Audi TT Coupé Private Lease

Private lease een Audi TT Coupé bij AutoAbonnement.nl

De Audi TT Coupé is inmiddels aangekomen bij zijn derde versie en is daarmee innovatiever geworden dan ooit. Hij is geüpdatet in zijn uiterlijk waardoor hij nu nog sportiever oogt. Maar er is niet alleen aandacht besteed aan het exterieur, het interieur is tegenwoordig ook comfortabeler dan ooit. Auto Abonnement licht graag de innovatieve hoogstandjes verder voor je uit.
audi tt coupe private lease

De Audi TT Coupé

Het exterieur van de TT Coupé is verfraaid in deze editie met een Singleframe-grille voorzien van een 3D-patroon. Wanneer je kiest voor het S-line sportpakket is het TT-onderstel 10 millimeter verlaagd, wat zorgt voor een nog sportievere rit. De lichtmetalen velgen, korte schakelpook met ronde pookknop en de twee ronde uitlaten dragen ook bij aan de sportieve kenmerken van de auto. Je wordt niet zómaar de modernste sportauto die op de markt te vinden is, nee dat word je alleen met een standaard Audi virtual cockpit en Audi drive select, welke de rijdynamiek beïnvloed. Al met al is de Audi TT Coupé toonaangevend sportief, omdat de rijbeleving zelf te bepalen is. Het mooie aan de Audi drive select is dat je daarmee de rijdynamiek zelf kunt in stellen. Je bepaalt dus zelf hoe sportief je wilt rijden.


De motor van de Audi TT Coupé

De sterke motoren van de TT Coupé zijn er natuurlijk in een handgeschakelde zesversnellingsbak, maar ook in een zeventraps S tronic automaat met dubbele koppeling. De lichtste motor, de 1.8 TFSI 132 kW, levert 180 pk. Een topsnelheid van 241 km/h en een acceleratie van 0-100 km/h in 6,9 seconden, zijn ook geen slechte getallen. Ook verbruikt hij gemiddeld 5,8 l/100km. Uiteraard is de TT Coupé ook te verkrijgen met Quattro aandrijving, namelijk de 2.0 TFSI Quattro 169 kW met 230 pk, of in een diesel variant met een 2.0 TDI ultra 135 kW die 184 pk aanlevert.


De cockpit van de Audi TT Coupé

Ook het interieur van de TT Coupé is doordacht. Het werkt zo logisch en zo gebruiksvriendelijk als maar mogelijk is. Er zijn namelijk MMI-bedieningsknoppen tussen de voorstoelen te vinden. Wanneer je dit combineert met het MMI navigatiesysteem 'plus' (optie), zit er ook een touchpad bovenop de ronde draai-/drukknop welke handschriftinvoer herkent. De Audi virtual cockpit kenmerkt zich door het grote scherm van 12,3 inch, waardoor alles in één blik zichtbaar is. Knoppen van het infotainment systeem zijn ook te vinden op het stuurwiel, zodat je met alle gemak snel van muziek kunt veranderen.


Innovatieve verlichting de Audi TT Coupé

Wat ook opvallend is aan de Audi TT Coupé, is de mix in het gebruik van de led-koplampen en de matrix-led-koplampen. Deze lampen zijn namelijk extreem nauwkeurig doordat het licht geproduceert wordt door vele kleine lichtdiodes. Deze hebben individueel de taak om een zo krachtig mogelijke lichtbundel te produceren, die zich voortdurend aanpast aan de omstandigheden. Afzonderlijke LEDs gaan namelijk aan of uit of kunnen dimmen. Zo wordt er uiterst nauwkeurig ingespeeld op de andere verkeersdeelnemers of op de wegsituaties.


Audi TT Coupé Private Lease bij AutoAbonnement.nl

Wil jij rijden in de nieuwe Audi TT Coupé? Ga naar een officiële Audi dealer bij jou in de buurt om een afspraak te maken.

De Audi dealer helpt je dan graag verder. Maak een afspraak en stel samen met de dealer jouw ideale private lease auto samen.

Hoe werkt private lease?
Private lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten en betaal je naast het maandbedrag, alleen nog de benzine.

Andere private lease auto's via AutoAbonnement.nl

Auto Abonnement biedt je de mogelijkheid om een gloednieuwe auto te leasen van Audi, Volkswagen, SEAT of SKODA. Snel, gemakkelijk en met een prettige service. Onze klanten beoordelen ons momenteel met een 8,5 gemiddeld! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!