Private lease de Volkswagen Touran vanaf €558
Volkswagen Touran private leasen

Deze MPV straalt pure functionaliteit en veelzijdigheid uit. De auto is voorzien van enorm veel ruimte voor zowel boodschappen als personen. Mede door de standaard lichtmetalen velgen en standaard getinte achterruiten is de Volkswagen Touran daarnaast ook een lust voor het oog. Voor een voordelig en vast bedrag per maand kun je bij Auto Abonnement een Volkswagen Touran private leasen.


Comfortabel en praktisch

De Volkswagen Touran is door zijn vele zitplekken een perfecte familiewagen. Erg praktisch en comfortabel is de innovatieve uitrusting:

Doormiddel van Easy Open gaat de achterklep eenvoudig open door het zwaaien van je voet. De Volkswagen Touran is verkozen tot veiligste auto in zijn klasse. Dit komt mede doordat er een ‘vermoeidheidsherkenning’ in de Touran zit. Dit systeem geeft aan wanneer je vermoeid bent en dus beter even een pauze kan nemen, super veilig! Ook is er Cruise Control aanwezig in de Volkswagen Touran die zelf de juiste afstand ten opzichte van je voorganger neemt. De Front Assist ondersteund deze optie door het noodremsysteem. Zelfs veilig inparkeren is  geen probleem door de Park Distance Control.

Hiernaast is de Volkswagen Touran voorzien van verschillende multimediafuncties, denk hierbij aan WiFi en Media Control.

Ruim

Met de Volkswagen Touran heb je de mogelijkheid om maximaal 7 personen te vervoeren, waarvan alle stoelen geheel ingeklapt kunnen worden. Binnen enkele seconde kan er gewisseld worden van 7 naar 5 of zelfs een 2-persoons auto. Erg makkelijk wanneer je een bijvoorbeeld gaat verhuizen. Alle mogelijke 7 plekken zijn voorzien van royale beenruimte. Vanzelfsprekend heeft de Touran dan ook extreem veel laadruimte. Namelijk 834 liter, wanneer je de achterbanken naar beneden klapt creëer je zelfs een laadruimte van 1980 liter!

  • Grootste laadruimte uit zijn klasse
  • Ruimte voor 7 personen
  • Veiligste auto uit zijn klasse
  • Multimediafuncties
  • Functioneel
  • Private lease al vanaf € 558

Volkswagen Touran bij Auto Abonnement

Bij Auto Abonnement kun je de Volkswagen Touran samenstellen zoals je dat zelf wil, en hem vervolgens private leasen. Een auto voor privé gebruik is zo besteld en binnen een mum van tijd rijd je in een gloednieuwe auto. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem een kijkje in onze shop naar ons aanbod andere modellen.

 

Bekijk alle Volkswagen Touran uitvoeringen

 

Wil je opties op de Volkswagen Touran die je niet in de configurator ziet staan? Geen probleem, maak een afspraak met een dealer in de buurt en je stelt samen met de dealer jouw private lease pakket en jouw ideale Volkswagen Touran samen.

Hoe werkt private lease?
Private lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten en betaal je naast het maandbedrag, alleen nog de benzine.

Andere auto's bij Auto Abonnement

Auto Abonnement biedt je de mogelijkheid om een gloednieuwe auto te leasen van Audi, Volkswagen, SEAT of SKODA. Snel, gemakkelijk en met een prettige service. Onze klanten beoordelen ons momenteel met een 8,5 gemiddeld! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!