ŠKODA OCTAVIA COMBI Private leasen vanaf €485

ŠKODA OCTAVIA COMBI private lease bij AutoAbonnement.nl

De ŠKODA OCTAVIA COMBI bezorgd je een fantastische rijervaring. Dat is een ding wat zeker is. De OCTAVIA COMBI combineert een hoge connectiviteit, luxe en praktisch design en beschikt over een enorme hoeveelheid aan ruimte. De OCTAVIA COMBI is ontworpen met strakke lijnen beginnend bij de koplampen. Standaard is de OCTAVIA COMBI onder andere uitgerust met Radio/CD/ MP3 speler, Cruise Control, getint warmte werend glas, een in de hoogte en diepte verstelbaar stuurwiel, snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en een hoog aantal aan veiligheidsitems.

Connectiviteit

Altijd en overal connected in de nieuwe ŠKODA OCTAVIA COMBI Private Lease. Met jouw smartphone heb je via de mijn ŠKODA app altijd alle informatie met betrekking tot jouw auto bij de hand. Daarnaast kan je altijd met een kaartje bepalen waar jouw ŠKODA geparkeerd staat. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer je parkeert in een stad waar je niet bekend bent. Jouw smartphone is te koppelen aan de OCTVAVIA COMBI via Mirrorlink, Apple CarPlay of Android auto. Tevens is het mogelijk om via de SmartGate functie jouw smartphone te koppelen aan Wi-Fi. Zo kan je via de Wi-Fi verbinding een route plannen of online informatie aanvragen. Wel zo gemakkelijk.

Design

De ŠKODA OCTAVIA COMBI is ontworpen met een adembenemend design. Zowel van binnen als van buiten. Als we kijken naar het exterieur design, heeft de ŠKODA OCTAVIA COMBI een herkenbaar karakter. De OCTAVIA COMBI is voorzien van een zilverkleurige dakrailing. Perfect voor het monteren van een dakkoffer. De herkenbare uitstraling wordt extra benadrukt door de Full Led koplampen. Het interieur design is zowel praktisch als luxe. De voetenruimteverlichting is hiervan een goed voorbeeld. Overal is aan gedacht. Jouw autorit in de ŠKODA OCTAVIA COMBI is optimaal en comfortabel.

Ruimtelijkheid

Simply Clever. Ook in de gebruikmaking van de ruimte. Zo zitten er in de ŠKODA OCTAVIA COMBI handige opbergruimtes. Zoals een parapluhouder onder de passagiersstoel, een opberg vak voor je zonnebril, ruime portiervakken, een gekoeld dashboardkastje en een ruime kofferbak met een inhoud van maar liefst 610 liter. Dit is gemeten tot aan de achterbank. Indien je de achterbank inklapt, heeft de OCTAVIA COMBI zelfs een inhoud van 1740 liter. Kortom, een zee aan opbergruimte.

Voordelig ŠKODA OCTAVIA COMBI Private lease via AutoAbonnement.nl

Wil je de eigenaar worden van een ŠKODA OCTAVIA COMBI Private Lease? Dat kan! Wij bieden jou een nieuwe OCTAVIA COMBI voor een vast bedrag per maand. Daarnaast bieden wij erg goede voorwaarden. AutoAbonnement.nl beschikt over het Private Lease Keurmerk. Bij dit keurmerk horen vijf zekerheden die wij ook hanteren: eerlijke voorwaarde, een compleet product, bescherming tegen te hoge financiële lasten, een bedenktijd van 14 dagen en zekerheid bij klachten. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op, wij staan je graag te woord en helpen je graag verder!

Hoe werkt private lease?
Private lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten en betaal je naast het maandbedrag, alleen nog de benzine.

Andere private lease auto's via AutoAbonnement.nl

AutoAbonnement.nl biedt je de mogelijkheid om een gloednieuwe auto te leasen van Audi, Volkswagen, SEAT of ŠKODA. Snel, gemakkelijk en met een prettige service. Onze klanten beoordelen ons momenteel met een 8,5 gemiddeld! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!