ŠKODA SCALA Private Lease vanaf €329 bij AutoAbonnement.nl

ŠKODA SCALA private lease bij AutoAbonnement.nl

De nieuwe ŠKODA SCALA is absoluut een lust voor het oog. De SCALA is zowel voor de moderne als sportieve rijder ontworpen. Doordat dit model in vijf motoren leverbaar met een variërend aantal pk's van 95 tot 150 pk zijn is dit de perfecte auto voor werkelijk iedereen! De auto is leverbaar met 5 verschillende motoren: 3 benzine-, 1 diesel- en 1 aardgasmotor.

Skoda Scala interieur

ŠKODA SCALA van binnen

De ŠKODA SCALA is compact van buiten, maar verrassend ruim van binnen. Doormiddel van een wielbasis van 2649 mm is er enorm veel (been)ruimte. Deze 5 persoonsauto is de dan ook de ruimste in zijn klasse. De kofferbak heeft een ruimte van 467 liter, wanneer de achterbank wordt ingeklapt ontstaat er zelfs een kofferbakruimte van 1460 liter. Optioneel is deze kofferbakklep elektrisch te bedienen.

Deze ŠKODA is wederom Simply Clever door zijn handige opbergvakken en het verrassende gebruik van verschillende ruimtes. Zo vind je onder andere een ijskrabber in de tankklep, een paraplu in de bestuurdersdeur en kan er gebruik gemaakt worden van verschillende klaptafeltjes.

 

ŠKODA SCALA van buiten

Qua exterieur is de ŠKODA SCALA helemaal op de toekomst gericht. De LED-koplampen zorgen voor een stoere uitstraling. Als eerste van alle ŠKODA modellen is dit model daarnaast optioneel beschikbaar met dynamische richtingsaanwijzers achter. Het nieuwe ŠKODA logo is te vinden aan de achterzijde van de auto, op de doorlopende achterruit. De sportieve look kan afgemaakt worden met lichtmetalen velgen tot 18 inch.


Innovatief

De ŠKODA SCALA is volledig innovatief. Optioneel is de SCALA beschikbaar met een geheel naar wens in te stellen Virtual Cockpit. Er kan gekozen worden uit vijf lay-outs: Sport, Modern, Basic, Extended en Classic. Hiernaast is er nog keuze uit verschillende infotainmentsystemen: Swing, Amundsen en Bolero. De Virtual Cockpit heeft een schermgrote van 10,25-inch.

Met connect app is je smartphone altijd verbonden met de ŠKODA SCALA. Hierdoor krijg je bijvoorbeeld informatie via de app wanneer het druk is op de weg. Ook is de auto via de app op enkele manieren te bedienen, denk hierbij aan knipperlicht.


Veiligheid

Natuurlijk gaat veiligheid boven alles. Gelukkig is de ŠKODA SCALA volledig op veiligheid gericht. Doormiddel van innovatieve opties, de Lane Assist en de Front Assist, grijpt de auto automatisch in. Wanneer je toch te maken krijgt met pech onderweg word je zeer waarschijnlijk opgevangen door één van de negen aanwezige airbags. Naast bovenstaande opties is het optioneel mogelijk om de ŠKODA SCALA te voorzien van Adaptive Cruise Control, Driver Alert, Multi Collisioin Brake, Side Assist, Park Assist en Auto Light Assist. Kortom de ŠKODA SCALA biedt enorm veel mogelijkheden en is perfect voor elke sportieve, maar ook moderne rijder.


ŠKODA Scala Private Lease bij AutoAbonnement.nl

Waarom kiezen voor AutoAbonnement.nl? Omdat je heel gemakkelijk een auto kunt leasen. Het werkt eigenlijk hetzelfde als een telefoonabonnement. Je betaalt een vast bedrag per maand en wij regelen de rest. Auto Abonnement valt onder het Keurmerk Private Lease. Dit houdt in dat wij werken met eerlijke voorwaarden, een compleet product bieden, jou beschermen tegen te hoge financiële lasten, je 14 dagen bedenktijd krijgt en je zekerheid bieden bij klachten.


Wil je meer weten over de ŠKODA Scala of een van de andere ŠKODA modellen? De ŠKODA dealer helpt je dan graag verder. Maak een afspraak en stel samen met de dealer jouw ideale private lease auto samen.
Hoe werkt private lease?
Private lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten en betaal je naast het maandbedrag, alleen nog de benzine.

Andere private lease auto's via AutoAbonnement.nl

AutoAbonnement.nl biedt je de mogelijkheid om een gloednieuwe auto te leasen van Audi, Volkswagen, SEAT of SKODA. Snel, gemakkelijk en met een prettige service. Onze klanten beoordelen ons momenteel met een 8,5 gemiddeld! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!