodra hij beschikbaar is, zullen we dit delen.

Wil jij zeker weten wanneer de Audi Q8 beschikbaar is? Volg ons dan ook op Facebook want daar zullen wij het ook delen.

Liever direct rijden?

Wij hebben genoeg keuze qua SUV modellen Dit is een greep uit de andere kleinere SUV modellen beschikbaar voor private lease: SKODA KAROQ, SEAT Arona, Volkswagen T-Roc en de Audi Q2. Lees uitgebreid over deze mini SUV modellen in onze vorige blog.

Volg ons op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent de Audi Q8. Wij zijn namelijk net zo benieuwd als jij! Graag een auto private leasen? Neem een kijkje op Auto Abonnement!

Bekijk ons aanbod

Meer interessante artikelen

Wat is private lease?
  • Een nieuwe Audi, Volkswagen, SEAT of ŠKODA
  • Geen schadevrije jaren nodig: schadevrije jaren geen effect op maandbedrag
  • Vooraf bepaalde periode en aantal kilometers
  • Kosteloos te beeïndigen bij scheiding, arbeidsongeschiktheid of onvrijwillige werkloosheid**