Audi Q2 Private Lease vanaf €425

Private lease de Audi Q2 bij AutoAbonnement.nl

De vernieuwde Audi Q2 behoort tot de premium SUV's en is weer helemaal bij de tijd. De opvallende bumpers van de Audi Q2 zijn sportiever dan zijn voorganger en afhankelijk van de carosseriekleur zijn de spatbordranden meegespoten of steken ze juist af. En omdat onze smartphone nu zo'n prominente plek in ons leven heeft gekregen, biedt Audi standaard 'Apple Car Play' aan op de Audi Q2. Via Auto Abonnement private lease je de Audi Q2 voor een aantrekkelijke, vaste prijs per maand. 

Strak en comfortabel rijden in de nieuwe Q2

Een Audi hoort hoogstaand comfort te bieden en de vernieuwde Q2 maakt deze verwachtingen wederom waar. De motoren zijn krachtig en de besturing progressief. De auto reageert directer wanneer je meer instuurt. In de stad kan dit ervaren worden als scherp en op de snelweg als stabiel en rustgevend. Door voor het sportonderstel te kiezen wordt de auto met zo'n cm verlaagd. 

 

Nieuwe hulpsystemen

Net als veel andere auto's kan de nieuwe versie van de Audi Q2 weer een stuk meer dan zijn voorganger. Je profiteert dus van de nieuwste technologie en je bent hierdoor een stuk veiliger af. Vind jij het prettig als je auto je assisteert? Dan blijft hij keurig binnen de lijntjes rijden, remt af en geeft gas bij wanneer het nodig is. Al deze technologie is te kiezen met een optioneel pakket.

 

S line- interieur voor een sportieve smaak

Heb je een sportieve smaak en rijd je het liefst in een Audi met sportief stuur, sportstoelen en een dynamisch ogend dashboard? Kies dan voor het S-line pakket, wat voorzien is van subtiele details zoals de rotsgrijze stiksels op de leder fijnnappa bekleding. De Audi Q2 is geheel aan te passen aan jouw smaak, door te kiezen voor interieurverlichting die bij jouw smaak of gevoel past.  

 

Audi Q2 Private Lease bij AutoAbonnement.nl

Rijd jij straks in een nieuwe Audi Q2? Bekijk de verschillende uitvoeringen op AutoAbonnement.nl, stel jouw favoriete Audi Q2 Private Lease samen en vraag vrijblijvend een offerte of proefrit aan. De officiële Audi dealer bij jou in de buurt neemt dan contact met je op om een afspraak te maken. Je zit daarmee dus nog nergens aan vast.

Wil jij opties op de Audi Q2 die niet op AutoAbonnement.nl staan? De Audi dealer helpt je dan graag verder. Maak een afspraak en stel samen met de dealer jouw ideale private lease auto samen.

Hoe werkt private lease?
Private lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten en betaal je naast het maandbedrag, alleen nog de benzine.

Andere private lease auto's via Auto Abonnement

Auto Abonnement bied je de mogelijkheid om een gloednieuwe auto te leasen van Audi, Volkswagen, SEAT of SKODA. Snel, gemakkelijk en met een prettige service. Onze klanten beoordelen ons momenteel met een 8,5 gemiddeld!