Benieuwd naar de top 4 SUV's van AutoAbonnement.nl?
Bekijk welk model het beste bij jouw wensen en budget past.

Top 4 SUV en mini SUV Private Lease modellen

In 2017 waren de SUV en mini SUV private lease modellen al erg populair. Deze trend zet zich in 2018 stug door. Niet zo gek vinden wij, want de stoere uitstraling in combinatie met de hoge instap zorgen voor de ideale auto van dit moment. Auto Abonnement maakte een selectie van 4 top SUV modellen en laat je graag kennis maken met de vier interessante SUV's. Welk model past het best bij jou? Gebruik daarvoor onze handige vergelijkingstool... Maar voordat we bekend maken wat de top 4 SUV private lease modellen zijn, is het wel zo interessant om te weten wat nu de voordelen zijn van een SUV. 

De grootste voordelen zijn:
  • De hoge instap
  • Veel bagageruimte
  • Goed overzicht op de weg en omgeving
  • Een groot trekvermogen
  • Vaak in combinatie met off-road technieken

De modellen

1. Volkswagen T-Roc

De nummer 1 SUV: De Volkswagen T-Roc! Dat de T-Roc veilig is, wordt snel duidelijk wanneer je kijkt naar de stoere SUV. Hij is namelijk bekroond met de maximale veiligheidsscore van vijf sterren door de EURO NCAP. Sensoren zorgen ervoor dat de omgeving van de auto goed in de gaten gehouden wordt. Daarnaast knippert uw zijspiegel wanneer iemand je inhaalt. Alles voor optimale veiligheid dus.

De SUV staat hoger op zijn poten dan de Volkswagen Golf, een soort broertje van de T-Roc. De Volkswagen is een lust voor het oog door een strak design met een rauw randje. En ben je jouw digitale dashboard zat? Dan stel je hem toch gewoon zelf opnieuw samen!

De Volkswagen T-Roc private lease is volledig samen te stellen naar jouw wensen. Lees alle ins en outs over deze nieuwste Volkswagen op ons blog over de T-Roc. 

VW T-Roc SUV Private Lease

2. SEAT Arona

Niet alle SUV's hoeven massaal te zijn: de SEAT Arona is een mini SUV, maar met power. Met zijn compacte afmetingen en moderne design is de SEAT Arona volkomen geschikt voor ritten door de stad. Door de sportieve uitstraling en de kracht van de 95 pk benzinemotor is hij tegelijkertijd te gebruiken als avontuurlijk voertuig om mooie tripjes mee te maken. Niet alleen van buiten is de Arona SUV krachtig, van binnen is dit net zo. Met de BeatsAudio krijg je ook daadwerkelijk het gevoel van kracht.

Kijk welke uitvoering van de SEAT Arona SUV bij jou past. Zit de uitvoering van jouw wens er niet tussen op Auto Abonnement? Breng dan een bezoekje aan de dealer voor een op maat gecalculeerde private lease Arona.

De SEAT Arona is een van de populairste SUV's van het moment en in het specifiek private lease. De Arona is beschikbaar vanaf € 339 per maand.

Seat Arona SUV Private Lease

3. Audi Q2

De SUV modellen van Audi worden gekenmerkt door een 'Q' in hun naam. Bijvoorbeeld de Audi Q3 of Audi Q2. Na de populaire Volkswagen T-Roc en de SEAT Arona staat op nummer 3 de mini SUV Audi Q2. De bescheiden Q2 mini SUV heeft een levendig en stads karakter. Door de aantrekkelijke afmetingen is dit een zeer populaire SUV en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en verschillende typen motoren. Ondanks dat het een van de kleinere SUV private lease modellen is, laat de kracht die erachter zit niets te wensen over!

Kijk voor meer informatie over de Audi Q2 SUV in onze online private lease shop!

Audi Q2 SUV Private Lease

4. SEAT Ateca

Op nummer 4 een private lease SUV die erg wordt gewaardeerd door private lease rijders: de SEAT Ateca SUV. Dit was de eerste SUV die SEAT op de markt bracht.Wat deze stoere bak uniek maakt zijn de strakke lijnen in het design gecombineerd met de zee van ruimte van binnen. In de ruime kofferbak van wel 1604 liter met een neergeklapte achterbank kan jij al je spullen kwijt. Maar het moet natuurlijk wel makkelijk zijn om deze spullen dan kwijt te kunnen. Met de elektrisch bedienbare achterklep met voetbediening hoef je nooit meer onhandig spullen vast te houden met één hand.

Overtuigd? Stel jouw SEAT Ateca SUV dan nu samen bij ons in de private lease shop!

Seat Ateca SUV Private Lease

Meer interessante artikelen

private lease gezinsauto

De beste gezinsauto van dit moment

Of je nu gezinsuitbreiding krijgt, of merkt dat het gezin uit de auto groeit: het is fijn als een gezinsauto aan bepaalde eisen voldoet. We zetten de beste gezinsauto's van dit moment op een rijtje.
privé lease mobiliteitskorting

Je mobiliteitsbudget voor private lease inzetten: een goede keus!

Het mobiliteitsbudget. Een steeds vaker voorkomende optie wanneer je in dienst treed bij een werkgever. We leggen je in deze blog uit hoe je jouw mobiliteitsbudget voor private lease in kan zetten.
Wat is private lease?
  • Een nieuwe Audi, Volkswagen, SEAT of ŠKODA
  • Geen schadevrije jaren nodig: schadevrije jaren geen effect op maandbedrag
  • Vooraf bepaalde periode en aantal kilometers
  • Kosteloos te beeïndigen bij scheiding, arbeidsongeschiktheid of onvrijwillige werkloosheid**