Private lease hybride auto

Private lease een hybride auto

  • Milieuvriendelijk en duurzaam
  • Fiscale voordelen
  • Weinig onderhoud vereist

Hybride auto

Twijfel je of elektrisch rijden wat voor jou is? Dan is een hybride auto private leasen wellicht dé oplossing. Bij een hybride auto werken de brandstofmotor en elektrische motor samen. Zo rijd je zuiniger en ben je ook nog eens milieubewust bezig. Wij hebben al onze hybride modellen voor jou op een rijtje gezet.

De voordelen van hybride autorijdenMinder uitstoot

Doordat de brandstofmotor gecombineerd wordt met een elektrische motor, zorgt dit voor minder uitstoot. Een hybride auto is dus een duurzame oplossing. Ideaal wanneer je veel in de stad moet rijden of regelmatig in een file belandt.

Milieuvriendelijk

De elektrische en brandstofmotor worden met elkaar gecombineerd. Daarnaast stoot een hybride auto minder CO2 uit. Hierdoor rijd je milieuvriendelijker.

Fiscale voordelen

Besluit je hybride te gaan rijden? Dan profiteer je van veel fiscale voordelen. Zo krijgen eigenaren van een plug-in hybride 50% korting op de motorrijtuigenbelasting tot 2025. Dit is verwerkt in het private leasetarief. Ook stoot een hybride auto minder CO2 uit.

Private lease een hybride auto bij AutoAbonnement.nl

Een hybride auto is uitermate geschikt voor private lease. Je auto-abonnementskosten bestaan uit een vast bedrag per maand. Je betaalt daarnaast alleen voor het tanken en laden van je hybride auto. Ontdek al onze hybride modellen.