Volkswagen Touran
Niet meer beschikbaar voor private lease

Volkswagen Touran private leasen

Deze MPV straalt pure functionaliteit en veelzijdigheid uit. De auto is voorzien van enorm veel ruimte voor zowel boodschappen als personen. Mede door de standaard lichtmetalen velgen en standaard getinte achterruiten is de Volkswagen Touran daarnaast ook een lust voor het oog. 

volkswagen touran private lease

Comfortabel en praktisch

De Volkswagen Touran is door zijn vele zitplekken een perfecte familiewagen. Erg praktisch en comfortabel is de innovatieve uitrusting:

Doormiddel van Easy Open gaat de achterklep eenvoudig open door het zwaaien van je voet. De Volkswagen Touran is verkozen tot veiligste auto in zijn klasse. Dit komt mede doordat er een ‘vermoeidsheidsherkenning’ in de Touran zit. Dit systeem geeft aan wanneer je vermoeid bent en dus beter even een pauze kan nemen, super veilig! Ook is er Cruise Control aanwezig in de Volkswagen Touran die zelf de juiste afstand ten opzichte van je voorganger neemt. De Front Assist ondersteunt deze optie door het noodremsysteem. Zelfs veilig inparkeren is geen probleem met de Park Distance Control.

Hiernaast is de Volkswagen Touran voorzien van verschillende multimediafuncties, denk hierbij aan WiFi en Media Control.

Ruim

Met de Volkswagen Touran heb je de mogelijkheid om maximaal 7 personen te vervoeren, waarvan alle stoelen geheel ingeklapt kunnen worden. Binnen enkele seconde kan er gewisseld worden van 7 naar 5 of zelfs een 2-persoons auto. Erg makkelijk wanneer je een bijvoorbeeld gaat verhuizen. Alle mogelijke 7 plekken zijn voorzien van royale beenruimte. Vanzelfsprekend heeft de Touran dan ook extreem veel laadruimte. Namelijk 834 liter, wanneer je de achterbanken naar beneden klapt creëer je zelfs een laadruimte van 1980 liter!

  • Grootste laadruimte uit zijn klasse
  • Ruimte voor 7 personen
  • Veiligste auto uit zijn klasse
  • Multimediafuncties
  • Functioneel
Hoe werkt private lease?
Private lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten en betaal je naast het maandbedrag, alleen nog de benzine.

Alternatieven

De Volkswagen Touran is op dit moment niet meer beschikbaar voor private lease. Gelukkig zijn er nog genoeg opties in zijn prijsklasse en grootte. Hieronder vind je wat voorbeelden van vergelijkbare modellen.