ŠKODA SUPERB Private Lease vanaf €666

ŠKODA SUPERB Private Lease bij AutoAbonnement.nl

De ŠKODA SUPERB kenmerkt zich door de hoge veiligheid, vele innovatieve features en een luxe design. Het luxe interieur en exterieur creëren een unieke rijervaring. De SUPERB is te leasen voor een betaalbaar vast tarief per maand. Het is mogelijk de SUPERB aan te passen aan jouw persoonlijke wensen en behoeften, zowel van binnen als van buiten. Zo kan je straks de ŠKODA SUPERB Private Lease auto rijden die perfect bij jou past.

Highlights van de ŠKODA SUPERB

De SUPERB is voorzien van de nieuwste ontwikkelingen. Nog comfortabeler rijden? Het is mogelijk. De SUPERB is voorzien van cruise control met speed limiter. Erg handig bij trajectcontrolles. Ook is de Cruise Control voorzien van een slimme snelheidsregelaar die automatisch voldoende afstand houdt tijdens het rijden. Dit systeem zorgt er tevens voor dat er minder brandstof verbruikt wordt.

Een goed zicht in de spiegels is uiteraard een must tijdens het rijden. Het afstellen van de autospiegels wordt door ŠKODA nog gemakkelijker dankzij de verwarmde en elektrisch verstelbare buitenspiegels. De verwarmingselementen in de spiegel zorgen ervoor dat water verdampt en dat er ook bij een regenbui een goed zicht is in de spiegels.

De slogan van ŠKODA is: Simply Clever. Dit komt dan ook zeer duidelijk naar voren als we kijken naar de opbergruimte. De SUPERB zit boordevol handige opbergruimtes. Zo is er bijvoorbeeld een middenarmsteun met opbergvak, vak voor een zonnebril en een prullenbak aanwezig. Zo blijft jou chique SUPERB altijd netjes opgeruimd.

Optimale veiligheid

De nieuwe SUPERB beschikt over een tal van veiligheidsassistenten waardoor je straks compleet veilig de weg op kunt. Zo beschikt de ŠKODA SUPERB over Driver Activity Assitant. Wanneer je moe begint te worden geeft dit systeem een geluids- en visueel signaal, dat er een pauze genomen moet worden. Daarnaast bevat de SUPERB nog een andere innovatie, namelijk: Front Assist met Emergency Brake. Indien je een obstakel voor de auto niet opmerkt, remt de auto automatisch. Het grote aantal aan airbags die aanwezig zijn in de nieuwe ŠKODA SUPERB zorgt voor een optimale veiligheid (knie-airbags, gordijn airbags en zij-airbags voor).

Opvallendheden aan de ŠKODA SUPERB

  • Sportief design
  • Standaard rijk uitgerust
  • Krachtig maar zuinig in gebruik
  • Vol innovatie
  • Onderhoud en reparatie door ŠKODA-dealer

Voordelig een ŠKODA SUPERB Private Lease auto

AutoAbonnement.nl maakt het mogelijk om voor een voordelig vast bedrag per maand een nieuwe ŠKODA SUPERB te leasen. Dit werkt heel gemakkelijk. Je betaalt het vaste maandtarief en wij regelen de rest. In dit vaste maandbedrag zitten zaken zoals wegenbelasting, all-risk verzekering, onderhoud en reparatie inbegrepen. Heb je nog vragen of wil je meer weten over de ŠKODA SUPERB Private Lease? Dan kan je natuurlijk altijd bij ons terecht. Wij staan voor jou klaar!


Wil jij opties op de ŠKODA SUPERB die niet op AutoAbonnement.nl staan? De ŠKODA dealer helpt je dan graag verder. Maak een afspraak en stel samen met de dealer jouw ideale private lease auto samen.

Hoe werkt private lease?
Private lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten en betaal je naast het maandbedrag, alleen nog de benzine.

Andere private lease auto's via Auto Abonnement

Auto Abonnement biedt je de mogelijkheid om een gloednieuwe auto te leasen van Audi, Volkswagen, SEAT of SKODA. Snel, gemakkelijk en met een prettige service. Onze klanten beoordelen ons momenteel met een 8,5 gemiddeld! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!