Audi Q3 Private Lease vanaf €549

Private lease een Audi Q3 bij AutoAbonnement.nl

De Audi Q3 is een auto die niet aan je aandacht ontsnapt. Een allround talent met een sterke uitstraling. De motor is zuinig, maar levert de power die je ervan mag verwachten. Zijn ruime interieur met praktische details brengt veel gebruiksgemak. Kortom, er zijn genoeg redenen waarom je de Audi Q3 Private Lease wilt rijden.

Uitgesproken uiterlijk

Na 7 jaar heeft de Audi Q3 eindelijk een opvolger gekregen. En deze nieuwe Q3 verschilt qua uiterlijk duidelijk van zijn voorganger uit 2011. Zo is de Q3 een stuk ruimer, zijn de zijspiegels op het portier geplaatst en heeft hij nu koplampen die de hoek om lopen. De pijlvormige lampen werken bij iedere variant op ledverlichting en passen zich continu aan aan jouw omgeving. De Q3 wordt nu standaard met een 10,25 inch digitaal instrumentenpaneel geleverd, die ook nog te upgraden is naar 12,3 inch scherm.


Ruimte en comfort

De Q3 laat zijn ruimte gemakkelijk benutten doordat de achterbank 15 centimer naar voren en achteren te verschuiven is. Op deze manier kun je snel en eenvoudig meer ruimte creëren voor bagage of passagiers. Het is maar net waar jouw rit op dat moment om vraagt. Hierdoor loopt de bagageruimte van 530 tot 675 liter, waarbij een neergeklapte achterbank zelfs voor 1525 liter aan laadruimte zorgt.

Daarnaast is de Q3 bijna 10 centimer langer dan zijn vorige versie. Dit komt door de overstap op het ver doorontwikkelde MQB-platform. Dit levert veel extra beenruimte op en maakt het interieur een van de ruimste in zijn segment. De grote wielbasis zorgt er daarnaast voor dat oneffenheden in het wegdek amper gevoeld worden. Zo rijdt de Q3 soepel in de stad en ligt hij stabiel op de snelweg en in bochten.


Opvallende eigenschappen van de Audi Q3

  • Opvallende achthoekige Singleframe grille
  • Zijspiegels op de portieren in plaats van tegen A-stijl
  • Ruime zit en veel bagageruimte (minimaal 530 liter en maximaal 1525)
  • Standaard 10,25 inch virtual cockpit.

Audi Q3 Private Lease bij AutoAbonnement.nl

Rijd jij straks in een nieuwe Audi Q3? Bekijk de verschillende uitvoeringen op AutoAbonnement.nl, stel jouw favoriete Audi Q3 Private Lease samen en vraag vrijblijvend een offerte of proefrit aan. De officiële Audi dealer bij jou in de buurt neemt dan contact met je op om een afspraak te maken. Je zit daarmee dus nog nergens aan vast.Wil jij opties op de Q3 die niet op AutoAbonnement.nl staan? De Audi dealer helpt je dan graag verder. Maak een afspraak en stel samen met de dealer jouw ideale private lease auto samen.

Hoe werkt private lease?
Private lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten en betaal je naast het maandbedrag, alleen nog de benzine.

Andere private lease auto's via Auto Abonnement

Auto Abonnement biedt je de mogelijkheid om een gloednieuwe auto te leasen van Audi, Volkswagen, SEAT of SKODA. Snel, gemakkelijk en met een prettige service. Onze klanten beoordelen ons momenteel met een 8,5 gemiddeld! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!