Private lease de SEAT Mii Electric bij AutoAbonnement.nl

Private lease de SEAT Mii electric bij AutoAbonnement.nl

De SEAT Mii electric is de eerste volledig elektrische auto van het Spaanse automerk. De Mii heeft zijn bekendheid al goed opgebouwd met de voorvangers met verbrandingsmotor. De auto staat bekend als en comfortabele en compacte stadsauto, en nu dus bijna beschikbaar met elektromotor! Ten opzichte van de SEAT Mii verandert er qua uiterlijk heel weinig. Daarnaast zal de SEAT Mii zal in de toekomst alleen nog maar elektrisch beschikbaar zijn, en zal de productie van de variant met verbrandingsmotor stoppen.
Seat Mii Private lease

Actieradius

De actieradius van de SEAT Mii electric ligt volgens de WLTP-meetmethode rond de 260 kilometer. Wel moet hierbij gezegd worden dat dit in werkelijkheid wat lager uit zou kunnen vallen. De actieradius van deze Mii electric is net zo hoog de e-up! van Volkswagen.

In de Mii electric zit een krachtige elektromotor met 83pk en 210nm koppel. In slechts 3,9 seconden zit je met de Mii op de 50 km/h. 

De SEAT Mii electric opladen

Met een volle accu kan je dus ongeveer 260 kilometer rijden. En om een accu helemaal vol te krijgen, zal je met je thuislader ongeveer 5 uur moeten wachten. Met een snellader zit je daarentegen in een uurtje op 80% van een volle accu.

De gemiddelde woon-werkafstand van werknemers in Nederland is gemiddeld 15 tot 35 kilometer. Met een actieradius van 260 kilometer zal een elektromotor dus geen enkel probleem vormen.

Handige features

Verkeersbordherkenning
De SEAT Mii heeft ook een nieuwe mooie functie; verkeersbordherkenning. De Mii scant de verkeersborden langs de weg, en toont je de belangrijkste borden. Hierdoor zal je geen borden meer missen, waardoor je ook minder boetes zal krijgen!

Drive Mii app
In de nieuwe Mii maak je van je telefoon je eigen multimediasysteem. Dankzij de geïmplementeerde telefoonhouder op het dashboard heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik tijdens het rijden. Via de speciale Drive Mii app kan je je media, navigatie en instellingen gemakkelijk bedienen, zonder teveel afgeleid te raken van het rijden.

De Mii electric private leasen bij AutoAbonnement.nl

Een compacte maar comfortabele auto voor een voordelige prijs, AutoAbonnement.nl maakt het mogelijk. Je kunt je SEAT Mii Private Lease auto helemaal samenstellen naar jouw persoonlijke wensen. Zo kunt je je favoriete kleur kiezen en eventueel nog extra opties. Bij de leaseprijs zit een all-risk verzekering en een schadeverzekering voor inzittenden inbegrepen. Volledig verzekerd op weg in jouw sportieve doch elegante leaseauto. Wil je opties op je auto die je niet in onze configurator ziet staan? Maak een afspraak met een dealer in de buurt en je stelt samen met de dealer jouw private lease auto samen. Vragen? Neem contact op. Wij helpen je graag aan antwoorden.

Over private lease
Private lease, prive lease of particulier leasen; het zijn allemaal verschillende termen voor onbezorgd prive in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Met private lease kunnen particulieren, werknemers, zzp-ers of AOW’ers profiteren van leasen tegen een aantrekkelijk vast maandbedrag. Meer weten over Private Lease?

Andere private lease auto's via Auto Abonnement

Auto Abonnement biedt je de mogelijkheid om een gloednieuwe auto te leasen van Audi, Volkswagen, SEAT of SKODA. Snel, gemakkelijk en met een prettige service. Onze klanten beoordelen ons momenteel met een 8,5 gemiddeld! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!