Private lease de Volkswagen up! vanaf €337

Volkswagen up! private leasen

Wil jij ook een compleet uitgeruste private leaseauto rijden voor een vast bedrag per maand? De Volkswagen up! is een van de meest populaire private lease auto's. Hiermee ben je verzekerd van een betrouwbare, comfortabele auto in een compacte verpakking. Bij AutoAbonnement.nl rijd je hem al vanaf € 337 én ben je gegarandeerd van de zekerheden rondom het Keurmerk Private Lease.

volkswagen up privé leasen

Gemakkelijk parkeren in de stad

Waar andere weggebruikers een extra blokje om moeten op zoek naar een ruime parkeerplek, parkeer jij je Volkswagen up! nét wat makkelijker in dat ene krappe parkeervak. De Volkswagen up! is makkelijk wendbaar in de stad en biedt daarnaast genoeg comfort om een aantal uur naar familie te rijden in een uithoek van het land.

 

Een compleet uitgeruste Volkswagen up!

Op vakantie met deze compacte bolide? Ook dat is geen probleem. Stel de Volkswagen up! samen naar wens en je krijgt de luxe die jij graag ervaart tijdens een lange rit. Een panoramadak om te genieten van een frisse wind? Geen probleem. Isofix voor het gemakkelijk installeren van autostoeltjes voor de kids? Ook dat valt te regelen. Stel de Volkswagen up! Private Lease samen zoals jij het wilt en bespreek met de dealer je overige wensen. Maak gebruik van private lease en je betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik van een gloednieuwe auto, voorzien van de nieuwste technologie, onderhoud bij de merkdealer, vervangend vervoer na 24 uur, wegenbelasting, all risk verzekering, internationale pechhulp en banden.

 

Private lease; een vast bedrag per maand

De prijzen die getoond worden op AutoAbonnement.nl zijn gebaseerd op een basis, een extra en een luxe uitvoering. Deze standaard uitvoeringen zijn bij de dealer aan te vullen naar wens. Mocht je de door ons geselecteerde uitvoeringen voldoende vinden betaal je het bedrag getoond in het overzicht. Kosten die bovenop het standaard maandbedrag komen zijn de kosten voor brandstof, en in het geval van schade het vooraf afgesproken eigen risico. Wees gerust, wij zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, wat onverwachte (nare) financiële verrassingen voorkomt en jou financieel beschermt.

 

De standaard uitrusting van een Volkswagen up! Private Lease

De Volkswagen up! private lease je via AutoAbonnement.nl met een 1.0 motor en 60 PK. Deze uitvoering is handgeschakeld en rijdt op benzine. De up! is een relatief zuinige auto (energielabel C) en verbruikt 4,2 liter brandstof op 100 km. Met plek voor 4 personen kun je met een bescheiden vriendengroepje op pad. Andere opties gewenst? Voordat je offerte definitief wordt gemaakt ga je eerst nog langs bij de dichtstbijzijnde dealer om jouw offerte concreet te maken.

 

Kies een looptijd en contractduur en rijd in een nieuwe Volkswagen up!

Ben je overtuigd van de voordelen van private lease en betaal je liever zoals steeds meer mensen een vast bedrag per maand voor een nieuwe auto, dan dat je in één keer al je spaargeld kwijt bent? Configureer de Volkswagen up! naar wens en bepaal de looptijd en het aantal kilometers dat je jaarlijks verwacht te gaan rijden. Zodra je de offerte verstuurd hebt neemt de autodealer die jij geselecteerd hebt contact met je op en maak je een afspraak.

  • Standaard met start-stopsysteem
  • De grootste bagage ruimte in zijn klasse
  • Met City Emergency Braking
  • Standaard rijk uitgerust
  • 5 sterren EuroNCAP veiligheidsscore
Hoe werkt private lease?
Private lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten en betaal je naast het maandbedrag, alleen nog de benzine.

Andere private lease auto's via AutoAbonnement.nl

AutoAbonnement.nl biedt je de mogelijkheid om een gloednieuwe auto te leasen van Audi, Volkswagen, SEAT of SKODA. Snel, gemakkelijk en met een prettige service. Onze klanten beoordelen ons momenteel met een 8,5 gemiddeld! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!