Volkswagen Golf Variant Private Lease vanaf €399 bij AutoAbonnement.nl

Volkswagen Golf Variant private leasen

Profiteer van alle voordelen die AutoAbonnement.nl je biedt en rijdt de Volkswagen e-Golf al vanaf € per maand. Private Lease via Auto Abonnement is gemakkelijk en voordelig. Je betaalt een vast bedrag per maand waarin alle kosten voor verzekering, wegenbelasting en onderhoud zijn inbegrepen. Je hoeft alleen nog maar de brandstof te betalen!

Waarom de Volkswagen Golf Variant?

De Volkswagen Golf Variant is in alles een echte Golf. Hij is innovatief en net zo sportief, alleen met extra ruimte. Je kunt de Volkswagen Golf Variant private leasen bij AutoAbonnement.nl. Het is een moderne gezinsauto met de kenmerken van de jeugdige en tijdloze Volkswagen Golf, een van de meest succesvolle modellen aller tijden. 

 

Ruimte in de Volkswagen Golf Variant

In alles voelt de Variant als een Golf, alleen dan nog ruimer. De ruimte zie je vooral terug in de extra grote kofferbak, die er voor zorgt dat je zonder moeite al je extra bagage mee kunt nemen. De bagageruimte van de Volkswagen Golf Variant is namelijk bijna 400 liter ruimer dan de standaard Golf. Hierdoor is de Golf Variant veelzijdiger aangelegd dan de normale Golf. Je gaat makkelijker op vakantie met de auto of je hebt meer ruimte voor de wekelijkse boodschappen. Waar je het ook voor wil gebruiken, er is in ieder geval plaats genoeg!

Design

De Volkswagen Golf Variant krijgt zijn sportieve design van de originele Golf. De strakke lijnen van de originele Golf zijn meegenomen en worden benadrukt, waardoor de Golf Variant de sportieve look behoudt. Deze lijnen worden doorgetrokken tot aan de ruime kofferbak waardoor hij naast sportief, ook elegant oogt. De Volkswagen Golf Variant Trendline editie beschikt al over 15 inch stalen velgen met wieldoppen, achterlichten in LED en dagrijverlichting in LED en een 16,5 inch touchscreen in de middenconsole.

Innovatief

De Volkswagen Golf Variant blijft innoveren. Zo is de boordcomputer Plus te bedienen met Gesture Control. Dat is makkelijk met één hand door de menu's bladeren of van nummer wisselen. Wanneer je gebruik maakt van het Active Info display, kun je zelf beslissen welke informatie je in het digitale dashboard ziet. Je kunt kiezen uit de standaard snelheid en toeren, maar je kunt dit ook aanvullen met navigatie aanwijzingen en uitgebreide infotainment informatie. Op de Business uitvoeringen kun je ook gebruik maken van Car-Net Guide & Inform, wat realtime file informatie weergeeft en je helpt bij het uitzoeken van een leuke bestemming, mits je daar interesse in hebt.

Ook in dit model van Volkswagen is er weer een zeilfunctie aanwezig, waardoor het mogelijk is om tijdens het uitrollen de motor uit te schakelen. Nog een innovatieve technologie die helpt brandstof te besparen en de uitstoot te verminderen, is Active Cylinder Management. Hierbij worden twee van de vier cilinders uitgeschakeld als de bestuurder met een constante snelheid tussen de 1.400 en 3.200 tpm rijdt. Erg zuinig!

  • Sportieve uitstraling met extra ruimte
  • Zuinige motoren, maar wel krachtig
  • Volkswagen blijft innoveren
  • Veilig door de vele rij-assistenten

Volkswagen Golf Variant Private Lease bij AutoAbonnement.nl

Rijd jij straks in de nieuwe Volkswagen Golf Variant? Bekijk de verschillende uitvoeringen op Auto Abonnement, stel jouw favoriete Volkswagen Golf Variant Private Lease samen en vraag vrijblijvend een offerte of proefrit aan. De officiële Volkswagen dealer bij jou in de buurt neemt dan contact met je op om een afspraak te maken. Je zit daarmee dus nog nergens aan vast.


Wil jij opties op de Golf Variant die niet op AutoAbonnement.nl staan? De Volkswagen dealer helpt je dan graag verder. Maak een afspraak en stel samen met de dealer jouw ideale private lease auto samen.

Hoe werkt private lease?
Private lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten en betaal je naast het maandbedrag, alleen nog de benzine.

Andere private lease auto's via AutoAbonnement.nl

AutoAbonnement.nl biedt je de mogelijkheid om een gloednieuwe auto te leasen van Audi, Volkswagen, SEAT of SKODA. Snel, gemakkelijk en met een prettige service. Onze klanten beoordelen ons momenteel met een 8,5 gemiddeld! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!