SKODA Kamiq Private Lease

ŠKODA KAMIQ Private Lease

Nu vanaf € per maand

Private lease de ŠKODA KAMIQ bij AutoAbonnement.nl

Wat krijg je als je stoere looks combineert met een hoge zit, veiligheid én slimme assistentiesystemen? Dan rijd je de ŠKODA KAMIQ. Een SUV die niet oogt als één, maar wel de ruimte biedt. Ideaal voor iedere situatie, of je nu vaak in de stad rijdt of lange ritten maakt. De ŠKODA KAMIQ private lease je het makkelijkst en veiligst bij AutoAbonnement.nl. Zo zie je bij ons direct een all-in prijs, ben je standaard uitgebreid verzekerd en heb je geen schadevrije jaren nodig om voordelig te kunnen rijden.

Standaard slimme assistentiesystemen

De ŠKODA KAMIQ zit vol met slimme assistentie- en informatiesystemen. Zo heb je standaard op de Active al Lane Assist en Front Assist. Dit is uit te breiden met onder meer parkeersensoren, uitgebreid digitaal dashboard en Driver Activity Assistant. En het zou natuurlijk geen ŠKODA zijn zonder de Simply Clever oplossingen: zaklamp in de kofferbak, trechter bij je ruitenvloeistof en een paraplu in de bestuurdersdeur. ŠKODA CONNECT maakt het mogelijk om je telefoon te gebruiken voor enkele handige features zoals de deuren op of van het slot halen.


Strak interieur

Qua looks heeft de ŠKODA KAMIQ veel weg van de SCALA. We zien elementen van zowel het interieur als het exterieur terug in beide modellen. Terechte keuze want het ziet er strak en modern uit. Zo heeft de ŠKODA KAMIQ het uitgeschreven ŠKODA-logo op de achterkant staan en tonen ook de lampen voor en achter gelijkenissen. De nieuwe cross-over van ŠKODA heeft een robuust maar afgewerkt exterieur en hoort bij ŠKODA’s mooiere modellen van de afgelopen jaren.


Zeer geschikt voor private lease

Met de ŠKODA KAMIQ private lease je veel ruimte voor een bescheiden prijs. Aan zit-, been- en laadruimte geen gebrek. De KAMIQ is standaard al rijk uitgerust, maar met nog veel meer opties uit te breiden. Zo sluit hij altijd aan op jouw wensen. En met private lease rijd je een gloednieuwe KAMIQ tegen een vast bedrag per maand. Bij AutoAbonnement.nl is jouw KAMIQ altijd goed verzekerd en wordt de auto keurig onderhouden (gratis!) bij de merkdealer.