Private lease de Volkswagen e-up nu bij AutoAbonnement.nl

Volkswagen e-up! private leasen

Profiteer van alle voordelen die AutoAbonnement.nl je biedt en rijdt de Volkswagen e-up! zonder zorgen. Private Lease via Auto Abonnement is gemakkelijk en voordelig. Je betaalt een vast bedrag per maand waarin alle kosten voor verzekering, wegenbelasting en onderhoud zijn inbegrepen. Je hoeft alleen nog maar de elektriciteit te betalen!

Elektrische Volkswagen e-up private lease

Waarom de Volkswagen e-Up! ?

Deze compacte elektrische Volkswagen borduurt voort op het succes van zijn benzine-aangedreven voorganger. Never change a winnning team zeggen ze wel eens. De nieuwe e-up! is namelijk hetzelfde maar beter! Geen uitstoot, een verwachte lagere prijs en een frissere look!

De actieradius & het opladen

Op een volle accu kan de Volkswagen e-up! 250 kilometer afleggen, hiermee kan je dus gemakkelijk van Amsterdam naar Brussel op één lading! De laadtijd heeft Volkswagen ook laag weten te houden. Met iets meer dan 4 uur laden, zit je accu al voor 80% vol. En laad je je e-up! bij een snellader op, dan is hij na één uur al 80% vol.

Luxe features in de standaard uitvoering

Met Lane Assist blijf je altijd veilig binnen je eigen rijbaan. Wanneer je even niet op zit te letten en buiten de rijbaan dreigt te raken, stuurt de e-up! je weer naar het midden van de rijbaan. Op alle uitvoeringen van de e-up! is 'Climatronic' te vinden. Hiermee wordt de temperatuur in de auto ten alle tijden automatisch geregeld! Met de e-up! ben je altijd goed verbonden. Dankzij het infotainmentsysteem 'Maps + More' kan je jouw telefoon gebruiken als verlengstuk van je auto. Op deze manier kan je zonder duur systeem optimaal profiteren van navigatie en je muziek!

Elektrische Volkswagen e-up!

De voordelen van elektrisch rijden

  • Elektriciteit is goedkoper dan benzine, LPG en diesel
  • Rijden met energie opgewekt met je eigen zonnepanelen
  • Gustig belastingvoordeel
  • Beter voor het milieu
  • Niet meer onderweg tanken, maar gewoon laden voor het huis

Nadelen elektrisch rijden

  • Lagere maximumsnelheid dan auto's met verbrandingsmotoren
  • Het opladen duurt langer dan tanken
  • Minder geschikt voor hele lange afstanden
Over private lease
Private lease, prive lease of particulier leasen; het zijn allemaal verschillende termen voor onbezorgd prive in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Met private lease kunnen particulieren, werknemers, zzp-ers of AOW’ers profiteren van leasen tegen een aantrekkelijk vast maandbedrag. Meer weten over Private Lease?