Private lease de ŠKODA Fabia Combi vanaf €289 per maand bij Auto Abonnement

ŠKODA FABIA COMBI private leasen bij Auto Abonnement

De SKODA FABIA COMBI heeft de nieuwste assistentiesystemen en innovatieve features. Hiermee leg je autoritten af met een veilig, comfortabel gevoel. De SKODA FABIA COMBI is beoordeeld met 5 sterren in de Euro NCAP crashtest en is leverbaar met zes airbags. Dankzij de nieuwste technologie ben je altijd verbonden met de buitenwereld en luister je naar je favoriete muziek vanaf je telefoon. Je telefoon ligt veilig in een van de multi media houders waardoor deze niet door de auto vliegt wanneer je een bocht maakt.

Herkenbaar design

De SKODA FABIA COMBI is een erg herkenbare auto. Enkele veranderingen aan het in 2018 vernieuwde exterieur zijn de ledlampen (voor en achter), een hoekerige grille en nieuwe bumpers. De FABIA COMBI onderscheidt zich van zijn soortgenoten door het op comfort in plaats van dynamiek afgestelde onderstel. 

De ideale gezinsauto

Mede door een laadruimte van 330 liter, of 1150 liter als je de achterbank inklapt, is de SKODA FABIA COMBI de ruimste auto in zijn klasse. Zelfs een hond kan zorgeloos mee doordat het bodempaneel aan twee kanten bruikbaar en afwasbaar is.

Standaard rijke uitrusting

Er zijn veel nieuwe extra’s toegevoegd aan de FABIA COMBI. Zo heeft hij standaard een paraplu onder de bijrijdersstoel, ijskrabber (met profieldiepte meter), prullenbakjes, bagagenetten en een parkeerbonhouder. Verder kun je kiezen voor Voice Control, waarmee de auto bedient kan worden met je stem.

Zuinige maar pittige motoren

De 1.0 motoren vallen binnen de eisen van de nieuwe uitstootnormen. Zelf bij hoge snelheden is de FABIA COMBI goed controleerbaar en rustig. Er is niet veel kracht nodig om de SKODA FABIA COMBI te besturen.

Veel aandacht voor veiligheid

Er kan gekozen worden voor diverse assistentiesystemen. Denk hierbij aan automatische remmen, waarschuwing bij dodehoek in buitenspiegels, automatische (groot)licht bediening, waarschuwing voor gevaar bij bijvoorbeeld inparkeren en Adaptive Cruise-Control (automatisch afstand houden tot je voorganger). Al deze opties zorgen ervoor dat er zeer veilig gereden kan worden in de SKODA FABIA COMBI.

SKODA FABIA COMBI Private Lease bij Auto Abonnement

De SKODA FABIA COMBI is een perfecte auto om te leasen. Je kan de auto tegen een zeer scherpe prijs leasen via Auto Abonnement. De SKODA FABIA COMBI lease je namelijk al vanaf € . Kijk bij het aanbod voor de beschikbare modellen bij Auto Abonnement, of neem contact op met de merkdealer bij jou in de buurt voor een maatwerk FABIA COMBI.

Bekijk alle SKODA FABIA COMBI uitvoeringen

Hoe werkt private lease?
Private lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten en betaal je naast het maandbedrag, alleen nog de benzine.

Andere private lease auto's via Auto Abonnement

Auto Abonnement biedt je de mogelijkheid om een gloednieuwe auto te leasen van Audi, Volkswagen, SEAT of SKODA. Snel, gemakkelijk en met een prettige service. Onze klanten beoordelen ons momenteel met een 8,5 gemiddeld! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!