Audi TT Roadster Private Lease

Private lease een Audi TT Roadster bij AutoAbonnement.nl

De krachtige en energievolle Audi TT Roadster is een echte blikvanger. De TT Roadster is een sportieve tweezitter met een herkenbaar design, heeft een zeer alerte besturing en een innovatieve virtual cockpit. Daarmee is de Audi TT Roadster zeer comfortabel om in te rijden. Al met al een luxueuze en sportieve experience.
Audi TT Roadster Private Lease

Sportief

Doormiddel van Audi magnetic is het mogelijk om te kiezen voor een sportieve of een comfortabele basissetting. Bij een sportieve basissetting is de TT Roadster nog dynamischer en wendbaarder. De comfortabele basissetting helpt je om een ontspannen rit te ervaren. Audi magnetic gaat samen met de Audi drive select, bij Audi drive select kan je kiezen voor verschillende auto-eigenschappen. Door deze twee opties ervaar je enorm prettige rijcomfort.

Zowel met als zonder kap is het overzichtelijk om in deze sportieve auto te rijden. Wanneer er zonder kap gereden wordt is de turbulentie die ervaren wordt zeer minimaal. De kap is te open en sluiten, geheel elektrisch, binnen 10 seconde.


Innovatief

Informatie wordt getoond naar eigen wensen via de Audi virtual cockpit. Deze Audi virtual cockpit is vormgegeven door een 12,3 inch groot hoge resolutie LCD-scherm. Doormiddel van Audi Connect is het mogelijk om door mobiele dataverbinding informatie (op locatie) te weergeven.
De nekverwarming en stoelverwarming is te bedienen door een knop in het ventilatierooster, dit is niet alleen super handig, maar zorgt ook voor een sierlijke uitstraling.


Veilig

De Audi Matrix LED-technologie zorgt voor optimaal zicht op de weg. De LED-lampen schijnen meer licht op de weg, maar verbruiken minder stroom. Ook is er een techniek aanwezig waardoor groot licht automatisch gedimd wordt wanneer er een ander voertuig in zicht komt. Hierdoor blijft de lichtverdeling zich eindeloos aanpassen in verschillende situaties, erg veilig! De vermoeidheid assistent waarschuwt je wanneer je beter een pauze kan nemen tijdens het rijden. Ook zijn er andere opties leverbaar die het rijden in de TT Roadster een stuk aangenamer en veiliger kunnen maken, zoals de Side Assist, parkeer assistent, verkeerstekenherkenning en Active Lane Assist.


Audi TT Roadster Private Lease bij AutoAbonnement.nl

Wil jij rijden in de nieuwe Audi TT Roadster? Maak dan een afspraak bij een officiële Audi dealer bij jou in de buurt.


De Audi dealer helpt je graag verder. Maak een afspraak en stel samen met de dealer jouw ideale private lease auto samen.

Hoe werkt private lease?
Private lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten en betaal je naast het maandbedrag, alleen nog de benzine.

Andere private lease auto's via AutoAbonnement.nl

AutoAbonnement.nl biedt je de mogelijkheid om een gloednieuwe auto te leasen van Audi, Volkswagen, SEAT of SKODA. Snel, gemakkelijk en met een prettige service. Onze klanten beoordelen ons momenteel met een 8,5 gemiddeld! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!