De elektrische modellen van de toekomst

De elektrische modellen van de toekomst

 De toekomst zit vol met verrassingen, verbazingen en veranderingen. Dat zal je zien als je deze pagina leest. De autowereld staat op de rand van een nieuw hoofdstuk dat gevuld is met uitsluitend elektrische modellen en uiteindelijk zelfrijdende auto's. De merken die op AutoAbonnement.nl beschikbaar zijn werken hard aan het bouwen van die toekomst en dus vind je hier een overzicht van de te verwachten elektrische en zelfrijdende auto's! De toekomst is dichterbij dan je denkt!

De modellen

Volkswagen ID.3

De Volkswagen ID.3 is de elektrische auto voor iedereen volgens Volkswagen, met een betaalbare prijs en een actieradius tot wel 550 kilometer op een volle accu. Dat zijn serieuze afstanden die voor veel mensen aansluiten op wat ze zoeken in een elektrische auto. De verwachtingen van dit model zijn dan ook hoog. In 2020 zal hij op AutoAbonnement.nl beschikbaar komen!
Volkswagen ID.3
Volkswagen ID.CROZZ

Volkswagen ID.CROZZ

De Volkswagen ID.CROZZ is het eerstvolgende model na de ID.3 dat Volkswagen zal uitbrengen als onderdeel van hun ID.Familie. Ook van dit model verwacht men veel, het is namelijk een elektrische cross-over SUV. Door de nieuwste technologieen rijd de auto zo’n 500 kilometer sportief en emissievrij. Er wordt gezegd dat dit model in 2020 in productie gaat!

Volkswagen ID.BUZZ

De iconische Volkswagen T1 bus in een hypermodern jasje. Dat is de Volkswagen ID.BUZZ. Een volledig elektrische bus met veel ruimte, technologie en comfort. Dit is een van de meest gewilde modellen wereldwijd want hij kan gaan fungeren als milieuvriendelijk mobiel huis. Zo zal hij een AR Head-up display bevatten en een touchpad stuur. Dit is slechts het tipje van de sluier en we verwachtten gauw meer over deze reuze interessante ID.BUZZ!
Volkswagen ID.BUZZ
Volkswagen ID.VIZZION

Volkswagen ID.VIZZION

Dit futuristische model van Volkswagen zal pas tegen 2025 in productie gaan en de reden hiervan is dat deze auto autonoom rijdt. Er zit in de conceptbeelden zelfs geen stuur in! Door middel van brillen geniet je tijdens het vervoer van een AI wereld. Je bestuurt en bedient de auto door middel van beweging en stem. De toekomst is dichterbij dan we denken en dat laat Volkswagen zien..

Audi E-Tron Sportback

Audi kondigde onlangs de Audi E-Tron Sportback aan met een actieradius van 446km. Deze stoere suv heeft sterke gelijkenissen met de reeds rijdende Audi E-Tron en lijkt op een kleine versie van de Audi Q8. Het is het tweede volledig elektrische model dat Audi uitbrengt en naar verwachting zien we hem rond 2020 op de weg!
Audi E-Tron Sportback

Audi AI:ME

Relaxen, mobiliteit en duurzaamheid komen samen bij de Audi AI:ME. Deze zelfrijdende auto heeft de optie tot zelfbesturing en laat je door middel van een VR-bril ontsnappen naar een andere realiteit. Midden in het centrum waan je je in een oerwoud en luister je naar fluitende tropische vogels om vervolgens door een voice assistant erop te worden gewezen dat je bent aangekomen op je bestemming. Back to reality met een ontspannend mind en body. Mobiliteit in de toekomst en voorsprong door techniek!

Audi E-Tron GT

Het sportiefste model op de elektrische planning van Audi heeft sterke gelijkenissen met de Porsche Taycan. Ze staan dan ook op hetzelfde platform en dat komt de snelheid en aerodynamica van dit gave model ten goede. Dit is het model dat elektrisch rijden bij Audi echt een duw in de juiste richting gaat geven.
Audi E-Tron GT
Audi AI:TRAIL

Audi AI:TRAIL

Een blik in de toekomst met de Audi AI (Audi Intelligence), dit hypermoderne buggy-achtige voertuig is de ultieme manier van stoer vervoer van de toekomst. Vliegende drones die fungeren als licht en camera, vernuftige gadgets die een campeertrip compleet maken, het houdt niet op met dit conceptmodel. Volledig elektrisch en volledig futuristisch, de toekomst aan je voeten.

ŠKODA VISION E

In 2020 gaat Skoda de eerste van 10 elektrische modellen op de planning presenteren. Het project van de Vision E komt daarmee ten einde in de vorm van een model dat klaar is voor massaproductie. Skoda zelf zegt dat de Vision E tot 180 km/h zal kunnen.
SKODA Vision E
SEAT el-Born

SEAT el-Born

De Spaanse tegenhanger van de ID.3 is op hetzelfde platform als de ID.3 gebouwd en vertoont sterke gelijkenissen. Het stoere broertje van Volkswagen gaat ook in 2020 de markt op met zijn eerste volledig en uitsluitend elektrische model. De actieradius zal rond de 400km zitten. Een echte SEAT en een echte elektrische auto!