SUV private lease

  • Wat is een SUV?
  • De voordelen van een SUV
  • De SUV-modellen in de shop

SUV's: waar moeten ze allemaal en voldoen en wat maakt een SUV precies interessant voor private lease? Auto Abonnement vertelt je wat de voordelen van SUV's zijn ten opzichte van andere type auto's en welke het meest geschikt zijn om te private leasen.

Wat is een SUV?

SUV is een afkorting die staat voor Sports Utility Vehicle. De SUV wordt gekenmerkt door het hoge laadvermogen, het kunnen vervoeren van meerdere passagiers en heeft vaak speciale off-road technieken. Denk bijvoorbeeld aan de vierwielaandrijving. Oorspronkelijk zijn deze auto's terreinwagens, maar tegenwoordig zijn het auto's met een krachtige en luxe uitstraling, geschikt voor in de stad en op ruigere landschappen. Door de verschillende typen SUV's, zoals de mini-SUV of de Road SUV, is er voor iedere bestuurder wel een SUV die bij zijn/haar situatie past. Hier vertellen we welke SUV private lease modellen Auto Abonnement in het aanbod heeft en wat de SUV's uniek maken.

De voordelen van een nieuwe SUV private lease

Dus de SUV's zijn de afgelopen tijd zeer in trek bij de Nederlandse bestuurder, maar wat maakt de SUV nu zo populair?

  • Een belangrijk pluspunt van de SUV is de hoge instap van de auto. Het inladen van boodschappen of instappen in de auto is hierdoor veel gemakkelijker. Tevens heeft men een beter zicht op de weg en op de omgeving.

  • Het inladen van spullen gaat niet alleen makkelijker door de hoge instap, ook de grote bagageruimte wordt hierbij zeker gewaardeerd. De SUV is vaak flexibel in te delen waardoor het vervoeren van spullen niet langer moeizaam gaat, maar juist een makkelijk karwei wordt door de grote laadruimte.

  • Het stoere karakter en avontuurlijke design is niet persé een voordeel van de SUV, maar is zeker wel een van de redenen dat men de auto zo aantrekkelijk vindt. De SUV heeft vaak een sportieve en robuuste uitstraling waar je zeker door zult opvallen.

  • De keuze uit verschillende afmetingen SUV-modellen is bepalend voor jouw woon-, werk-, of gezinssituatie. Er wordt vaak een onderscheid gemaakt tussen compacte SUV private lease modellen en ruime SUV modellen. Verder op deze pagina zullen we vertellen welke SUV's Auto Abonnement in het aanbod heeft, welk type SUV het model is en wat er kenmerkend is aan dit model. Zo maak jij de juiste keuze voor een passende SUV die aansluit op jouw woon-, werk- of gezinssituatie.

  • Flexibel in te delen interieur. Zoals je hieronder bij de verschillenden SUV-modellen zal lezen, is het vaak mogelijk om stoelen/banken plat te leggen waardoor meer ruimte ontstaat voor spullen. Is het juist de bedoeling dat er meer mensen vervoert worden, dan gaan de banken gewoon weer omhoog.

  • Als laatste is het vervoeren van meerdere personen ideaal voor gezinnen of grote groepen. Dit is misschien wel het belangrijkste voordeel van de terreinwagen. SUV's worden daarom ook vaak gezien als gezinsauto's maar zeker niet altijd, zoals je hiervoor las hebben de afmetingen hier veel mee te maken.

SUV overzicht van private lease modellen

Auto Abonnement gaat zeker mee met de trend van de SUV's en heeft daarom 7 SUV-modellen aan het aanbod toegevoegd. Lees hieronder welke SUV's er zijn en in welke situatie die het meest tot zijn recht komt.

Volkswagen Tiguan SUV private lease

Volkswagen Tiguan

De Volkswagen Tiguan is op dit moment de meest populaire SUV in Nederland en ook zeer interessant als het gaat om de gezinsauto. Naast een strak en stoer uiterlijk is de auto multifunctioneel van binnen. Met de verschillende veiligheidsassistenten staat veiligheid bij de Tiguan voorop. De lengte van deze SUV is 4,486 meter en heeft een bagageruimte van 625 liter en met neergeklapte bank zelfs 1655 liter. Bekijk de Tiguan in de Auto Abonnement shop!

Kortom, de Tiguan is de beste gezinsauto van dit moment en tevens de populairste SUV in Nederland. Deze gewilde SUV is bij Auto Abonnement al te private leasen vanaf € 479 per maand. Nieuwsgierig naar andere geschikte gezinsauto's? Lees de blog over de 3 beste gezinsauto's bij Auto Abonnement!

Volkswagen T-Roc

De nieuwe SUV van Volkswagen is het meest succesvolle model van Volkswagen aller tijden. De compacte T-Roc is sportief en standaard luxe uitgerust. Het design van deze auto heeft veel weg de Golf maar straalt meer kracht en robuustheid uit van een SUV-model. De T-Roc heeft een lengte van 4,234 meter en een bagageruimte van 445 liter. Dit maakt hem dus wat groter dan de Arona. Met de veiligheidssystemen en andere features, is de T-Roc dus echt een stabiele en betrouwbare auto voor het gezin. Dankzij 4MOTION Active Control is de sportieve SUV echter ook zeer geschikt voor het ontdekken van onbekende terreinen. Hiermee kun je namelijk rijprofielen instellen die passen bij de verschillende wegdekken. De Volkswagen T-Roc is al te private leasen vanaf € 389 per maand. Stel de T-Roc zelf samen in de Auto Abonnement shop!

