Audi Q3 Sportback Private Lease

Audi A3 Limousine Private Lease

Nu vanaf €539 per maand

Private lease de Audi A3 Limousine bij AutoAbonnement.nl

Private lease de Audi A3 Limousine bij AutoAbonnement.nl. De Audi A3 Limousine biedt het karakter van een coupé en een elegant vierdeurs design. De nieuwe Audi A3 Limousine is 4 tot 4,50 centimeter langer en 1 centimeter hoger dan zijn voorganger, dit resulteert in meer ruimte in de auto. De nieuwe Audi A3 Limousine is niet alleen in zijn formaat gegroeid, maar heeft ook in zijn exterieur een flinke groei gemaakt. Met zijn stijlvolle daklijnen en sportieve details heeft de auto een zeer sportieve look.

De nieuwe Audi A3 Limousine is de perfecte combi tussen sportiviteit en comfort. Met de Audi A3 Limousine Private Lease actie rijd je de auto voordelig voor een all-in bedrag per maand.

Comfort en sportiviteit

De Audi A3 Limousine heeft een kofferbak inhoud van 425 liter, dit maakt de Audi A3 Limousine praktischer dan de Audi A3. De Audi A3 Limousine heeft 25 liter meer kofferbakinhoud dan de Audi A3. De Audi A3 Limousine is alleen beschikbaar als een 5-deurs, Audi geeft de naam 'Limousine', omdat de Audi A3 Limousine een langer achterwerk heeft en breder is vergeleken met de A3 Hatchback. Met meer ruimte en een grotere kofferbakinhoud dan de Audi A3 maakt dit de Audi A3 Limousine een perfecte match voor mensen die behoefte hebben aan meer ruimte.

In het interieur kan je genieten van een enorme scala aan besturingssystemen en comfort, op de weg ervaar je de sportiviteit van de A3 Limousine met een sportief onderstel en instelbare dempers. Aan het exterieur is te zien dat de nieuwe A3 Limousine sportief is ingesteld. Met zijn scherpe daklijnen en brede postuur is het een echte sportwagen.


 

Besturingssystemen

Uitgerust met de nieuwste besturingssystemen van Audi is de nieuwe A3 Limousine zeer veilig om in te rijden. De nieuwe Audi A3 Limousine heeft de nieuwste updates op bestaande besturingssystemen, zo is de Lane Assist functie geüpdatet door Audi, dit is een functie die de auto netjes binnen de twee rijstroken houdt. Hiermee hoef je in de praktijk maar weinig te sturen om de auto binnen de 2 rijstroken te houden. Wat ook nieuw is, is dat Audi standaard op de nieuwe A3 Limousine het besturingssysteem 'Audi pre sense front' meelevert.

Het Audi pre-sense front systeem is een systeem waarbij de auto van te voren aan kan voelen dat er iets kan of gaat gebeuren, hiermee voorkomt de auto een botsing, de auto remt ook automatisch wanneer je te dichtbij een voorligger bent. Ook met de adaptieve cruise control functie blijft de Audi A3 Limousine op een zelf instelbaar afstand van de voorligger. Deze besturingssystemen maken het autorijden makkelijker en geautomatiseerd, dit maakt je rit comfortabeler en veiliger.

 

Motoren

De Audi A3 Limousine is beschikbaar in een diesel en benzine motor, dus (nog) geen elektrisch of hybride voor de nieuwe Audi A3 Limousine. Wil je dit wel graag, kun je hierover contact opnemen met de Audi dealer. De nieuwe Audi A3 Limousine is beschikbaar in 1.0 liter 3-cilinder motor, 1.5 liter 4-cilinder motor, 2.0 liter 4 cilinder motor en 2.0 liter 4-cilinder diesel motor. De nieuwe Audi A3 Limousine is te verkrijgen in zowel een automaat als een handschakel bak. Een maximaal vermogen van 150pk stelt Audi beschikbaar voor de nieuwe A3 Limousine. Dit is voldoende om op een vlotte manier mensen in te halen op de weg.

 

Interieur

Qua interieur is het dashboard hetzelfde als de Audi A3, dit betekent dat het interieur wel compleet vernieuwd is vergeleken met zijn voorganger. Het interieur van de nieuwe Audi A3 Limousine beschikt over de nieuwste technologieën die Audi tot zijn beschikking heeft. Standaard geniet je van het multifunctionele stuurwiel waar je het digitale dashboard mee kan besturen. Niet alleen op het dashboard maar ook in het middenconsole heeft de Audi A3 Limousine een breed MMI touch scherm. Vanuit het scherm kan je allerlei functies besturen, bijvoorbeeld het karakter van de auto.

Als private lease auto is de Audi A3 Limousine zeer interessant. Met de nieuwste technologieën is de auto zeer comfortabel en tegelijk ook zeer sportief. Niet alleen voor lange afstanden maar ook binnen de stad is het een super praktische auto met dank aan zijn design.

Audi A3 Limousine Private Lease bij AutoAbonnement.nl

Rijd jij straks in de Audi A3 Limousine? Bekijk de verschillende uitvoeringen op AutoAbonnement.nl, stel jouw favoriete Audi A3 Limousine lease abonnement samen en vraag vrijblijvend een offerte aan. Een offerte aanvraag is vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

 

Wil jij opties op de A3 Limousine die niet op AutoAbonnement.nl staan? Neem dan contact met op met de dichtsbijzijnde Audi dealer.