Audi A1 Sportback Private Lease

Private Lease Audi A1 Sportback

Nu vanaf €459 per maand

Private lease de Audi A1 Sportback bij [[merk]]

Met de Audi A1 private lease je een comfortabele auto, met een luxe uitstraling. De Audi A1 Sportback zet een nieuwe standaard voor compacte auto's. Met zijn karakteristieke design, strakke lijnen en intelligentie doet hij niet onder voor de duurdere modellen van Audi. Hij heeft zelfs eigenschappen die uit de Audi R8 komen. Met onze Audi A1 private lease actie rijd je deze auto voordelig voor een vast bedrag per maand.

Compact comfort

De Audi A1 is zo'n 4,03 meter lang en heeft een kofferbak inhoud van 335 liter. De Audi A1 is alleen als sportback en dus 5-deurs auto beschikbaar. Ondanks de lengte van de Audi A1 is hij nog steeds compact en dus handig op kleinere oppervlakten zoals je die vaak ziet in de stad; zo beweeg je je dus snel in-, uit- en door de stad.

De Audi A1 zorgt met zijn hoge intelligentie ook voor meer comfort. De Audi A1 Sportback is door slim te zijn ook veilig. De assistentiesystemen komen namelijk uit het topsegment van Audi. Zo blijft de A1 op veilige afstand van de voorligger, helpt hij jou om op de eigen rijstrook te blijven en helpt hij met inparkeren. Het is mogelijk om volledig automatisch in en uit te parkeren en hij assisteert ook met achteruitrijden.

Intelligentie

De intelligentie van de nieuwe Audi A1 heeft in de tweede generatie een enorme boost gekregen. Zo is het nu standaard dat je geniet van een multifunctioneel stuurwiel, een volledig digitaal 10,25-inch instrumentenpaneel met MMI radio en een uitstekende multimedia interface. Er zijn nog andere opties om jouw A1 nog meer te personaliseren en nog intelligenter te maken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor MMI plus waardoor navigeren nog makkelijker wordt met 3D-maps.

 

Sportiviteit

De Audi A1 laat zijn Duitse afkomst duidelijk zien. Audi heeft de complete body van de auto verbeterd. De neus oogt agressief, de zijkanten strak en ook het achterwerk van de bolide is fris. De A1 is met verschillende sportieve motoren beschikbaar en geeft je ook de optie om de sportiviteit van je auto nog meer op te krikken door bijvoorbeeld te kiezen voor een steviger onderstel en op de motor afgestemde dynamische pakketten.

Als private lease is de Audi A1 alom extreem interessant als leaseauto. Dit komt doordat de Audi A1 absoluut een nieuwe standaard in het private lease segment zet. De Audi A1 is door al deze verbeteringen en opties de ideale mobiliteitsoplossing voor starters, stellen of als stadsauto. Je beweegt je in deze auto gemakkelijk, in stijl en comfortabel door de straten van je favoriete stad maar door de altijd sterke Duitse techniek ook op de lange afstanden.

 

Audi A1 Sportback Private Lease bij [[merk]]

Rijd jij straks in de Audi A1 Sportback? Bekijk de verschillende uitvoeringen op [[merk]], stel jouw favoriete Audi A1 lease abonnement samen en vraag vrijblijvend een offerte aan. Je zit daarmee dus nog nergens aan vast.

 

Wil jij opties op de A1 Sportback die niet op AutoAbonnement.nl staan? Neem dan contact met ons op. Stel jouw ideale Audi A1 private lease auto samen en vraag vrijblijvend een offerte aan. aak een afspraak.