Volkswagen T-Roc SUV private lease
Audi Q2 SUV private lease

Audi Q2

Het compacte SUV private lease model van Audi is de sportieve Q2. Met de opvallende lijnen en de buitenafmetingen is deze mini-SUV flexibel en geschikt voor ritten in de stad maar juist ook voor weekendjes weg. Door de progressieve besturing zijn er minder stuuromwentelingen nodig in bochten en bij het parkeren waardoor het rijden nog veel soepeler gaat. De Q2 heeft een lengte van 4,191 meter en een laadruimte van 405 liter. Door de aantrekkelijke afmetingen is de Q2 zeer populair en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en typen motoren. Ondanks dat het een van de kleinere SUV private lease modellen is, laat de kracht die erachter zit niets te wensen over! Kijk voor meer informatie over de Audi Q2 SUV in onze online private lease shop! De Audi Q2 is al vanaf € 425 per maand te private leasen.

Audi Q3

Ook de Audi Q3 is te vergelijken met de Ateca en dus met de KAROQ. Hoewel de Q3 in de lengte nog een stukje langer is dan de KAROQ, met 4,388 meter, is de bagageruimte wel wat minder. De laadruimte in deze SUV is namelijk 460 liter, maar je kunt hier nog steeds heel veel in kwijt! De Q3 wordt gezien als de grote en krachtige broer van de Q2 en is dus een robuuste SUV met extra power. Waar de Q2 zeer geschikt is voor ritten in de stad, vindt de Q3 meer zijn weg in ruige landschappen. De Q3 is een SUV van echte klasse en is bij Auto Abonnement al te private leasen vanaf € 549 per maand. Bekijk de uitvoeringen van de Q3 in onze shop!

Audi Q3 SUV private lease
Seat Arona SUV private lease

SEAT Arona

De SEAT Arona is een compacte cross-over met een stoere uitstraling. Dit SUV-model heeft kleinere afmetingen dan de vele SUV's op de markt en daarom wordt er ook wel gesproken van een mini-SUV als het gaat over de Arona. De Arona heeft een bagageruimte van 400 liter en een lengte van 4,138 meter. Tevens is dit momenteel het goedkoopste SUV private lease model bij Auto Abonnement. De Arona is van binnen en van buiten een avontuurlijke auto en is dus een goede keuze als je ervan houdt om erop uit te gaan om nieuwe plekjes te ontdekken. De Arona is voor zowel in de stad als op onverharde terreinen wegen een betrouwbare SUV. Bekijk de SEAT Arona nu in de Auto Abonnement shop! De SEAT Arona is al vanaf € 339 per maand te private leasen.

SEAT Ateca

De SEAT Ateca SUV was de eerste SUV die SEAT op de markt bracht. De Ateca kan getypeerd worden als de ruime SUV en heeft grotere afmetingen. De lengte van de stoere SUV is 4,363 meter en de bagageruimte heeft een inhoud van wel 510 liter. Met een neergeklapte achterbank heeft de kofferbak zelfs een inhoud van wel 1604 liter, hier kan je echt al je spullen kwijt. Met de optionele elektrisch bedienbare achterklep wordt het tevens een stuk makkelijker om je spullen in de auto te krijgen. De SUV's die hiervoor genoemd werden waren ook zeer geschikt om in de stad mee te rijden, de Ateca is juist voor de lange ritten ook een aanrader. De Ateca is al te private leasen vanaf € 489 per maand. Bekijk de mogelijkheden in de shop.

Seat Ateca SUV private lease
Skoda Karoq SUV private lease

SKODA KAROQ

De KAROQ is een typische SKODA die nieuwe standaarden heeft gezet voor zijn segment toen die in 2017 op de markt kwam. De KAROQ is te vergelijken met de Ateca maar is wel een stukje langer. Deze SUV is namelijk wel 4,382 meter lang. Bij deze krachtige SUV kan een keuze gemaakt worden uit 5 verschillende motoren en 4 infotainmentsystemen. Je hebt dus de mogelijkheid om deze SUV volledig te laten aansluiten op jouw wensen. De bagageruimte van de KAROQ kan variëren van 479 tot 588 tot wel 1810 liter. Dit hangt er vanaf of je de stoelen neerklapt of niet. De nieuwe KAROQ is bij Auto Abonnement al te private leasen vanaf € 469 per maand. Mocht je interesse hebben in een SKODA maar met grotere afmetingen, dan kan de KODIAQ een interessante keuze voor je zijn. Bekijk de KAROQ in onze private lease shop.

Nieuwsgierig geworden naar de 4 populairste SUV private lease modellen van Auto Abonnement? Lees dan ook onze blog over de top 4 SUV's en mini-SUV's!

Hoe werkt private lease?
Private lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten en betaal je naast het maandbedrag, alleen nog de benzine.