ŠKODA SUPERB COMBI Private Lease vanaf €685 per maand bij AutoAbonnement.nl

ŠKODA SUPERB COMBI private leasen bij AutoAbonnement.nl

Een auto met een uniek luxe design en genoeg ruimte? En dat voor een betaalbare prijs? Dan is de ŠKODA SUPERB COMBI Private Lease wellicht de auto die je zoekt. De SUPERB COMBI is zowel in interieur als exterieur zeer stijlvol ontworpen. Deze ruimtelijke auto is voorzien van diverse innovatieve features die jouw autorit nog comfortabeler maken. Zo beschikt de SUPERB COMBI over: Cruise Control met speedlimiter, Front Assist en Radio Swing met een 6,5" kleuren touchscreen. De ŠKODA SUPERB COMBI Private Lease is voor een voordelig vast bedrag per maand te leasen bij AutoAbonnement.nl.

Luxe design en ruimtelijk

De SUPERB COMBI is de perfect gebalanceerde combinatie van zowel ruimtelijkheid als luxe. De premium lijnen zorgen voor een zakelijke stijlvolle uitdrukking. Niet alleen is de SUPERB COMBI zeer stijlvol. Deze luxueuze auto zorgt er ook voor dat je ruimtelijk rijden optimaal beleeft. Met het grote laadvermogen van maximaal 1.950 liter, beschik je over zeeën van ruimte. Om jouw auto netjes en georganiseerd te houden zijn er verscheidene opbergvakken gecreëerd.

 

Geavanceerd en innovatief

Deze unieke premium auto is, als we kijken naar innovatie, zeker een goede keus. De SUPERB COMBI Private Lease heeft vele innovatieve features waardoor het rijden nog gemakkelijker wordt. De cruise control met speedlimiter zorgt er bijvoorbeeld voor dat je de door jouw ingestelde snelheid niet overschrijdt. Een musthave bij trajectcontrolles. De Front Assist is iets dat de reis van A naar B nog veiliger zal maken. Dit pro-actieve remsysteem remt automatisch in geval van nood. Stel je hebt een bepaald object niet gezien en het verschijnt ineens voor het voertuig, dan remt de SUPERB COMBI automatisch. Een geheel nieuwe geluidservaring met Radio Swing incl. 6,5" kleuren touchscreen met USB/IPod aansluiting en de maar liefst 8 luidsprekers, zorgen ervoor dat je ook onderweg van optimaal geluid kunt genieten.

 

ŠKODA SUPERB COMBI Private Lease van AutoAbonnement.nl

Een SUPERB COMBI Private Lease voor een vast bedrag per maand? AutoAbonnement.nl maakt het mogelijk. AutoAbonnement.nl is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, wat betekent dat je als consument beschermt bent en je veilig, vertrouwd en verantwoord een auto kunt leasen. Een Auto Abonnement werkt eigenlijk vrijwel hetzelfde als een telefoon abonnement. Je betaald maandelijks een bedrag en wij regelen de rest! Zelfs zaken als wegenbelasting, onderheid en reparaties en de verzekering zitten al bij de prijs inbegrepen.


Wil je meer informatie over ŠKODA SUPERB COMBI Private Lease? Of heb je vragen over een ŠKODA SUPERB COMBI of een andere auto? Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen of neem contact op. Wij staan voor je klaar!

Hoe werkt private lease?
Private lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten en betaal je naast het maandbedrag, alleen nog de benzine.

Andere private lease auto's via AutoAbonnement.nl

AutoAbonnement.nl biedt je de mogelijkheid om een gloednieuwe auto te leasen van Audi, Volkswagen, SEAT of ŠKODA. Snel, gemakkelijk en met een prettige service. Onze klanten beoordelen ons momenteel met een 8,5 gemiddeld! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!