ŠKODA Private Lease bij Auto Abonnement

Private lease de Fabia, compact van buiten en ruim van binnen.

Wanneer je een ŠKODA Private Leaset, ben je verzekerd van een lease auto met geweldig comfort. Er zijn talloze opties, van de ŠKODA Superb tot de ŠKODA Citigo. Wordt de auto zakelijk gebruikt of juist voor privé gebruik? Auto Abonnement wil het je zo makkelijk mogelijk maken voor een gunstige prijs. Opties zoals de kleur en de uitvoering bepaal je helemaal zelf, zaken als onderhoud, wegenbelasting en APK regelen wij! Geen onverwachte hoge kosten meer, maar een vast bedrag per maand en je rijdt snel weg in jouw nieuwe ŠKODA Private Lease auto!


Voordelen van een ŠKODA Private Lease auto

Bij Auto Abonnement hoef je niet in één keer het hele aankoopbedrag van de auto te betalen, wat wel het geval is wanneer je zelf een auto koopt. Voor een vast bedrag per maand biedt Auto Abonnement je de mogelijkheid om die nieuwe ŠKODA nu al te rijden. Waar bestaat dit maandbedrag uit? Onderhoud en reparatie, schadeverzekering voor inzittenden en een All Risk dekking zitten hier standaard in. Voor een meerprijs per maand krijg je ook nog winterbanden erbij en kan je ook kiezen voor direct vervangend vervoer bij pech.

Hebben de voordelen van private lease je enthousiast gemaakt? Ga dan naar onze shop en bekijk ons gehele assortiment of kies een van de populaire modellen hieronder. Lees welke mogelijkheden je hebt bij het rijden van een ŠKODA Private Lease auto!


Voordelig in kosten met ŠKODA Private Lease

Het grootste voordeel van een ŠKODA Private Leasen is dat je meer grip hebt op je kosten; je maandelijkse kosten in het bijzonder. Uit een onderzoek van de GfK Group blijkt dat meer dan 85% van de Nederlandse autobezitters niet weet wat hij of zij kwijt is aan de kosten van een auto. Met Private Lease heb je hier geen last van. Je betaalt iedere maand een vast bedrag, zonder onverwachte kosten. De brandstof en het eigen risico vallen als enige buiten het maandbedrag.


Zelf jouw ŠKODA Private Lease auto samenstellen

Het samenstellen van een ŠKODA private lease auto is heel eenvoudig. In de Auto Abonnement shop kies je de auto die jij wilt private leasen. Staat de uitvoering of het model dat jij wenst er niet tussen? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde ŠKODA dealer. Kies het aantal contractjaren, het gewenste aantal kilometers en de uitvoering. Bij Auto Abonnement heb je de keuze uit een basis, extra of luxe uitvoering, net wat past bij jouw wensen. Kies vervolgens de kleur en eventueel aanvullende opties, de hoogte van het eigen risico in geval van schade en je kunt jouw Private Lease ŠKODA bestellen!


Klanttevredenheid bij Auto Abonnement

Ben je niet op zoek naar een ŠKODA Private Lease auto? Geen probleem! Kijk in onze shop voor de andere merken die wij aanbieden, Audi, SEAT en Volkswagen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of om meer informatie te krijgen. Onze klanten beoordelen ons momenteel met een 8,5 gemiddeld.

Populaire modellen *

Keurmerk Private Lease

Auto Abonnement is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Alleen leasemaatschappijen die de consument goed en eerlijk informeren over private lease mogen het Keurmerk  Private Lease dragen. Het Keurmerk Private Lease is ontwikkeld in samenwerking met de Consumentenbond en wordt uitgereikt door de onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease. Het keurmerk biedt 5 zekerheden voor de consument;

1. Eerlijke voorwaarden;
2. Een compleet product;
3. Bescherming tegen te hoge financiële lasten;
4. 14 dagen bedenktijd;
5. Zekerheid bij klachten.

loading...

Over private lease

Private lease, prive lease of particulier leasen; het zijn allemaal verschillende termen voor onbezorgd prive in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Met private lease kunnen particulieren, werknemers, zzp-ers of AOW’ers profiteren van leasen tegen een aantrekkelijk vast maandbedrag. Meer weten over Private Lease?

Veelgestelde vragen

Welke looptijden en jaarkilometrages zijn mogelijk?

Auto Abonnement is beschikbaar met onderstaande looptijden:

  • 24 maanden
  • 36 maanden
  • 48 maanden

Het jaarkilometrage waaruit gekozen kan worden is:

  • 10.000
  • 15.000
  • 20.000
  • 25.000
  • 30.000

Wanneer afwijkende looptijden en jaarkilometrages gewenst zijn kan de merkdealer een maatwerkofferte verstrekken.

* Auto Abonnement wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding wijkt af van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 oktober 2018, zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.