Audi Q2 Private Lease vanaf €415

Private lease een Audi Q2 bij AutoAbonnement.nl

Deze mini SUV van Audi zorgt voor dynamisch rijplezier. Waar de standaard progressieve besturing bijdraagt aan de directe en dynamische rijeigenschappen. Ook de robuuste looks van de Q2 zijn niet te missen. Brede schouders en hoekige trekjes zorgen ervoor dat er geen andere mini SUV zo'n klasse uitstraalt. De Audi Q2 is nu te private leasen bij AutoAbonnement.nl! Benieuwd naar wat de Q2 nog meer met zich meebrengt?

Praktisch in de Audi Q2

De Audi Q2 wordt gezien als een perfecte auto voor zowel in de stad als buiten de stad. De Audi Q2 biedt veel ruimte in het praktische interieur. De hoekige en strakke lijnen van de buitenkant, komen ook hier weer terug wat zorgt voor een gevoel van eenheid door de auto heen. De Audi Q2 heeft een comfortabele instap, één van de voordelen aan een SUV-model. Al maakt de zitpositie van de bestuurder en voorpassagier wel dat de Audi Q2 zijn sportieve look behoudt. Alles past bij de sportieve look die het exterieur al begint te schetsen.

Onder de motorkap vind je motoren die 116 tot 190pk leveren. Daarbij komt een topsnelheid van 197 km/u en een acceleratie 0-100 km/u in 10,1 seconden. Gemiddeld verbruikt de Q2 5.3 liter per 100 kilometer; daar kun je dus ook wel mee thuiskomen. Geen slechte specificaties voor een mini SUV.

De uitrusting van deze auto laat niets te wensen over. De Audi Q2 is voorzien van -volgens het boekje- de Audi smartphone interface en jongste generatie infotainment- en soundsystemen. De Q2 beschikt namelijk standaard over MMI Radio plus. Met een 5,8-inch groot MMI-scherm en centraal MMI touchpad. Ook zijn de menu's toegankelijk via spraakbediening en is er een handige zoekfunctie. Om in de digitale sferen te blijven, beschikt de Audi Q2 ok over de Audi virtual cockpit. Hier kun je alle standaard gegeven uiterst gedetailleerd op terugvinden.


Veilig in de Audi Q2

Zoals we van Audi gewend zijn, staan ook hier veiligheidsopties weer voorop. De Audi Q2 komt met omvangrijke assistentiesystemen voor de bestuurder, waaronder het standaard Audi pre sense front. Zo worden onder meer dreigende aanrijdingen met andere voertuigen voorkomen. Ook adaptie cruise control met stop en go functie, een file assistent, side assist dodehoekwaarschuwing en active lane assist behoren tot de vele veilige opties.


Andere opties

Opties die ook beschikbaar zijn, zijn onder andere een multifunctioneel met leer bekleed stuur, telefoonvoorbereiding, en het bestuurdersinformatiesysteem. Maar de Audi Q2 is naar wens uit te rusten met verschillende andere luxe opties.

  • Sportief en compact
  • Krachtige uitstraling
  • SUV genen met een coupe profiel

Audi Q2 Private Lease bij AutoAbonnement.nl

Rijd jij straks in een nieuwe Audi Q2? Bekijk de verschillende uitvoeringen op AutoAbonnement.nl, stel jouw favoriete Audi Q2 Private Lease samen en vraag vrijblijvend een offerte of proefrit aan. De officiële Audi dealer bij jou in de buurt neemt dan contact met je op om een afspraak te maken. Je zit daarmee dus nog nergens aan vast.


Wil jij opties op de Q2 die niet op AutoAbonnement.nl staan? De Audi dealer helpt je dan graag verder. Maak een afspraak en stel samen met de dealer jouw ideale private lease auto samen.

Hoe werkt private lease?
Private lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten en betaal je naast het maandbedrag, alleen nog de benzine.

Andere private lease auto's via Auto Abonnement

Auto Abonnement biedt je de mogelijkheid om een gloednieuwe auto te leasen van Audi, Volkswagen, SEAT of SKODA. Snel, gemakkelijk en met een prettige service. Onze klanten beoordelen ons momenteel met een 8,5 gemiddeld! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!