Private lease de nieuwe Golf vanaf € 379

Volkswagen Golf private leasen

Bij AutoAbonnement.nl rijd je de nieuwste Golf nu al vanaf € per maand. Private lease via AutoAbonnement.nl is gemakkelijk en voordelig. Je betaalt een vast bedrag per maand waarin alle kosten voor verzekering, wegenbelasting en onderhoud zijn inbegrepen. Je hoeft alleen nog maar de brandstof te betalen!

Waarom de Volkswagen Golf?

De Volkswagen Golf is wereldwijd een van de populairste automodellen. Dit komt zeer waarschijnlijk door zijn sportieve maar toch comfortabele en herkenbare uitstraling. De Golf is beschikbaar voor private lease bij AutoAbonnement.nl.

Sportief

Zowel op het gebied van presentaties als design is de Golf uitermate sportief. Om een nog sportievere uitstraling te krijgen kan je er voor kiezen de auto uit te laten rusten met (17-inch) lichtmetalen velgen, sportonderstel en sportstoelen. Ook geeft de ledverlichting een sportieve uitstraling. De verlichting zorgt voor een zeer goed zicht in het donker en de lampen draaien mee in de bochten.

Gemak in de Volkswagen Golf

De Volkswagen Golf staat bekend om zijn stoere looks en krachtige motor. Ook doet de Golf het niet onder wat betreft innovatieve trekjes. Zo heeft de Volkswagen Golf een kleuren-touchscreen voor je multimedia, perfecte integratie met je telefoon en een hooggeplaatste versnellingspook. Puur bedieningsgemak. Oftewel een dashboard dat de bestuurder omarmt als een cockpit. De Volkswagen Golf modellen zijn standaard rijk uitgerust met onder andere een brandstof besparend start/stopsysteem, stuurbekrachtiging, banden reparatieset, comfortabele bekerhouders, een variabele laadbodem, portierhandgrepen in carrosseriekleur, warmte-werend glas, een boordcomputer, in hoogte en lengte verstelbaar stuur en een bagageruimte die van afstand te ontgrendelen is.

  • Zeer sportieve uitstraling en rijgedrag
  • Zuinige motoren met veel kracht
  • Vol innovaties en standaard rijk uitgerust
  • Zeer veilig met 5 sterren in EuroNcap
  • Uniek in zijn klasse

Comfortabel

De Volkswagen Golf is een erg comfortabele, maar toch compacte auto. Er is royale zit- en beenruimte aanwezig. De Golf is hierdoor geschikt voor zowel starters als gezinnen. Je rijdt gemakkelijk door de stad, maar ook voor langere afstanden is de Golf perfect. Door het geavanceerde start/stopsysteem met zeilfunctie, is het mogelijk om tijdens het uitrollen de motor uit te zetten. Dit is natuurlijk erg zuinig!

Innovatief

Blijf altijd verbonden met je Golf door de Mijn Volkswagen App die gekoppeld is aan jouw Golf. De Volkswagen Golf is daarnaast ook innovatief op het gebied van het zoals al eerder genoemde Active Info Display, met grote touchscreens en hoge resoluties. Het is mogelijk de Volkswagen Golf te bedienen via spraak (voice control). Ook heeft de Golf een Adaptive Cruise Control, door deze functie houdt de Golf zelf een perfecte afstand ten opzichte van de auto voor je. Bekijk voor de volledige uitrusting de shop van Auto Abonnement.

Volkswagen Golf Private Lease bij AutoAbonnement.nl

De Volkswagen Golf is zeer interessant om te leasen. Dit kan via AutoAbonnement.nl al vanaf € ! De Volkswagen Golf is in 3 varianten verkrijgbaar in de Auto Abonnement shop. Je kan kiezen tussen de Volkswagen Golf Trendline, Comfortline of Comfortline Business.

Wil jij opties op de Golf die niet op AutoAbonnement.nl staan? De Volkswagen dealer helpt je dan graag verder. Maak een afspraak en stel samen met de dealer jouw ideale private lease auto samen.

Hoe werkt private lease?
Private lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten en betaal je naast het maandbedrag, alleen nog de benzine.

Andere private lease auto's via Auto Abonnement

Auto Abonnement biedt je de mogelijkheid om een gloednieuwe auto te leasen van Audi, Volkswagen, SEAT of SKODA. Snel, gemakkelijk en met een prettige service. Onze klanten beoordelen ons momenteel met een 8,5 gemiddeld! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!