SKODA CITIGO Private leasen vanaf € per maand bij Auto Abonnement

Compacte stadsauto

De CITIGO is een compacte 5-deurs stadsauto. Toch heeft hij een ruimtelijk design waardoor je comfortabel van A naar B komt. De duurzaamheid is een aspect wat deze auto een onderscheidend vermogen geeft. De CITIGO beschikt over een bagageruimte van 250 liter, dus genoeg ruimte voor een grote hoeveelheid boodschappen. Wanneer je de achterbank inklapt heb je zelfs 959 liter laadruimte! Voor een voordelig vast bedrag per maand kun je bij Auto Abonnement al een SKODA CITIGO Private Lease auto rijden.

Stel jouw SKODA Citigo samen
Skoda Citigo Private Lease

Zuinig & duurzaam

De SKODA CITIGO orgt ervoor dat jij je in een veilige rijomgeving bevind. De CITIGO rijdt soepel en zuinig, ook bij hogere snelheden, mede door de moderne en duurzame motoren. De CITIGO is tevens voorzien van een Start/Stop systeem, wat deze compacte stadsauto nog zuiniger maakt.

Hoogste veiligheid

Ook op het gebied van veiligheid scoort de CITIGO goed. Zo wordt de bestuurder bij een zijlingse botsing dubbel beschermt door de traditionele airbags, speciale hoofd- en zij airbags. Een compacte auto die toch voorzien is van vele innovatieve technieken.

Daarnaast is de CITIGO standaard voorzien van het "City Safe Drive System". Deze hoogstaande technische innovatie verhoogd de veiligheid tijdens het rijden in de stad. Het systeem scant alle obstakels binnen 10 meter voor de auto. Als de bestuurder het obstakel niet op tijd ziet, dan stopt de auto. Dit systeem wordt geactiveerd bij een snelheid lager dan 30 km/h.

De SKODA CITIGO is bekroond met de hoogst haalbare veiligheidscode door het Euro NCAP, namelijk 5 sterren. Hiernaast wordt het inparkeren nog makkelijker door de drie parkeersensoren die in de achterbumper zitten.

Boordevol innovatieve ontwikkelingen

Naast de veiligheidsinnovaties beschikt de SKODA CITIGO over vele andere innovatieve ontwikkelingen die de rijervaring optimaliseren. Zo heeft de CITIGO een halfautomatische versnellingsbak, een snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging, Hill Hold Control en anti wegrijblokkering.

SKODA CITIGO Private Lease bij Auto Abonnement

Het leasen van een SKODA CITIGO kan nu super voordelig. Nu al vanaf € . Voor een voordelig vast bedrag per maand rijd je al in deze compacte en moderne stadsauto. Auto Abonnement is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Dit houdt het volgende in: eerlijke voorwaarden, een compleet product, bescherming tegen te hoge financiële lasten, 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten. Onderhoud aan jouw SKODA CITIGO wordt altijd gedaan bij de merkdealer.

Toon mij de SKODA CITIGO uitvoeringen

Wil je meer informatie of heb je een vraag met betrekking tot de SKODA CITIGO private lease? Of heb je een andere vraag? Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Hoe werkt private lease?
Private lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten en betaal je naast het maandbedrag, alleen nog de benzine.

Andere private lease auto's via Auto Abonnement

Auto Abonnement biedt je de mogelijkheid om een gloednieuwe auto te leasen van Audi, Volkswagen, SEAT of SKODA. Snel, gemakkelijk en met een prettige service. Onze klanten beoordelen ons momenteel met een 8,5 gemiddeld! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!