Audi A3 Limousine Private Lease vanaf €425

Private lease een Audi A3 Limousine bij AutoAbonnement.nl

De Audi A3 Limousine laat je zien hoe een sedan kan zijn. De Audi A3 Limousine heeft een elegante, coupéachtige vormentaal met een lage, vloeiend getekende daklijn die pure dynamiek uitstraalt. Het design van deze ruime Audi is zeer geslaagd door de grote grille en robuuste strepen die over de zijkant doorlopen.

Comfortabel

Er is voldoende ruimte in de sportieve, vierdeurs Audi A3 Limousine. Zowel voor de passagiers voorin en achterin, als voor de bagage. De kofferbakruimte van 425 liter kan eventueel nog vergroot worden wanneer de achterbanken ingeklapt worden. Om comfort te garanderen kunnen zowel de voorstoelen als het stuurwiel ruim versteld worden. De auto is nauwkeurig en direct te besturen, wat zorgt voor een enorm rijplezier. De A3 Limousine wordt standaard geleverd met lichtmetalen velgen. Hierbij kan je ook optioneel kiezen voor 19-inch velgen waardoor de auto een enorm andere uitstraling krijgt.

 

Innovatief

Optioneel is er de mogelijkheid tot een Audi virtual cockpit met hoge resolutie 12,3 inch Lcd-scherm. Door deze virtual cockpit kan je overzichtelijk informatie te zien krijgen, aangepast naar jouw eigen wensen. Ook is er een MMI navigatie plus aanwezig die bediend kan worden door spraakbediening en touch. Doormiddel van de Audi smartphone interface kunnen jouw apparaten en die van de bijrijders makkelijk gekoppeld worden aan de A3 Limousine. Hiernaast is er een 4G-verbinding aanwezig, waardoor je overal online bent.

 

Veilig

De bekende Audi Matrix led-koplampen zorgen er niet alleen voor dat er een ongelofelijk goed zicht op de weg is, maar zorgen ook voor enorm goede zichtbaarheid en veiligheid. De sportieve look van de Audi A3 Limousine word versterkt door de dynamische knipperlichten. De cruise control zorgt ervoor dat er automatisch afstand wordt gehouden ten opzichte van je voorganger op de snelweg, super handig!

 

Private lease de Audi A3 Limousine

Private Lease de Audi A3 Limousine bij AutoAbonnement.nl. Voor een vast bedrag per maand rij je al in een gloednieuwe Audi A3 Limousine. De enige kosten die je moet betalen zijn de benzine kosten en eventuele boetes. AutoAbonnement.nl is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, hierdoor ben je zeker van betrouwbare voorwaarden. Zie je in de shop niet de A3 Limousine staan die aan jou wensen voldoet? Neem dan contact op met de dealer, deze dealer helpt je graag verder om de A3 Limousine aan te passen aan jou wensen.

 

De Audi A3 Limousine

  • Sportief design
  • Elegant en comfortabel rijden
  • Standaard rijk uitgerust
Hoe werkt private lease?
Private lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten en betaal je naast het maandbedrag, alleen nog de benzine.

Andere private lease auto's via Auto Abonnement

Auto Abonnement biedt je de mogelijkheid om een gloednieuwe auto te leasen van Audi, Volkswagen, SEAT of SKODA. Snel, gemakkelijk en met een prettige service. Onze klanten beoordelen ons momenteel met een 8,5 gemiddeld! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!