Audi A4 Limousine Private Lease

Private lease een Audi A4 Limousine bij AutoAbonnement.nl

De Audi A4 Limousine is voorzien van moderne assistentiesystemen. Deze dragen samen met de topscore op veiligheid, bij aan een veilig gevoel. De A4 Limousine is nu krachtiger, zuiniger en nóg slimmer. De Audi A4 Limousine maakt indruk met zijn combinatie van innovatieve technologie en een frisse uitstraling.

Audi A4 Limousine Private Lease

Interieur

Het interieur beschikt over een ‘virtual cockpit’ met hoge resolutie 12,3 inch lcd-scherm en het eveneens optionele Bang & Olufsen Sound System met 3D sound. Door de elektromechanische stuurbekrachtiging profiteer je van verlagend verbruik. Ook is er voldoende kofferbakruimte, namelijk 480 liter. Naar wens is de kofferbakruimte uit te breiden naar 962 liter wanneer de achterbanken ingeklapt worden.


Uitstraling

De Audi A4 Limousine is een brede auto. Dit wordt benadrukt door de strakke lijnen. De auto heeft een subtiele maar toch sportieve uitstraling. Deze uitstraling wordt compleet gemaakt door de standaard lichtmetalen velgen. Audi heeft gebruik gemaakt van moderne materialen waardoor de auto tot 120 kilogram lichter is dan zijn voorganger. Dit zie je dan ook terug in het weggedrag: je kan genieten van een nauwkeurige en prettige besturing. De verlichting van de A4 Limousine is vormgegeven zoals je dit gewend bent van Audi, namelijk met dynamische knipperlichten. Natuurlijk mogen de led-voor en achter lichten hierbij niet ontbreken.


Innovatie

De Audi A4 Limousine is voorzien van een head-up display, hierdoor is het mogelijk om je snelheid en de navigatie in de voorruit te zien. Doordat deze informatie geprojecteerd wordt in de voorruit, kan je je ogen op de weg houden. Door de ingebouwde 4G-verbinding ben je altijd overal online en kan ieder mobiel makkelijk aangesloten worden op de A4 Limousine.


Veilig

Naast de topscore die de Audi A4 Limousine heeft gekregen voor veiligheid, heeft de A4 Limousine ook diverse opties en systemen die deze veiligheid ondersteunen. Zoals de predictive efficiency assist. Dit systeem verlaagt het verbruik door te anticiperen op kruisingen, hellingen en bochten. De adaptive cruise control zorgt ervoor dat je tijdens het filerijden meer kan ontspannen door een deel van het sturen over te nemen.


Private Lease de Audi A4 Limousine

Bij Auto Abonnement is het mogelijk een splinter nieuwe Audi A4 Limousine te private leasen. Voor een vast bedrag per maand rijd je in deze Audi A4 Limousine. Het is mogelijk om de auto aan jouw eigen wensen aan te passen. Staat de auto met jouw wensen niet in de shop? Dan kan de dealer je verder helpen zodat de auto volkomen naar jouw wens is.

Auto Abonnement is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Hierdoor ben je zeker van een betrouwbare en eerlijke leasemaatschappij.

  • Zuinige motoren
  • Topscores op veiligheid
  • Rijk uitgerust
  • Nieuw design
Hoe werkt private lease?
Private lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten en betaal je naast het maandbedrag, alleen nog de benzine.

Andere private lease auto's via Auto Abonnement

Auto Abonnement biedt je de mogelijkheid om een gloednieuwe auto te leasen van Audi, Volkswagen, SEAT of SKODA. Snel, gemakkelijk en met een prettige service. Onze klanten beoordelen ons momenteel met een 8,5 gemiddeld! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!