SEAT Arona Private Lease

SEAT Arona Private Lease

Nu vanaf €349 per maand

Private lease de SEAT Arona bij AutoAbonnement.nl

De SEAT Arona is een compacte SUV die in het cross-over segment valt. Voor een gezin de ideale auto om te private leasen. Moderne lijnen creëren een sportieve uitstraling en de krachtige motor geeft dit sportieve uiterlijk daadkracht. Met een overweldigend comfort van A naar B? De Arona maakt jouw reis tot een ware beleving!

Praktisch in de basis

Van binnen en buiten is de SEAT Arona een zeer moderne en sportieve auto. De Arona is gebaseerd op de Seat Ibiza en beide auto's beschikken over het zogenaamde MQB A0-platform. Echter is de Arona wel hoger en langer dan de Ibiza. Het overzicht op de weg wordt hierdoor optimaal en daarnaast wordt het in- en uitstappen vergemakkelijkt. De Arona is zo ontworpen dat de zee aan ruimte optimaal benut wordt. De bagageruimte met een inhoud van maar liefst 400 liter maakt het mogelijk om veel spullen te vervoeren. Wel zo gemakkelijk.

 

Modern design

Bij het ontwerpen van deze compacte SUV is gebruik gemaakt van horizontale lijnen. Hierdoor wordt het ruimtelijke gevoel nog sterker. De hoogwaardige materialen en de kleuren die gebruikt zijn, maken deze SEAT op het gebied van design een zeer unieke auto. Werkelijk overal is aan gedacht. Zo zijn de knoppen, schakelaars en het middenconsole zo geplaatst dat je je ogen nauwelijks van de weg af hoeft te houden. Volledige focus op de weg dus hoge veiligheid als resultaat.

 

Volledig connected

Volledig connected, ook in de auto. Met de SEAT Arona Private Lease auto is het mogelijk. Je kunt je smartphone zeer eenvoudig connecten met je auto doordat je de beschikking hebt de over AndroidAuto, AppleCarplay en Mirrorlink. Op dit moment is de SEAT Arona één van de weinig auto's op de markt die beschikt over deze functie. Nóg een puntje dat deze SEAT uniek maakt in zijn soort.

 

SEAT Arona Private Lease bij AutoAbonnement.nl

AutoAbonnement.nl is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk waarborgt veiligheid en zekerheid voor de consument. Zodat jij straks op een eerlijke en gunstige manier een private lease auto kan leasen. Het keurmerk bevat vijf zekerheden waar je als private leaserijder van verzekerd bent. Zo ben je verzekerd van eerlijke voorwaarden, een compleet product, bescherming tegen te hoge financiële lasten, 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten.

 

Met grote tevredenheid een SEAT Arona Private Lease

Wij doen ons uiterste best om je zo goed mogelijk kunnen bedienen. Gemiddeld worden wij door onze klanten met een 8,5 beoordeeld! Zeker iets om trots op te zijn, dus blijven wij ons inzetten om onszelf en onze diensten door te ontwikkelen. Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten! Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of via Facebook. Zo kun jij straks met volledige tevredenheid rondrijden in dé SEAT Arona Private Lease auto!

Compact doch groots

Modern design

Volledige connectiviteit

Krachtig


Wil je opties op de SEAT Arona die je niet in onze configurator ziet staan? Geen probleem, maak een afspraak met een dealer in de buurt en je stelt samen met de dealer jouw private lease auto samen. Of heb je misschien vragen? Kijk eens bij de veelgestelde vragen.