Audi A4 Avant Private Lease vanaf €639

Private lease de Audi A4 Avant bij Auto Abonnement

De Audi A4 Avant is ideaal voor zowel het gezin als zakelijk gebruik. Daarmee is het nog niet gedaan. Deze auto heeft nog veel meer te bieden. In het interieur vallen de innovatieve Audi virtual cockpit met hoge resolutie 12,3-inch LCD-scherm en het eveneens optionele Bang & Olufsen Sound System met 3D sound op. Nog ruimer. Nog eleganter. Nog sportiever. Dat is waar de Audi A4 Avant voor staat.

Uitstraling

De Audi A4 Avant heeft een sportieve uitstraling, dit komt mede door zijn nieuwe bumperwerken. De bumperwerken zijn vernieuwd met platte, trapeziumvormige uitlaatpijpen. Deze look wordt afgemaakt door de nieuw beschikbare lichtmetalen velgen.

De Matrix led voor- en achterlichten zijn erg vooruitstrevend, zoals je ze van Audi gewend bent. De voor- en achterlichten hebben namelijk dynamische knipperlichten.


Ruim

De Audi A4 Avant heeft verbazingwekkend veel ruimte! Met een kofferbakruimte van 505 liter heb je al erg veel ruimte. Een grote hoeveelheid spullen mee? De achterbanken zijn simpel en efficiënt in te klappen waardoor je een ruimte hebt van 1510 liter.

Vervelend is het dan dat wanneer je je handen vol hebt het een lastige klus word om in te laden. Fijn is het dan dat de Audi A4 Avant beschikt over een ontgrendeling met virtual pedal. Hierdoor is een voetbeweging voldoende om de achterklep automatisch te openen. 


Online

Altijd connected doormiddel van de vele online functies die inbegrepen zijn. Met MMI navigatie plus beschik je over de nieuwste versie van het infotainment. Ook heeft beschikt de Audi A4 Avant over 4G-wifi. De virtual cockpit is een high-res LCD-scherm van 12,3 inch. Dit virtual cockpit kan naar eigen smaak en wensen gepresenteerd worden.


Veilig en zuinig

De Avant heeft verschillende rijhulpsystemen die je helpen om veilig en zuinig te kunnen rijden. Zo is er een predictive efficiency assist aanwezig, dit systeem verminderd het verbruik in bochten, kruisingen en hellingen. Hiernaast beschikt de Audi A4 Avant over adaptive cruise control, hierbij kan het stuur overgenomen worden bij het filerijden.
Met het aanwezige head-up display hoef je je ogen niet van de weg te houden, de snelheid en de navigatie aanwijzingen worden namelijk geprojecteerd in het blikveld.
Ook is er een mogelijkheid om draadloos je mobiel op te laden in een speciale phone box. Hierdoor ligt je telefoon ook veilig en glijd hij niet door de auto heen wanneer je een bocht maakt.


Opvallende eigenschappen van de Audi A4 Avant

  • 21% Zuinigere motoren
  • Topscores op veiligheid
  • Ideaal voor gezin en zakelijk gebruik
  • Nieuwe design

Audi A4 Avant Private Lease bij AutoAbonnement.nl

Rijd jij straks in een nieuwe Audi A4 Avant? Bekijk de verschillende uitvoeringen op AutoAbonnement.nl, stel jouw favoriete Audi A4 Avant Private Lease samen en vraag vrijblijvend een offerte of proefrit aan. De officiële Audi dealer bij jou in de buurt neemt dan contact met je op om een afspraak te maken. Je zit daarmee dus nog nergens aan vast.

 

Wil jij opties op de A4 Avant die niet op AutoAbonnement.nl staan? De Audi dealer helpt je dan graag verder. Maak een afspraak en stel samen met de dealer jouw ideale private lease auto samen.

Hoe werkt private lease?
Private lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten en betaal je naast het maandbedrag, alleen nog de benzine.

Andere private lease auto's via AutoAbonnement.nl

AutoAbonnement.nl biedt je de mogelijkheid om een gloednieuwe auto te leasen van Audi, Volkswagen, SEAT of SKODA. Snel, gemakkelijk en met een prettige service. Onze klanten beoordelen ons momenteel met een 8,5 gemiddeld! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!