ŠKODA FABIA Private leasen vanaf €279 per maand bij AutoAbonnement.nl

ŠKODA FABIA private leasen bij AutoAbonnement.nl

De ŠKODA FABIA wordt gekenmerkt door de hoge veiligheid, connectiviteit, hoog comfortgehalte en de grote hoeveelheid aan ruimte. Daarnaast beschikt de FABIA over een zuinige motor. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardig materiaal en horizontale lijnen. De ŠKODA FABIA krijgt hierdoor een zeer sportieve uitstraling. AutoAbonnement.nl maakt het mogelijk om een gloednieuwe ŠKODA FABIA Private Lease auto te leasen voor een vast bedrag per maand.

Veiligheid

Een veilig vervoer van hot naar her. Dat is mogelijk met de ŠKODA FABIA. De FABIA is leverbaar met zes airbags. Zo ben je als bestuurder en inzittende optimaal beschermt. De FABIA is tevens voorzien van een groot aantal veiligheidsassistenten aan boord. Dit alles zorgt ervoor dat de ŠKODA FABIA met 5 sterren werd beoordeeld tijdens de Euro NCAP crashtest. Optimaal veilig!

 

Altijd connected

Tegenwoordig willen we overal bereikbaar zijn. Dus ook in de auto is optimale bereikbaarheid wel zo handig. De ŠKODA FABIA heeft daarom een telefoonhouder in het middenconsol. Zo heb je je telefoon bij de hand op een veilige plek. Muziek luisteren wordt ook een gehele nieuwe ervaring in de FABIA. Dankzij ŠKODA Surround, het 3D sound systeem met twee extra luidsprekers, wordt jouw geluidservaring in de FABIA een gehele nieuwe ervaring.

 

Comfortabel

Comfort is zeer zeker aanwezig in de FABIA. De FABIA is van binnen enorm ruim. Dit resulteert in een verhoogd comfortgehalte. Het besturen van een auto was nog nooit zo makkelijk dankzij de rijassistentie systemen. Het achteruit inparkeren bijvoorbeeld is hierdoor super makkelijk. Een extra paar ogen achter je auto zijn altijd handig tijdens het achteruit inparkeren. Daarom komt de ŠKODA FABIA Drive nu met parkeersensoren.

 

Ruimtelijk

Daarnaast ken je in de ŠKODA FABIA geen gebrek aan ruimte. Het ruimtelijke gevoel in de ŠKODA wordt optimaal door de horizontale lijnen. Binnenin de FABIA is genoeg opbergruimte. De bagageruimte van 330 liter zorgt ervoor dat je een grote hoeveelheid spullen kunt vervoeren. Boodschappen doen, op vakantie gaan, met de ŠKODA FABIA kan het allemaal. Daarnaast beschikt de FABIA over slimme opbergvakken zodat jouw FABIA opgeruimd blijft.

 

ŠKODA FABIA Private Lease bij AutoAbonnement.nl

Voordelig een ŠKODA FABIA Private Lease auto rijden? Dat kan! Voor een voordelig maandbedrag rijd je in een ŠKODA FABIA. Waarom kiezen voor AutoAbonnement.nl? Omdat je heel gemakkelijk een auto kunt leasen. Het werkt eigenlijk hetzelfde als een telefoonabonnement. Je betaalt een vast bedrag per maand en wij regelen de rest. AutoAbonnement.nl valt onder het Keurmerk Private Lease. Dit houdt in dat wij werken met eerlijke voorwaarden, een compleet product bieden, jou beschermen tegen te hoge financiële lasten, je 14 dagen bedenktijd krijgt en zekerheid bij klachten.


Interesse in een ŠKODA FABIA Private Lease auto? Of heb je vragen? Je kan altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag.

Hoe werkt private lease?
Private lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten en betaal je naast het maandbedrag, alleen nog de benzine.

Andere private lease auto's via AutoAbonnement.nl

AutoAbonnement.nl biedt je de mogelijkheid om een gloednieuwe auto te leasen van Audi, Volkswagen, SEAT of ŠKODA. Snel, gemakkelijk en met een prettige service. Onze klanten beoordelen ons momenteel met een 8,5 gemiddeld! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!