Audi A1 Sportback Private Lease vanaf €375

Private lease de Audi A1 bij AutoAbonnement.nl

Met de A1 zet Audi een standaard in de compacte klasse. Het vorige en kleinere model kwam alweer uit 2010 en de nieuwe A1 lijkt lichtjaren verder te zijn. De intelligentie van de nieuwe A1 doet niet onder voor de rest van de modellen van Audi en heeft zelfs eigenschappen die uit de Audi A8 komen. Het is Audi gelukt om een balans te vinden tussen compactheid, comfort, intelligentie en sportiviteit. In de nieuwe Audi A1 ervaar je dit namelijk allemaal en daarom is hij reuze interessant als private lease bij AutoAbonnement.nl.

Compact comfort

De nieuwe Audi A1 groeit met 56 millimeter tot 4,03 meter en de kofferbak groeit met 65 liter tot 335 liter. Voortaan is hij ook alleen als sportback en dus 5-deurs beschikbaar. Ondanks de groei van de A1 is hij nog steeds compact en dus handig in de kleinere ruimtes zoals je die vaak ziet in de stad; zo beweeg je je dus snel in, uit en door de stad.

Qua comfort is de nieuwe A1 ook een enorme verbetering ten opzichte van zijn voorganger. Zo is het dashboard op jou als bestuurder gericht en de vernieuwde as-constructie, remmen en optionele wegrij-assistent werken ook comfort verhogend.

De nieuwe A1 zorgt met zijn verhoogde intelligentie ook voor meer comfort. De Audi A1 Sportback is door slimmer te zijn ook veiliger. De nieuwe assistentiesystemen komen namelijk uit het topsegment van Audi. Zo blijft de Audi A1 op veilige afstand van de voorligger, helpt hij jou om op de eigen rijstrook te blijven en helpt hij met inparkeren. Het is mogelijk om volledig automatisch in en uit te parkeren en hij assisteert ook met achteruitrijden.

Intelligentie

De intelligentie van de nieuwe Audi A1 heeft in de tweede generatie een enorme boost gekregen. Zo is het nu standaard dat je geniet van een multifunctioneel stuurwiel, een volledig digitaal 10,25-inch instrumentenpaneel met MMI radio en een uitstekende multimedia interface. Er zijn nog andere opties om jouw A1 nog meer te personaliseren en nog intelligenter te maken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor MMI plus waardoor navigeren nog makkelijker wordt met 3D-maps.


Sportiviteit

De nieuwe Audi A1 laat zijn Duitse afkomst duidelijk zien. Audi heeft de complete body van de auto verbeterd. De neus oogt agressiever, de zijkanten strakker en ook het achterwerk van de bolide is fris. De nieuwe A1 zal met verschillende sportieve motoren beschikbaar zijn en geeft je ook de optie om de sportiviteit van je auto nog meer op te krikken door bijvoorbeeld te kiezen voor een steviger onderstel en op de motor afgestemde dynamische pakketten.

Als private lease is de A1 alom extreem interessant en in het private lease segment zet deze A1 absoluut een nieuwe standaard. De nieuwe A1 is door al deze verbeteringen en opties de ideale mobiliteitsoplossing voor starters, stelletjes of als stadsauto. Je beweegt je in de Audi A1 gemakkelijk, in stijl en comfortabel door de straten van je favoriete stad maar door de altijd sterke Duitse techniek ook op de lange afstanden.


Audi A1 Sportback Private Lease bij AutoAbonnement.nl

Rijd jij straks in de nieuwe Audi A1 Sportback? Bekijk de verschillende uitvoeringen op AutoAbonnement.nl, stel jouw favoriete Audi A1 Sportback Private Lease samen en vraag vrijblijvend een offerte of proefrit aan. De officiële Audi dealer bij jou in de buurt neemt dan contact met je op om een afspraak te maken. Je zit daarmee dus nog nergens aan vast.


Wil jij opties op de A1 Sportback die niet op AutoAbonnement.nl staan? De Audi dealer helpt je dan graag verder. Maak een afspraak en stel samen met de dealer jouw ideale private lease auto samen.

Hoe werkt private lease?
Private lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten en betaal je naast het maandbedrag, alleen nog de benzine.

Andere private lease auto's via Auto Abonnement

Auto Abonnement biedt je de mogelijkheid om een gloednieuwe auto te leasen van Audi, Volkswagen, SEAT of SKODA. Snel, gemakkelijk en met een prettige service. Onze klanten beoordelen ons momenteel met een 8,5 gemiddeld! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!