ŠKODA OCTAVIA Private Lease vanaf €462 per maand bij AutoAbonnement.nl

ŠKODA OCTAVIA private leasen bij AutoAbonnement.nl

Ruim, comfortabel, veilig en milieuvriendelijk. Allemaal eigenschappen die je kent van de ŠKODA OCTAVIA. Hiermee is de OCTAVIA de ideale auto voor zowel het gezin als voor zakelijk gebruik. Een echte alles in één auto. De ŠKODA OCTAVIA private lease je nu al vanaf €462 per maand.

Standaard rijk uitgerust

De ŠKODA OCTAVIA modellen zijn standaard rijk uitgerust met onder andere een radio/CD/MP3 speler, de laatste veiligheidsitems, cruise control, getint warmte werend glas, Multi Collision Brake, snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging, startblokkering en elektrisch verwarmbare en verstelbare buitenspiegels. Daarnaast is de OCTAVIA uitgerust met extra handigheden zoals een ijskrabber bij de tankdop en een parkeerkaarthouder.

 

Opvallendheden aan de ŠKODA OCTAVIA

  • Fraai en sportief design
  • Standaard rijk uitgerust
  • Zuinig maar zeer krachtige motor
  • Ideaal voor privé als zakelijk gebruik
  • Extra ruim, comfortabel en veilig

ŠKODA OCTAVIA private lease bij AutoAbonnement.nl

Bij AutoAbonnement.nl heb je keuze uit verschillende smaken van de ŠKODA OCTAVIA. Bekijk de verschillende uitvoeringen, stel jouw favoriete ŠKODA OCTAVIA private lease auto samen en vraag vrijblijvend een offerte of proefrit aan. De officiële ŠKODA dealer bij jou in de buurt neemt dan contact met je op om een afspraak te maken. Je zit dan nog nergens aan vast.


Wil jij een ŠKODA OCTAVIA met andere opties die op AutoAbonnement.nl staan? De ŠKODA dealer helpt je graag verder. Maak een afspraak en stel samen met de dealer jouw ideale private lease auto samen.

Hoe werkt private lease?
Private lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten en betaal je naast het maandbedrag, alleen nog de benzine.

Andere private lease auto's via AutoAbonnement.nl

AutoAbonnement.nl biedt je de mogelijkheid om een gloednieuwe auto te leasen van Audi, Volkswagen, SEAT of SKODA. Snel, gemakkelijk en met een prettige service. Onze klanten beoordelen ons momenteel met een 8,5 gemiddeld! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!