SKODA Enyaq IV Private Lease

Škoda Enyaq Private Lease

Nu vanaf €619 per maand

Private lease de Škoda Enyaq bij AutoAbonnement.nl

De Škoda Enyaq is de eerste elektrische auto van het automerk Škoda. De nieuwe Škoda Enyaq maakt indruk met zijn compleet vernieuwde moderne design en de grote grill op de voorbumper. De Škoda Enyaq is een zeer praktische auto die een beetje te vergelijken is met de Volkswagen ID.4, alleen ligt de Škoda Enyaq hoger op de weg. Dit maakt de Škoda Enyaq zeer comfortabel.

De nieuwe Škoda Enyaq heeft een indrukwekkende look, wat de sportiviteit van het model benadrukt. De Škoda Enyaq heeft het allemaal: een sportieve moderne look met een ruim gevoel aan comfort van binnen. Private lease de Škoda Enyaq voor een all-in bedrag per maand.

Ruime SUV

De Škoda Enyaq heeft een kofferbak inhoud van 585 liter, dit maakt de Škoda Enyaq super praktisch om je dagelijkse spullen mee te nemen. De Škoda Enyaq is alleen beschikbaar als een 5-deurs. Naast veel ruimte op de achterbanken en in de kofferbak is de nieuwe Škoda Enyaq ook nog eens super zuinig op de weg. Met een gemiddeld verbruik van 17,5 kWh/100 km is de Škoda Enyaq tevens erg zuinig op de weg. Dit is een erg aangename prestatie voor een auto die 1940KG weegt. Dit maakt de Škoda Enyaq comfortabel met lange afstanden, zonder steeds naar je actieradius te hoeven kijken.

 

Veiligheid

Aan veiligheid komt de Škoda Enyaq niks te kort. De Škoda Enyaq is uitgerust met de nieuwste veiligheidssystemen van Škoda. Zo heeft de Škoda Enyaq een Lane Assist functie, hiermee blijft de auto netjes binnen de rijstroken tijdens het rijden en corrigeert die automatisch wanneer je afwijkt van de rijstrook. Ook met de adaptieve cruise control functie blijft de Škoda Enyaq op afstand van de voorligger. Zo heeft de nieuwe Škoda Enyaq te maken met nog veel meer veiligheidssystemen van Škoda, dit maakt het rijden zo comfortabel en veilig mogelijk.

 

Design

De Škoda Enyaq heeft een moderne en sportieve look, met de nieuwe grill van Škoda op de voorbumper geeft dit de Škoda Enyaq een originele look. Met zijn lage daklijn, schuine achterste dakstijlen en spoiler bovenaan de achterklep, geeft dit de Škoda Enyaq ook een vleugje sportiviteit in zijn look. Dit geeft de Škoda Enyaq een look die je niet snel tegenkomt bij andere modellen. De Škoda Enyaq is een echte blikvanger op de weg, vooral wanneer je er een grotere inch velgen onder zet. De Škoda Enyaq is vooralsnog beschikbaar in drie basismodellen: de 60 edition, 80 edition en de sportline. De sportline is het sportiefste model die momenteel beschikbaar is voor de Škoda Enyaq, met standaard grotere inch velgen. Škoda biedt je de keuze uit 3 motor uitvoeringen, een elektromotor van 180PK, een elektromotor van 204PK of de sportieve motor van 265PK. Hiermee geeft Škoda je de mogelijkheid om de sportiviteit op te krikken.

 

Interieur

Het interieur van de nieuwe Škoda Enyaq beschikt over de nieuwste technologieën die Škoda in zijn beschikking heeft. Standaard geniet je van het multifunctionele stuurwiel waar je het digitale dashboard mee kan besturen. Het eerste wat opvalt in de nieuwe Škoda Enyaq is het enorme scherm in het midden van de dashboard. Dit scherm is volledig met de vingers te bedienen, maar je hebt ook knoppen waarmee je het kan besturen. Je kan in het systeem van Škoda van alles aan de auto veranderen naar je eigen voorkeuren.

 

Als private lease auto is de Škoda Enyaq een zeer interessante auto. Dit komt door de populariteit die de SUV auto's in de afgelopen jaren hebben gehad en nog steeds blijft toenemen dankzij onder andere de comfortabele hoge instap en het open zicht. Met de nieuwste technologieën is de auto zeer comfortabel en tegelijk ook zeer sportief.

 

Stel de Škoda Enyaq samen

Voordelig een Škoda Enyaq Private Lease auto rijden? Dat kan! Voor een voordelig maandbedrag rijd je in een Škoda Enyaq. Waarom kiezen voor AutoAbonnement.nl? Omdat je heel gemakkelijk een auto kunt leasen. Het werkt eigenlijk hetzelfde als een telefoonabonnement. Je betaalt een vast bedrag per maand, je betaalt zelf de brandstof en wij regelen de rest. AutoAbonnement.nl valt onder het Keurmerk Private Lease. Dit houdt in dat wij werken met eerlijke voorwaarden, een compleet product bieden, jou beschermen tegen te hoge financiële lasten, je 14 dagen bedenktijd krijgt en zekerheid bij klachten.