SKODA OCTAVIA Private Lease vanaf €379 per maand bij Auto Abonnement

ŠKODA OCTAVIA private leasen bij Auto Abonnement

Ruim, comfortabel, veilig en milieuvriendelijk. Allemaal eigenschappen die je kent van de SKODA OCTAVIA. Hiermee is de OCTAVIA de ideale auto voor zowel het gezin als voor zakelijk gebruik. Een echte alles in één auto. De SKODA OCTAVIA private lease je nu al vanaf €379 per maand.

Standaard rijk uitgerust

De SKODA OCTAVIA modellen zijn standaard rijk uitgerust met onder andere een radio/CD/MP3 speler, de laatste veiligheidsitems, cruise control, getint warmte werend glas, Multi Collision Brake, snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging, startblokkering en elektrisch verwarmbare en verstelbare buitenspiegels. Daarnaast is de OCTAVIA uitgerust met extra handigheden zoals een ijskrabber bij de tankdop en een parkeerkaarthouder.


Opvallendheden aan de SKODA OCTAVIA

  • Fraai en sportief design
  • Standaard rijk uitgerust
  • Zuinig maar zeer krachtige motor
  • Ideaal voor privé als zakelijk gebruik
  • Extra ruim, comfortabel en veilig

SKODA OCTAVIA private lease bij Auto Abonnement

Bij Auto Abonnement heb je keuze uit verschillende smaken van de SKODA OCTAVIA. Bekijk de verschillende uitvoeringen, stel jouw favoriete SKODA OCTAVIA private lease auto samen en vraag vrijblijvend een offerte of proefrit aan. De officiële SKODA dealer bij jou in de buurt neemt dan contact met je op om een afspraak te maken. Je zit dan nog nergens aan vast.

Toon mij alle SKODA OCTAVIA modellen


Wil jij een SKODA OCTAVIA met andere opties die op Auto Abonnement staan? De SKODA dealer helpt je graag verder. Maak een afspraak en stel samen met de dealer jouw ideale private lease auto samen.

Hoe werkt private lease?
Private lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten en betaal je naast het maandbedrag, alleen nog de benzine.

Andere private lease auto's via Auto Abonnement

Auto Abonnement biedt je de mogelijkheid om een gloednieuwe auto te leasen van Audi, Volkswagen, SEAT of SKODA. Snel, gemakkelijk en met een prettige service. Onze klanten beoordelen ons momenteel met een 8,5 gemiddeld! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!