ŠKODA KAMIQ Private Lease vanaf €329

ŠKODA Kamiq private leasen bij Auto Abonnement

Met de ŠKODA KAMIQ sluit ŠKODA zich aan bij een grote groep autofabrikanten die in dit segment van de automarkt een model op de weg hebben staan. De ŠKODA KAMIQ geeft echter wel geheel zijn eigen draai aan dit type SUV, hij is namelijk zoals we misschien van ŠKODA wel gewend zijn verrassend ruim en praktisch. De ŠKODA KAMIQ Private Leasen zal daarom reuze interessant zijn.

Strak interieur

Qua looks heeft de ŠKODA KAMIQ veel weg van de ŠKODA SCALA, we zien elementen van zowel het interieur als het exterieur terug in beide modellen. Terechte keuze want het ziet er strak en modern uit. Zo heeft de ŠKODA KAMIQ het uitgeschreven ŠKODA op de achterkant staan en tonen ook de lampen voor en achter gelijkenissen. De nieuwe cross-over van ŠKODA heeft een robuuste maar afgewerkt exterieur en hoort bij ŠKODA’s mooiere modellen van de afgelopen jaren.

Zeer geschikt voor private lease

ŠKODA KAMIQ Private Lease wordt extreem interessant doordat de nieuwe bolide qua prijs niet veel zal verschillen van de Volkswagen T-Cross en daarmee dus heel geschikt is voor private lease. Ten opzichte van soortgelijke auto’s als dus de T-Cross maar ook de Seat Arona is de ŠKODA KAMIQ een behoorlijke slag groter. Dit biedt voordelen voor zowel de laadruimte als de zitruimte. Dit grootteverschil is vooral goed merkbaar in het zitgedeelte van de auto, dit voelt extreem ruim en daardoor comfortabel.

Slimme technologie

Het interieur van de ŠKODA KAMIQ zit vol met slimme technologieën en handigheidjes. Zo zit er een zaklamp in de kofferbak, een trechter bij de ruitenvloeistof en een paraplu bij de bestuurdersdeur. Clever noemt ŠKODA dat, clever zijn ook de optionele infotainmentsystemen die erg makkelijk in gebruik zijn. Er is een digitaal dashboard en digitaal infotainment systeem beschikbaar die enorm veel toevoegen aan de rijervaring. ŠKODA CONNECT maakt het mogelijk om je telefoon te gebruiken voor enkele handige features zoals de deuren op of van het slot halen. Het draagt bij aan de veiligheid van de bestuurder en haar passagiers.

De ŠKODA KAMIQ is extreem interessant voor iedereen en specifiek voor private lease, door de vele vernuftigheden en de waarschijnlijk goede prijs hebben de Volkswagen T-Cross en de Seat Arona er een geduchte concurrent bij!

Over private lease
Private lease, prive lease of particulier leasen; het zijn allemaal verschillende termen voor onbezorgd prive in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Met private lease kunnen particulieren, werknemers, zzp-ers of AOW’ers profiteren van leasen tegen een aantrekkelijk vast maandbedrag. Meer weten over Private Lease?

Andere private lease auto's via AutoAbonnement.nl

AutoAbonnement.nl biedt je de mogelijkheid om een gloednieuwe auto te leasen van Audi, Volkswagen, SEAT of SKODA. Snel, gemakkelijk en met een prettige service. Onze klanten beoordelen ons momenteel met een 8,5 gemiddeld! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!