Audi Q2 Private Lease

Audi Q2

Nu vanaf €519 per maand

Private lease de Audi Q2 bij [[merk]]

De in de 2020 vernieuwde Audi Q2 behoort tot de premium SUV's en is weer helemaal bij de tijd. De opvallende bumpers van de Audi Q2 zijn sportiever dan zijn voorganger en afhankelijk van de carrosseriekleur zijn de spatbordranden meegespoten of steken ze juist af. Uiteraard is ook dit model standaard voorzien Apple Car Play. Voordelig deze sportieve, maar luxe SUV rijden? Kies dan voor private lease bij AutoAbonnement.nl.

Strak en comfortabel rijden in de nieuwe Q2

Een Audi hoort hoogstaand comfort te bieden en de vernieuwde Q2 maakt deze verwachtingen wederom waar. De motoren zijn krachtig en de besturing progressief. De auto reageert directer wanneer je meer instuurt. In de stad kan dit ervaren worden als scherp en op de snelweg als stabiel en rustgevend. Door voor het sportonderstel te kiezen wordt de auto met 1 cm verlaagd. 

 

Nieuwe hulpsystemen

Net als veel andere auto's kan de nieuwe versie van de Audi Q2 weer een stuk meer dan zijn voorganger. Je profiteert dus van de nieuwste technologie en je bent hierdoor een stuk veiliger af. Vind jij het prettig als je auto je assisteert? Dan blijft hij keurig binnen de lijntjes rijden, remt af en geeft gas bij wanneer het nodig is. Al deze technologie is te kiezen met een optioneel pakket.

 

S line-interieur voor een sportieve smaak

Heb je een sportieve smaak en rijd je het liefst in een Audi met sportief stuur, sportstoelen en een dynamisch ogend dashboard? Kies dan voor het S-line pakket, wat voorzien is van subtiele details zoals de rotsgrijze stiksels op de leder fijnnappa bekleding. De Audi Q2 is geheel aan te passen aan jouw smaak, door te kiezen voor interieurverlichting die bij jouw smaak of gevoel past.  

 

Audi Q2 Private Lease bij [[merk]]

Rijd jij straks in een nieuwe Audi Q2? Bekijk de verschillende uitvoeringen, stel jouw favoriete Q2 Private Lease samen en vraag vrijblijvend een offerte of proefrit aan. De officiële Audi dealer bij jou in de buurt neemt dan contact met je op om een afspraak te maken. Je zit daarmee dus nog nergens aan vast.

Wil jij opties op de Audi Q2 die niet op AutoAbonnement.nl staan? De Audi dealer helpt je dan graag verder. Maak een afspraak en stel samen met de dealer jouw ideale private lease auto samen.